sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Paperikassin kierrätystä

Ihana kesäisen lämmin viikonloppu lopuillaan. On tämä kyllä harvinaista herkkua! :-) Lauantaina piipahdimme Leidenissa ihan vaan köpöttelemässä ja leppoisasta menosta (ja ilmasta) nauttien. Kuviakin tuli tietty taas napsittua ja katsotaan saanko niitä jossain vaiheessa tänne blogiinkin asti. Tämä päivä on mennyt ihan koti- ja puutarhahommissa, eli sellaista normaalia sunnuntai-puuhastelua :-)

Perjantaina ostin kotimatkalla kimpun aika sähäkän värisiä neilikoita. Sujautin (muuten tylsän) kukkamaljakon pienen paperikassin sisään, rutistelin kassin sopivan ryppyiseksi ja lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää (tosin mies höpötti jotain "hupsuttelusta"). Kassi kotiutui meille viime lauantaiselta Damin keikalta kun piipahdimme ostoksilla "Store Without A Home" nimisessä pikkuputiikissa. Pääsipä näin kierrätykseen (mutta ei sinne paperinkeräykseen) :-)Lämmintä ja aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille!
Terkuin, Katja

12 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kauniit neilikat. Tykkään. Kukissa pitää olla väriä!

Eeviregina kirjoitti...

Täälläkin on nautittu ihanan lämpimistä ja aurinkoisista päivistä.
Ihanan väriset neilikat!

Kristiina K kirjoitti...

Tosi kauniit neilikat ja "maljakko" on myös kiva. Miehet ei aina ymmärrä meidän naisten ideoita, ainakaan heti, mutta sitten kuitenkin aika usein saa kuulla, että "no joo, on toi aika hyvä, kyllä sä osaat".

marika kirjoitti...

Hei hitsi vie, tosi kiva idea! Miehet nyt ei mitään tajuu :D Neilikat on mun lemppareita<3

Teija Hakula kirjoitti...

Neilikat näyttävät ihastuttavilta paperikassissa!
Kiitos, kun jaoit tämän kivan idean.

Upeaa alkavaa viikkoa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aurinkoista viikkoa sinullekkin!

Puutalon elämää kirjoitti...

Oih neilikat mun lempikukat :) Espanjassa asuessa oli niin helppoo ostaa niitä usein ja edullisesti ilahduttamaan viikkoa! Kiva idea tuo paperikassi :D

SisustEllen kirjoitti...

Täällä toinen, joka on ihastunut paperikasseihin. Olen myös laittanut kasseihin kukkia, oksia ja joulun aikaan havuja...niin ja välillä jotain tarjottavaakin... Tuo asetelma on ihana<3 Hih, luovan sisustajan miesten on kyllä totuttava kaikenlaiseen:D

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kiva idea tuo paperikassi-maljakko!
Kauniin värisiä neilikoita, minäkään en olisi voinut vastustaa noin kauniita kukkasia ;)
Täälläkin on ollut aivan ihanan lämpimät ja aurinkoiset säät. Ja taitavat jatkua vielä tämän viikon.
Kivaa viikkoa :)

Minttu kirjoitti...

Oi joi, ihania neilikoita, just minun värisiä!!
Ja tuosta kassista sainkin idean, miten käyttää lahjakassit joita lojuu jokunen kaapin kätköissä, kiitos kaunis!
Aurinkoista viikonjatkoa sinne!

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Hitokseen hyvä idea tuo hupsuttelu ja nyt ei ainakaan omatunto kulkuta turhien ostosten takia jos haluaa laittaa "maljakon" kiertoon tai vaihtaa päällisen väriä!! Kiitos muuten nuista aijemmista kaupunkikuvista, ei olla siellä päin käyty muuta kuin Damissa joten paljon olisi siinäkin maassa kaunista katseltavaa...siis viittaan aikaisempiin matkustelu postauksiin..

KOTIA. kirjoitti...

Hyvä idea. Itseänikin joskus tympäsee ne tylsät kukkamaljakot, mutta tässä oivallinen ratkaisu siihen :) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua :)