lauantai 23. elokuuta 2014

Petunian rippeet

Hyvää lauantai-iltaa kaikille! Piiiitkästä aikaa taas bloggailua ihan läppärillä ja ette muuten usko, mutta hyvä kun edes muistin miten tämä homma toimii! Arkeen on yritelty totutella täällä päässä ja kyllä se tästä pikkuhiljaa. Kaikkeen muuhun tottuu, muttei niihin aikaisiin aamuherätyksiin; minä kun olen täysverinen iltaihminen ja aamut on aina todella nihkeitä ;-)

Meillä on sataa lotkottanut joka päivä jo kahden viikon ajan, eli syksy on saapunut. Taitaa olla sateisin elokuu IKINÄ täällä Alankomaissa... Kesäkukat on melko finaalissa; leikkasin yhden petunian rippeet pieneksi kukkakimpuksi tuohon äidiltäni saamaan vanhaan palkintopokaaliin. Näin niistä on iloa hieman pidempään. Muutama palanut hehkulamppu on päätynyt ison lasipullon pohjalle; pianhan nuo hehkulamput ovat jo muinaismuisto :-)


Mutta tässä kaikki tällä kertaa. Kesälomakuvat on viimeinkin siirretty kameran muistikortilta läppärille, mutta en taida kehtaa teitä enää kiusata kesälomakuvillani ;-) Tosin äitini kotoa (sisätiloista) ottamami kuvat aion teille kyllä näyttää, kunhan saan ne prosessoitua ja kunhan läpäisevät äitini ERITTÄIN ankaran sensuurin ;-D Mutta sitä ennen.... Oikein hyvää viikonlopun jatkoa!

Terkuin, Katja

15 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Ihanan kimpun sait niistä tehtyä!
Täälläkin se vettä satelee ukkoskuurojen merkeissä, ja ensi viikolle ihan jatkuvaa sadetta on lupailtu, joten syksy se sieltä tulla jolkottaa...
Mukavaa viikonloppua sinulle!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kiva vanhan pokaalin ja valkoisten kukkien liitto.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Minttu: Meillä on onneksi öisen, aamuisen ja aamupäiväisen sateen & ukkosen jälkeen paistanut aurinko; ihanaa vaihtelua :-)

@Kruunu Vuokko: Taidan huomenna pelastaa muutaman ruusun sisätiloihin, ennen kuin sade mädännyttää ne ihan kokonaan... Tuli pokaalillekin heti jotain käyttöä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Pokaali pääsi hyvään kotiin :)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@äiti: No ainakin sille löytyi käyttöä :-)

Kristiina K kirjoitti...

Mulla noita samoja on sekä valkoisena että pinkkinä ja aika hyvin voivat vielä. Mukavaa viikonloppua!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Niin se syksy saapuu...sateineen!
Hyvää alkanutta arkea teille!

Mari kirjoitti...

Kaunis on kimppu petunioista!

Unknown kirjoitti...

On tää niin hurjaa et pari viikkoa sit suurinpiirtein nautti keskiyöllä vielä ihanasta lämmöstä ja nyt ei paljo ulos edes pääse sateelta. Sisällä pitää olla villasukat jalassa, villaviltin alla sohvalla. Kaikki hyvä loppuu aikanaa, right :) Haleja ja terkkuja

Kukkaiselämää kirjoitti...

Eivät tahdo kukat kestää jatkuvia kaatosateita. Kaunis kimppu ja pokaali. Mukavaa sunnuntaita, Katja!

Eeviregina kirjoitti...

Plääh, en kaipaisi yhtään sateita! Olisi edes poutaa, kun lömpökin katosi. Onneksi saadaan vielä muutama päivä nauttia lomalaisten seurasta ja vähitellen vapaata ja lomaakin alkaa löytyä.
Meillä ei onneksi vielä ole noin sateista ollut kuin teillä.

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Oikein mukavat kontrastit! Hehkulamput sopii nekin asiaan!
Ja tuo pokaali näyttää tutulta... Suomessa kaapin kätköissä niitä on laatikollinen ja olleetkin samanlaisessa käytössä kuin sinulla! Asetelmissa ihania!
Voisinkin tuoda pari tänne...nyt kun muistutit niistä!;)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Vettä on saatu täälläkin, mutta tänään paistaa aurinko. Ollaan oltu sienimetsällä..:)

Anna-Maria K kirjoitti...

Iltaihminen olen minäkin ja onnekseni vielä tämän viikon lomalla. Mutta ensiviikolla, sitten se arki alkaa... Mukavaa viikkoa sinne!

SariW kirjoitti...

Pitkästä aikaa ehdin tänne blogiisi ja heti taas ilahduin noista upeitsta kuvistasi. Petunia on todella kaunis !
Mukavaa viikon jatkoa!