sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Työkiireitä, kevättä ja munatehtailua

Hei taas! Kuten jo viime kerralla ennustelin, kiirettä on pitänyt ja ensi viikolla tahti vain kiihtyy, mutta eiköhän tästä hengissä selvitä. Pitää taas pyydellä anteeksi kun en ole oikein ehtinyt teidän blogeissa vierailemaan... Aina iskee niin mahdottoman huonon omatunnon :-) Postauksen kuvat ovat hieman sekalaista sorttia, kun en ole kuvia oikein ehtinyt tällä viikolla napsimaan, mutta pakkohan täällä oli piipahtaa ettei tule aivan kamalan sortin vieroitusoireita :-)



Lähestyvän pääsiäisen vuoksi päätin taas laittaa munatehtaani pystyyn; munien töpsöttely on melko hyvää vastapainoa työkiireille. Kun saavuin kotiin materiaalien kanssa, mies hieman pyöritteli silmiään ja tokaisi "Oh dear, here we go again"; näitä styroksmunia meinaan pyörii meidän nurkissa enemmänkin ;-) Tämä liimanäppi on jälleen Fabergén jalanjäljillä... Lopputulokset näette hieman myöhemmin.


Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! Tähän lopuksi vielä kuva miehestä tämän kevään ensimmäisessä nurmikonleikkuuoperaatiossa (kuva räpsäisty iPadilla joten kuvanlaatu hieman heikko) ja ihanasti kukkiva kirsikkapuumme. Meillä vain nämä lämpimät säät jatkuvat. Puutarha on vielä melko säälittävän näköinen, mutta päivä päivältä se vihertää enemmän ja enemmän :-)



Aurinkoisin terkuin, Katja

16 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Rakastan valkoisia kukkia - ihania kuvia<3 Toivottavasti laitat kuvia tehtailusi tuloksista:) Pikkuisen käy kateeksi tuo nurmikonleikkuu - täällä ei sellaisesta vielä voi haaveilla:D
Mukavaa viikkoa sinne♥

Tiina kirjoitti...

Blääh... teillä on niin ihanan keväistä siellä jo. Meillä satoi tänään lunta, no onneksi se myös päivän mittaan suli pois. Mutta kyllä aamulla ällötti se luminen maisema kun kevättä odotellaan aivan tulisilla hiilillä. :)

Ansku kirjoitti...

Kuvistasi kyllä huokuu niin kevät! Voimia alkavaan viikkoon ja kiireen keskelle <3

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos SisustEllen, Tiina ja Ansku! Mies pudotti minut juuri maan pinnalle sanomalla että huomiseksi on luvattu kovaa tuulta, vesisadetta ja rakeita! No on tätä ihanan aurinkoista ja lämmintä kevättä jo riittänytkin.... Pöh :-)

Lovviisa kirjoitti...

Kerrassan ihanoita ovat taas kuvasi ja voi miten kevät onkin teillä siellä jo pitkällä ! Kirsikankukkaset tuoksuttelevat tänne saakka :)

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Voi kun teillä jo niin ihanan keväistä sielä,
kaunista!
Hyvää alkavaa viikkoa Katja!

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Hahah!! Here we go again! :D Täällä aivan sama, mutta kohdistettuna höyhen maniaan! :D Ja aivan ihania nuo piha kuvat, kevät on jo niin pitkällä teillä! <3

Unknown kirjoitti...

Ihanat kukkaset ja munat! Olen tehtaillut samansuuntaisia :)
Meillä oli aamulla -8 astetta, joten ei ole vielä nurmikonleikkuut lähellä! Teidän puutarhassa näyttää jo hienolta ja kauniisti vihertää nurmikkokin, vaikka olit jokin aikaa sitten huolissasi. Mukavaa ja lämmintä viikkoa teille <3

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Onpa teillä jo kevät pitkällä. Tsemppiä kiireeseen <3

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniita valkoisia kukkasia!
Täällä on kaunis auringonpaiste, mutta kylmä tuuli. Tuossa terassilla kyllä tarkenee kun siihen ei tuule.
Tulisipa tännekin joku lämpöaalto!

Eeviregina kirjoitti...

Ihanan keväisiä kuvia!
Vähitellen kotona arkeen asettumista, laukkujen purkamista ja pyykinpesua.
Pakosti herää arkeen, kun muutaman asteen lämmössä pitää aloitella kevätsiivouksia työpaikalla!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanan pitkällä kevät teillä!
Ja eihän noista miesten silmänpyrityksistä kannata välittää...ei sille voi mitään, että ne ei vaan ymmärrä, kaikkea meidän naisten juttuja..:))

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on niin kaunista <3 Ihana tuo valkoinen kukka maljassa, mikä se mahtaa olla ?

-ä-

Kristiina K kirjoitti...

Ihanat on näkymät niin sisällä kuin ulkonakin! Jännä nähdä minkälaisia munia tehtailet.

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Jännä juttu, että vaikka me ollaan täällä paljon alempana, monesti siellä on tähän aikaan jo paljon pitemmällä kevät, niin ihanaa tuo aurinkoenergia!! voimia sulle työjuttuihin! <3

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuhannesti kiitoksia kommenteistanne! Työviikko oli todella kiireinen ja koko tämän viikonlopunkin on ollut vielä melko "takki tyhjä"olo, mutta hengissä selvittiin :-)