keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tikusta asiaa

Juu, eipä tässä mitään erityista kerrottavaa ole, mutta kun on tämä melkein pakonomainen postaustarve. Viikko hujahti puoleen väliin ihan silmänräpäyksessä. Maanantaina oli siis ihana aurinkoinen vapaapäivä. Tiistaina vietimme firman uuden pääkonttorin avajaisia kaikkine juhlallisuuksineen; kotiin selvisin vasta illansuussa. Tänään keskiviikkona on ollut taas ihan normipäivä ja töissäkin tahti on taas hieman kiihtynyt. Tämä päivä meni pitkälti PowerPoint esitystä väsätessä; minä olen sen verran omituinen tyyppi että minusta se on oikeastaan ihan hauskaa puuhaa. 


Aluperin oli tällä viikolla tarkoitus esitellä ainakin yksi valmistunut projekti, mutta toisin kävi. On täällä tapahtunut kaikenlaisia pikkuprojekteja (munatehtailujeni lisäksi), mutta ne ovat olleet enempi talon ja puutarhan kunnossapitoon liittyviä juttuja, joten sisustushommat ovat saaneet odottaa vuoroaan.


Ja tähän lopuksi hieman lisää kevättunnelmia tuolta puutarhan puolelta. Osa krookuksista on jo täydessä kukassa; pari lämmintä aurinkoista päivää saivat vallan ihmeitä aikaan. Eilen tiistaina taisi olla parhaimmillaan lämpöä +15C, eli melkein kesä :-)


Aurinkoista viikon jatkoa ja kevään odotusta teille kaikille tasapuolisesti.
Terkuin, Katja

13 kommenttia:

Bonjade kirjoitti...

Love old documents.....beautiful!

And do I see spring here?
Yes, it's in the air.

Fine evening

Niina Valkonen kirjoitti...

Eikä! Miten siellä voi olla niin lämmin??? Meille ja!

Kivaa loppuviikkoa, viikonloppuhan häämöttää jo oven takana ;)

Krisse kirjoitti...

Teillä on kevät jo pitkällä. Täälläkin oli ihanan aurinkoinen päivä, mutta kuten useimmiten täällä Ahvenanmaalla, tuuli oli kova. Mukavaa loppuviikkoa!

Rita kirjoitti...

Oi ihanuus miten pitkällä kevät siellä jo on:)
Kuvissasi on kaikkea suloista ja ihanaa! Kuvat on myös tosi kauniit!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Bonjade: Dank je wel. And yes, spring is in the air, though I heard it will get colder again this weekend?

@ Niina, Krisse & Rita: Uskomattomat ilmat ollut tällä viikolla, mutta viikonlopuksi ovat ryökäleet luvanneet taas kylmempää säätä ja voi tulla räntääkin. En sitten tykkää yhtään! Mutta nautitaan nyt kun vielä voi :-)

Niin ja Rita, mieluusti olisin näyttänyt muutakin kuin tällaisia tilpehöörejä, mutta kun ei niissä projekteissa tapahtunut mitään edistystä...

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Voi ihanuus, krookukset kukassa!
Sitä odotellessa : )
Niin ja tykkään kans väsätä PowerPoint-esityksiä, et ole siis ainut omituinen ; )

Vilhelmiina kirjoitti...

Ei tällaisia postauksia kestä lukea!! Noin ihanan lämmintä ja kukat kukkii!! :) Ihanaa kun muistutat tänne pyryn keskelle, että vielä se meillekin tulee! :) ♡ Ihanaa torstaita, eilen kyllä oli ihana ulkoilla auringonpaisteessa ja toivottavasti tänäänkin! :)

Irmastiina kirjoitti...

Siis, eikä! Kukkisipa täälläkin jo krookukset....ensin vaan pitäisi tuon lumen sulaa...:)
Ihanat kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat taas!
Keväättä odotellaan täälläkin...viime yönä myrskysi niin kovasti, että piti tarkistaa onko kattopellit paikallaan, ryminä oli melkoinen.
-ä-

Eeviregina kirjoitti...

Ei oo reilua, teillä jo krookukset kukkii!
Täällä on melkein päivittäin tupruttanut lisää lunta ja eilenkin oli hirmuinen myrsky. Ei keväältä näytä. Taidetaan olla kärsimättömiä!

Hilma kirjoitti...

Oi että, onpa sulla oltavat siellä kun voit nauttia keväästäkin paljon meitä aiemmin♥ Kauniita nuo wanhat paperit!

Katja - Bag End kirjoitti...

Jos teitä yhtään lohduttaa, niin viikonlopuksi ja ensi viikoksi on luvattu kylmenevää, ihan pakkasen puolellekin pitäisi mennä ja jopa räntääkin olisi tiedossa. Mutta tuleehan täällä tietty tuo kevät aikaisemmin :-) Kovasti odottelen narsisseja ja tulppaaneja...

Minttu kirjoitti...

Oi miten ihanat kuvat ja kukat!!
Täällä vaan myrskyää ja lunta sataa...
Oi kevät, missähän lie?