maanantai 25. maaliskuuta 2013

Häivähdys sinistä

Minä täällä taas. Olen jo useamman kerran maininnut kuinka näin kevään kynnyksellä aloin kaipaamaan hieman enemmän värejä ympärilleni. Mutta onneksi ei (toistaiseksi) tarvinnut ostaa mitään uutta, kunhan tongin vanhat kätköni joista löytyi tämä kauniin sininen Pentikin tyynynpäällinen. Tuli heti keväisempi ja raikkaampi yleisilme :-) Karkkiväreistähän minä jossain vaiheessa jotain höpötin, mutta tämähän on MELKEIN karkkiväri, ainakin minun skaalani mukaan ;-)


Olisin näitä päällisiä ostanut aikoinaan enemmänkin, mutta kun oli kaupan viimeinen kipale, eli taisivat olla suosittuja. Ja juu, ryppyinen on sillä minähän en silitysrautaan koske kuin pakon edessä. Sanoisin olevani melko täydellinen anti-Kodinhengetär.


Ja tampaantalja siirtyy ullakolle siinä vaiheessa kun lumen uhka on lopullisesti väistynyt! Meillä oli ihan mahdottoman kylmä viikonloppu. Eilen oli kuulema kylmin maaliskuun 24. päivä sitten vuoden 1924, jolloin rikottiin kaikki aikaisemman ennätykset, revi siitä sitten kevätfiilistä. Onneksi sitä luvattua lunta ei ainakaan satanut... pieni lohtu :-)


Meillä hoideltiin tänään "pieni" operaatio tuolla puutarhan puolella, mutta siitä enemmän seuraavalla kerralla. Nyt toivottelen oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille. Enää kolme työpäivää ja sitten saa relata, jee! :-)

16 kommenttia:

Koti preciosa! kirjoitti...

Kaunista :) ja hauska kuulla että en ole ainoa joka inhoaa silitysrautaa... Kyllä minäkin pakon edessä silitän, mutta onneksi mies tarjoutuu aina silittämään tarvittaessa!

Aurinkoista viikkoa sinne ja,
Sandra

Annukka kirjoitti...

Sininen kuuluu niihin väreihin, joita ihailen muiden kodeissa, mutta en osaa (enää) itse käyttää.

Katselin tuota viimeistä kuvaa ihan sillä silmällä, että jos siitä poistaisi kaiken vihreän ympäriltä, sininen saattaisi näyttää kylmältä. Mutta nyt kun kaverina on tuota ihanaa kevään vaaleanvihreää, sininen tosiaan näyttää siltä karkilta :).
Kaunista on!

Unknown kirjoitti...

Hei voi vitsi miten kaunis väri tuossa tyynyliinassa. Olen nyt koittanut meille etsiä jonkinlaista sinistä/turkoosia ja tuo on aika lähellä sitä sävyä mitä voisin ottaa meillekin!

Ja ylemmistä kuvista katsoin että ompa sulla kaunis ikkunatarra ja kun alemmas kuvia selasin tajusin että siellähän on oikeat puut! Todella kauniit <3

Kivaa viikonjatkoa ja virkeyttä töihin - kylmyydestä huolimatta!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kauniin sininen...tykkään kovasti!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sandra: Minä yritän välttää kotihommia parhaani mukaan. Onneksi mies on hyvä silittämään, joten osaa hoitaa omat vaatteensa jos tarvis ;-)

@Annukka: Aikoinaan en osannut sinistä käyttää laisinkaan, mutta vuosien saatossa olen ihastunut siihen enemmän ja enemmän, varsinkin tuollaiseen puuteriseen melkein harmahtavan siniseen. Siitä on tullut yksi lempiväreistäni sisustuksessa. Niin se mieli muuttuu :-)

@Niina: Ainahan sen Pentikin voit tsekata jos löytyy jotain vastaavaa. Ikkunatarra, hih, hauska :-) Etupihalla kasvaa kaksi japanilaista pajua, antamassa hieman yksityisyyttä kun kävelytie menee tuosta talon edestä parin metrin päässä.

@Irmastiina: Kiitos kovasti, ja kiitos Pentikille :-)

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Tulihan se sieltä, sininen :)

Kruunuvuokko kirjoitti...

Tyynyn sävy on mielestäni hyvä ja sopii hyvin antamaan väriä muihin tekstiileihisi.Sinulla on kauniin seesteinen ja raikas koti.

Unknown kirjoitti...

Kaunista! Minä taidan olla niitä harvoja ihmisiä joille sininen kelpaa ja tuo hyvää fiilistä:)

Vilhelmiina kirjoitti...

Ihana sininen, näyttää tummalle turkoosille, i like! :) Ja täällä kanssa silitysrautaan kosketaan vain pakon edessä, ja niitä pakkoja ei kovin monta kertaa vuodessa ole! :D

Mari kirjoitti...

Kauniin sinistä! Täällä on kans yks joka välttelee silitystä :)

Eeviregina kirjoitti...

Täälläkin vältellään silitystä... Ja kahlataan oikein urakalla blogeja läpi, kun tuli pari viikkoa tehtyä kaikkea muuta!
Vähän on pää vielä "matkalla", joten en ole vielä ehtinyt kauhistella tuota lumen määrää ja yöpakkasia. Flunssaa pukkaa ja pääsiäisleipomukset ja siivoukset olis edessä. Jospa hakisin vain monta ruukkua kevätkukkasia viikonlopuksi!

Kristiina K kirjoitti...

Mulla kans silitystä odottavien pino kasvaa. En tykkää silittämisestä. Kauniit tyynyt ja kaikki muukin niin sopii hyvin yhteen ja mikä ihana ikkunaerkkeri!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Onhan se hieman säälittävään näytellä kuinka vaihtoi tyynynpäällisen, mutta kun ei täällä sisällä ole tapahtunut mitään muuta :-D

Ja kiva kuulla että en ole ainoa silityskammoinen ;-)

Minttu kirjoitti...

Minä niin tykkään sinisestä, ihanat kuvat! Ja sitä sinistä tulee viljeltyä(ehkä liikaakin?)mökillämme.
Kaunis tuo kulmikas ikkuna, ihanasti somisteltu!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi kuinka kaunista, ihana blogi sinulla! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Minttu: Sinistä ei voi olla liikaa, VARSINKAAN mökillä :-)

@Susanna: Kiitos kovasti kommentista & visiitistä :-)