lauantai 9. maaliskuuta 2013

Sadepäivän ratoksi

Alunperin oli tarkoitus tänään piipahtaa Leidenissa pienellä shoppaus- ja kuvausreissulla, mutta aamulla heräsimme vesisateeseen ja sitä vettä on lotkottanut koko päivän. Yritän lohduttautua ajatuksella että luonto tarvitsee vettä, täällä kun ei ole satanut kunnolla melko pitkään aikaan. Suunnitelmat menivät siis uusiksi, eli sisähommia ihan kotosalla. Porakonekin on hieman laulanut ja yksi pieni projekti on vihdoinkin valmis, mutta siitä enemmän seuraavalla kerralla.


Viikko sitten ostamani helmililjat kasvavat kovaa vauhtia, niitä nuppuja ja kukkia vielä odotellaan. Yksi liljaruukku hulahti näppärästi tuohon mustaan muottiin.


KIITOS kommenteistanne edelliseen postaukseen. Mies on ihan otettu kehuista joita sai kukkakimpustaan, mutta kuten jo yhdessä kommentissani mainitsin, ihan kaikkea en hänelle kääntänyt ettei menisi herralla ns. suosio hattuun ;-)

Ja tältä se kukkakimppu näyttää tällä hetkellä. Sanoisin että ajatuksesta täysi 10, mutta tekninen toteutus hieman takkuaa tulppaanien huiman pituuskasvun vuoksi. Kysyin mieheltä että voisiko tästä kukkakimpusta hakea myös tuota suhteemme symboliikkaa, eli "mie vien sie vikiset" (tulppaanit kun kuvasivat minua ja ruusut miestäni). Kuulema mun pitäisi jo tietää vastaus kysymykseeni ;-) Mutta pitänee hajottaa kimppu atomeiksi jotta saan noita tulpaaneita hieman lyhennettyä.


Postaukseni tuppaavat näinä päivinä olemaan melko kukka- ja kasvitäytteisiä... Selvästi kevättä ilmassa! Taidan nyt taas siirtyä tuonne munatehtaan puolelle. Hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille. Siellä Suomen päässä olette ilmeisesti päässeet nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta.
Terkuin, Katja

9 kommenttia:

Vilhelmiina kirjoitti...

Mulla on niin sama fiilis että kaikki postaukset pursuaa kukkia! :D Mutta kun ne vaan antaa niin uskomattoman paljon energiaa, ja todellakin tää on sitä kevään tuloa! :) Ihanaa suhteen symboliikkaa! :) Meillä juttu onnistuis kääntyy ihan samanlailla ;D Ja todella kaunis kimppu! :) ♡ Ihanaa lauantaita! :)

Susanne kirjoitti...

Ihania kukkia! Kukkia on aina ilo katsella. Ovat niin kauniita ja niistä tulee hyvä mieli.
Kuvasi on tosi upeita!
Mukavaa viikonloppua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hih...noinhan ne tulppaanit tapaavat venyä....:)
Täällä on nautittu auringosta koko päivän...

Mari kirjoitti...

Oi, ihania kukkia olet saanut mieheltäsi ja onnea tosiaan kympistä!

Täällä oli muuten pakkasta aamulla -23... Hyi...
Mukavaa lauantai-iltaa :)

Sirkka kirjoitti...

Ompa minulla jäänyt useita kuviasi katselematta sekä kertomuksiasi:)
Onnittelut 10 vuotis yhteistaipaleenne johdosta ja rutkasti lisää onnitteluineen!

Hyvin sopii helmet tuohon kauniiseen muottiin.

Itse olen ihan kukka..... en vaan saa niistä tarpeekeni. Tänäänkin torille ja tukppaani ostokislle vaikka eilen sain mieheltäni valkoisia tulppaaneja. Oli muuten käynyt neljässä kaupassa ennenkuin löysi:) vaivannäkö palkittiin halauksin:)

Hyvää illanjatkoa!

Bonjade kirjoitti...

Spring in your home....
Spring in your heart ;)
Love it.

Fine weekend

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos! Tulppaanit on nyt pätkäisty lyhyemmiksi ja näyttää taas paremmalta :-) Ja se on vielä pakko sanoa että nuo ruusut ovat juuri nyt upeimmillaan; terälehdet ovat kuin paksua punaista samettia... huikean kauniit.

Dank je wel Bonjade! Fijne weekend!

Tiina kirjoitti...

Onnea tasakympistä, meillä niitä on jokunen vuosi siihen päälle. Ja hei... samoin täällä, mie vien ja hän vain vikisee.... jos ehtii. ;)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Tiina! Pieni "jöön" pito on aina ajoittain paikallaan ;-)