perjantai 22. maaliskuuta 2013

Musikaaliset munat ja niiden kaverit

Säästän teidät tällä kertaa sen enemmiltä höpinöiltä (hurraa). On jo hieman toivuttu tuosta "apua, minä olen keski-ikäinen" shokista. Niitä munatehtaan tuotoksia lupasin jossain välissä näytellä, vaikka suurimman osan olette jo nähneetkin. Miten minä sainkin parista hassusta styroksmunasta niin ison mekkalan & sotkun aikaiseksi?


Tuossa isossa munassa oli jonkin verran hommaa; ensin silkkipaperin töpsöttelyt toiselle puolen, sen päälle seinämaalia pari kerrosta ja lopuksi tuollaista tekstipaperia toiselle puoliskolle, pienen pienin suikalein piti tupsutella. Kaikkea sitä pitääkin kehittää. Onneksi näitä ei tarvitse tehdä joka vuosi uudestaan ;-)


Nämä "musikaaliset munat" olivat ne ensimmäinen satsi ja sen kyllä huomaa. Heittäisin niillä varmasti pikkulintuja mutta jostain kumman syystä mies tuntuu niistä tykkäävän?! Ehkä se on se vähemmän romanttinen ulkoasu...


Kovasti odottelen jo pääsiäistä ja neljän päivän minilomaa :-) Sitä ennen pitelee kyllä kiirettä, varsinkin tuolla työrintamalla, mutta osaapa sitten nauttia vapaista täysin rinnoin.

Mutta pitänee vielä mainita nyt hieman hatuttaa. Olen sitä kevättä niin odotellut, mutta peijakkaat lupasivat LUNTA tälle viikonlopulle! Ei tästä talvesta taida ikinä tulla loppua...

Mutta mukavaa leppoisaa viikonloppua teille kaikille!
Terkuin, Katja

17 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Eipä ole lumesta pulaa täälläkään.

Mutta musikaaliset munat on aivan ihania :). Näyttävät ihan siltä, että jos ravistaa, niin alkavat soimaan..

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Kauniita munia oot saanut aikaiseksi!
Ja ihanaa tosiaan, että niitä ei voi syödä, vaan säilyvät monia vuosia : )

Kauniit oli myös edellisen postauksen kukkakuvat! Voi sitä 80-lukua... ; )

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Mutta kaunis ja symppis on myös tuo pieni kirjoituskone :)! Ihan mahti. Mistä se on peräisin?

Katja - Bag End kirjoitti...

@Annukka: Taitaa olla uusi jääkausi edessä, ainakin tätä menoa :-)

@Päivi: Eikä tuu kaloreita. Ei sen puoleen, meillä on tuolla ruokapöydällä iso kulhollinen melkein täynnä erilaisia suklaamunia ;-)

@Tarja: Vanha kirjoituskone oli miehen "pakko saada omaksi" ostos paikallisesta antiikkiliikkeestä pari vuotta sitten. On nököttänyt tuossa olohuoneen erkkeri-ikkunalla siitä lähtien :-)

Lady of The Mess kirjoitti...

Kauniita ja herkkiä ovat nuo munat! Ja tuollaisen isomman saattaisin jopa minä jaksaa väkertää;)
Ja kiitos - ei yhtään lunta enää!
Mukavaa viikonloppua sinne!

Elsa kirjoitti...

Musamunat ovat kauniita, olet turhan vaatimaton.

Lunta ja etenkin PAKKASTA piisaa täällä. Luulen, että kevät tulee (kun tulee) yhdessä yössä. Mutta onneksi nyt paistaa AURINKO.

Tiina kirjoitti...

Lohdullista jos sielläkin sataa lunta, täällä on nyt aurinkoinen ilma mutta pakkasta vaan riittää. Ihme juttu miten nää kelit tuntuu nykyisin olevan ihan sekaisin.
Kauniita munia on munakuiskaaja tehnyt ja tuo kirjoituskone on upea, Huutiksesta aina välillä kyttään... josko sattuisi löytymään kohtuuhintainen kapistus tännekkin.
Mukavaa viikonloppua. :)

Vilhelmiina kirjoitti...

Suloisia nuo musamunat! ja ihana tuo iso tekstimuna, todella kaunis! :) Tuntuu todella ettei tästä talvesta tule loppua, varmaan toukokuussakin vielä saadaan "nauttia" lumesta ja jäästä! Mur!

Piia Ingervo kirjoitti...

Wau miten hienoja munia oot töpsötellyt! Ihania. Minustakin nuo
musikaaliset munat on hienoja,
joten jätä ne pikkulinnut vaan rauhaan!!! ;)
Jospa ne pääsiäisnoidat tois kevään tullessaan, täälläkin on kyllästytty jo näihin pakkasiin, harva se yö on ollut -20 astetta ja lunta on tullut myös...
Silti, mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua,
Piia

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot musiikaalliset munat!
Säätiedoituksesta katsoikin, että sielläpäin on luvattu huonoja kelejä...

Kristiina K kirjoitti...

Oi kun hienoja munia olet väsännyt! Itsellä ei kärsivällisyys riitä moiseen, mutta tosi hienoja ne ovat katsella. Ihana vanha kirjoituskone sinulla! Kivaa viikonloppua sinulle!

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Piti tulla sanomaan että ai kun toi sun ikäkriisi nauratti mua :) Se menee just niin jos pysähtyy miettimään !

Hienot munat! Mä oon pääsiäislakossa tänä vuonna koska pääsiäistä ei kuulu viettää jos on metri lunta maassa! Sit tulee kiire jos lumi sulaa ens viikolla yllättäen :)

Viikonloppuja!

Susanne kirjoitti...

Tosi kauniita munia! Tykkään noista niin paljon, mutta oma kärsivällisyys ei riittänyt kuin kahden munan väsäämiseen. Sinun tekemäsi ovat aivan ihania!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kovasti kommenteistanne! Ainakaan vielä ei ole tullut lunta, joten pieni voitto sekin. Aivan kamala puhuri on puhkunut eilisillasta lähtien. Jos tähän lisätään vielä se lumisade niin ei kyllä paljoa huvita ulos mennä...

Kruunuvuokko kirjoitti...

Hienoja koristemunia ja kivasti toteutettu. Sopivat hyvin yhteen tuon ihanan kirjoituskoneen kanssa. Oikein hyvää ja rauhaisaa viikonloppua.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat munat, tykkään kovasti !
Meillä tuomoiset kyllä otettaisiin karvakäpälien leikkiin mukaan oitis :)
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Kruunu Vuokko: Ensi vuonna kenties jotain pirtsakampaa, jos intoa vielä riittää :-)

@äiti: No kyllä nämä pienet pyörityksetkin kestäisivät karvakäpälien käsittelyssä :-)