lauantai 30. maaliskuuta 2013

Leppoisa lauantai

Meillä on ollut ihan kiva leppoisa lauantai. Ensin nukuimme TOSI pitkään ja nyt vihdoinkin tuntuu että pahin väsymys on tainnutettu. Kaunis joutsenpari kävi meitä aamupäivällä viihdyttämässä. Tuntuivat olevan kovin nälkäisiä joten lähetin miehen heittämään heille hieman leipää ja kyllä maistui. Kun olivat syöneet, toinen räpyläveikko kiipesi ylös ja seisoskeli pitkään kadun toisella puolen katsellen taloamme "sillä silmällä". Ajattelin että pian tulee koputtamaan ovea ja pyytämään lisää. Nyt vain odotellaan niitä suloisia poikasia :-)


Ja kuten yläkuvasta näkyy, vastapäinen pelto on VIELÄKIN paljas; olkien välistä ei vielä pilkota mitään vaikka kuinka yrittää tihrustaa. Piipahdimme myös kaupungilla ja aaah mitä löytöjä teimme!! Olen suorastaan into piukeena, kerrankin kävi flaksi. Nyt vain odotan hieman lämpimämpiä ilmoja että pääsee patiota laittamaan :-)


Alla vasemmalla maisemia matkalla kaupunkiin ja oikealla on yksi keskustan kauneimmista ja vanhimmista taloista. Ei tämä meidän kaupunkipahanen muuten mitenkään huippu kaunis ole, sellainen perusversio.


Ja lopuksi, muistakaa siirtää ne kellot! Kesäaika, here we come! Mutta tänäänkin on hieman sadellut lunta, joten se siitä "kesäajasta"...


Ja 100 lukijaakin kilahti mittariin (kiitos ja tervetuloa!), joten täällä parhaillaan laitan kasaan arpajaispakettia, mutta siitä enemmän ensi viikolla. Mukavaa pääsiäisviikonlopun jatkoa!

11 kommenttia:

Susanna Tamminen kirjoitti...

Onpa niin ihanan keväistä jo, toivottavasti meilläkin lumi sulaa kohta!

Annukka kirjoitti...

Meillä on trullit oven takana ja teillä joutsenet :)

Lady of the Mess kirjoitti...

Kauniilta siellä näyttää - ainakin noiden sinun kuviesi perusteella. Tuo jokimaisema on ihan huikea. Täällä aurinko on hellitellyt päivisin, mutta yöt ovat kylmiä ja lumi tiukassa. Toivottavasti ei paljon enää lisää tule.
Aurinkoisia päiviä sinne ja oikein hyvää pääsiäistä!

Hilma kirjoitti...

Mielenkiintoisia löytöjä tosiaan olette tehneet! Niin kaunista pääsiäisen tunnelmaa olet kotiisi laittanut( ed.post.)
Juu, pitääkin muistaa ne kellot siirtää...Mukavaa pääsiäisen jatkoa:)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Susanna: Kyllä ne lumet vielä sulavat :-) Taitaa olla koko Euroopassa kevät myöhässä...

@Annukka: No ennemmin trulli kuin vihainen joutsen, onneksi nämä eivät olleet vihaisia :-)

@Lady: Tuo jokimaisema on yksi parhaimmista täällä. Kunhan kukkapellot puhkeavat kukkaan, SITTEN on jotain mitä näyttää ;-)

@Hilma: Kiitos! Vanha kulahtanut sinkki uppoaa aina, varsinkin kun see saa melkein pilkkahintaan.

Elsa kirjoitti...

Ihania keväisiä kuvia verratuna tänne. Luulen että kevät jää täällä väliin, ja hypätään suoraan kesään.

Sunnuntaiterkuin,
Elsa

Mari kirjoitti...

Ihanaa, kesäaika :) Kyllä minusta näyttää teillä edelleen niin keväiselle, meillä on paksulti vielä lunta... Kaunis vanha talo!
Mukavaa pääsiäispäivää!

Minttu kirjoitti...

Ihanat ja kauniit joutsenet!
Hyvää pääsiäisenjatkoa, ♥

Annele kirjoitti...

Ihanan keväistä verattuna meidän säähän, onneksi aurinko lämmittää :).
Kaunis taskukello ja muutenkin ihania kuvia. Mukavaa pääsiäispyhää!

Ninnuska kirjoitti...

Minulla on sinulle tunnustus blogissani. Käy kurkkaamassa. http://kulma47.blogspot.fi/2013/03/kiitos-tunnustuksesta-viisikymppinenkin.html?m=1

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne :-) Kyllähän tuo kevätfiilareita helpottaa kun ei ole lunta maassa, myönnetään. Vielä yksi päivä nautittavana ennen kuin arki taas koittaa...