perjantai 15. maaliskuuta 2013

Hiljaiseloa

Eli ei mitään uutta länsirintamalta. Rullaverhoprojektistakin täällä on toivuttu ihan sujuvasti ja nurkissa kaikuneet kirosanat ovat melkein muisto vain, mutta tänä viikonloppuna on melko turha haaveilla mistään uusista projekteista. Huomenna lauantaina olisi taas kova yritys mennä Leideniin ostos- ja kuvausreissulle. Toivotaan että säät suosivat paremmin kuin viikko sitten, jotta voisin heittää teille pienen kuvapläjäyksen kauniista vanhasta Leidenista; Rembrandtin syntymäkaupungista ♥


Näitä olohuoneen nurkkia jälleen. Kun näitä kuvia nyt katselen, niin alkoi yhtäkkiä tekemään HURJASTI mieli jotain ihania keväisiä karkkivärejä. On tällä hetkellä jotenkin blaah, vaikka edelleenkin tykkään tuosta peruspellavasta sinisin raidoin. Se mintturaitainen tyynykin siirtyi taas yläkertaan; pitänee hankkia sille kavereita piristykseksi. 


Ja kuvista käy myös hieman ilmi olohuoneemme yksi perusongelma, eli ovien valtava määrä! Tässä pienessä huoneessa on neljä ovea, yksi melkein koko seinän mittainen erkkeri-ikkuna (patteri siinä alla) ja tasan yksi ehjä seinä; yritä siinä sitten sijoittaa huonekaluja. Ei ole meinaan helppoa ei :-)


Ja nyt toivottelen aurinkoista viikonloppua teille kaikille (tosin meillä päin siitä auringosta voi vain haaveilla). Mutta luulisin että tulette minusta vielä kuulemaan ennen kuin tämä viikonloppu on ohi :-)
Terkuin, Katja

12 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Mielestäni tuo sohva on ihana ja syliinsä kutsava...kaunis..
Mukavaa viikonloppua sinulle!

Tarjas Snowland kirjoitti...

Ihana tunnelma, jonka helmililjat kruunaavat! Hyvää viikonvaihdetta.

Krisse kirjoitti...

Ovia tai ei, mutta kaunista teilla kuitenkin on! Mukavaa viikonloppua!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Irmastiina, Tarja & Krisse. Minä vain jotenkin kaipaan tällä hetkellä väriä tänne sisustukseen. Leikkokukkia ostin tänään ja vaikka olisi ollut niitä valkoisiakin tarjolla, ostin liiloja. Jospa tämä vaihe menee ohi?! ;-)

nieinda kirjoitti...

Henkäilen täällä syvään... Niin kaunista teillä! Ja hei, oikein aurinkoista viikonloppua sinnekin, toivotaan että pari auringonsädettä löytäisi teidätkin. :)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Keväisen raikkaalta näyttää sisustuksesi ja toivottavasti myös aurinko löytää tiensä sinne.

Crafters Daily kirjoitti...

Ihanan näköistä!

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Höpö höpö, älä nyt mee tuhrii noin kaunista kokonaisuutta millään karkkiväreillä! Eiks varoittava esimerkki ollut jo mun blogissa :) Viikonloppuja sinne!

Hyvin oot pärjännyt ovienkin kanssa, kuvista päätellen...

Minnukka kirjoitti...

Peruspellava on niin kaunis! Ja kaunis on myös teidän olkkari!

Aurinkoista lauantaita
Minnukalta :)

Mari kirjoitti...

Kyllä on niin kaunis ja kutsuva olohuone, oikein kutsuva! Tuo siniraita-tyyny on ihana...
Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

Minttu kirjoitti...

Niin kauniit olohuonekuvat, ja nuo vanhat ovet, oih sentään!
Aurinkoista viikonloppua, meillä paistaa ja se lämmittää niin suloisesti! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kovasti kommenteista. Pitäisi tämä kommenttihomma vaihtaa "modernimpaan" versioon jotta saisin henk.kohtaisemmin vastattua teidän kommentteihin. Kokeilin sitä kerran mutta äitini valitti että ei pystynyt sen jälkeen kommentoimaan, joten pitihän se nyt äidin vuoksi vaihtaa takaisin tähän perinteiseksi versioksi :-)

@Minttu: vielä erikseen että juu, on nuo vanhat ovet todella ihanat, mutta kun se niiden maalaus tulee ajankohtaiseksi, niin on niissä kyllä hiomista ;-)