lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kukkien ja postausten tulvaa

Minulla on hieman flunssa päällä enkä jaksanut tänään piipahtaa kaupungilla, joten mieheni hoiti nuo kauppahommat ihan itsekseen. Pyysin häntä tuomaan mukanaan pari helmililjaa TAI pientä narsissia. Hän saapui kotiin 6 kukan kanssa (3 x helmililja ja 3 x narsissi), eli pelasi varman päälle. Me melkein hukumme näihin (kun noita kukkia & kasveja oli jo entuudestaan)! Mies itsekin sanoi että koti alkaa pikkuhiljaa muistuttamaan kasvihuonetta :-D 


Pyysin häntä myös tuomaan laatikollisen vihreätä sammalta (täältä kun sitä ei noin vain saa luonnosta) ja ihan ohjeiden mukainen satsi saapui, siispä meillä on ollut käynnissä pieni munientäyttöoperaatio. Ostin pari vuotta sitten näitä metalliverkkomunia; sellainen kolmen setti. Alunperin harmaita, mutta pienimmän jo suihkin valkoiseksi; katsotaan minkä kohtalon kaksi suurempaa tulevat kokemaan.


Ajattelin vielä mainita että vaikka podenkin tätä kroonista postausripulia, älkää nyt vaan ajatelko että teillä on jokin VELVOLLISUUS aina kommentoida postauksiani, mutta lämmin kiitos kun niin hyvin olette jaksaneet tässä melkein hengästyttävässä tahdissa mukana ♥. Lisäsin tuollaisen pikaisen "rasti ruutuun" systeemin tuonne postauksen alareunaan, jos yhtään helpottaa ;-)

Terkuin, Katja

24 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Siellä kävi miehellä parempi tuuri pääsiäiskukkien kanssa kun täällä ;) Tosin minäkin sain onneksi tänään kaipaamani valkoiset helmililjat. Ihanat nuo verkkomunat! Tuollaiset voisin hankkia omaan kotiinkin.
~Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

Annukka kirjoitti...

Kyllä olis omalta mieheltäni jäänyt kukat ostamatta. Unohti tulppaanienkin nimen matkalla kauppaan, joten helmililja ja narsissi olisivat olleet mission impossible :).

Koitahan parantua siellä!

Maanvaiva kirjoitti...

Minusta on kiva jos koti on täynnä vihreää. Eikös ne puhdistaa ilmaakin..pölystä tai jotain? :D
Meillä ei kasva mitään (muuta ku pöly).
Pari ruukkua ruohosipulia ostin toissapäivänä, mutta nekin on keltaiset JO nyt.

Minnukka kirjoitti...

Niin ihania nuo sammalmunat!
Kukilla saa niin kaunista tunnelmaa kotiin :)
Tunnelmallista lauantai-iltaa,
Minnukka :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Tanja & Annukka: Se on kuulkaas aina jännää kun tuon miehen laittaa kukkien/kasvienostoreissulle. Ikinä ei tiedä mitä tuo tullessaan. Nyt meni ihan tuurilla ;-)

@Maanvaiva: Minustakin on ihanaa kun kotona on paljon kasveja ja ainakin osa kasveista puhdistaa ilmaa hyvinkin. Pöly kukoistaa täälläkin päässä ;-)

@Minnukka: Oikeassa olet, eli kukilla saa ihmeitä aikaiseksi. En voisi kuvitellakaan kotia ilman yhtään viherkasvia/kukkaa. Mukavaa lauantai-iltaa sinullekin :-)

Niina Valkonen kirjoitti...

Ihanat metallimunat! Mun pitänee ja käydä hakemassa sammalta jos täälläpäin sitä myydään - kai?? On sun mies kyllä ihana kun tuo noita kukkasia, ja vielä extrana! Meillä ei kyllä tollasesta voi edes haaveilla.

Tarjas Snowland kirjoitti...

Helmililjoja ei voi koskaan olla liikaa :). Aivan ihania nuo metalliset munat. Sieltä ei saa sammalta, mutta täältä ei taida saada metallimunia...

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kyllä näitä sinun kauniita postauksiasi katselee ihan mielellään.

Vilhelmiina kirjoitti...

Ihana vihreän vehreä pääsiäis asetelma!! :) Mä kanssa niin mielelläni näitä kuviasi ihailen ja inspiroidun! :) Ja tuo verkkomuna, ihan loistava! Ei täällä kyllä vastaavia ole näkyny. :( Ja kukkia, niitä vaan ei voi koskaan olla liikaa! Ihana kun toinen pelaa varman päälle ;)

Elsa kirjoitti...

Sipulikasvit ovat tosi jees ja tähän aikaan oikea valinta. Muutenkin teillä näyttää olevan valmista pääsiäistä varten.

Toivottavssti et kuitenkaan sairastu.

Irmastiina kirjoitti...

No kyllä tuo tiedetään...ei velvollisuutta, mutta mielellään aina, jonkin pienen merkin tänne itsestäni jätän...:)
Ihanat nuo "verkkominat".
Mukavaa palmusunnuntiata sinulle♥

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Mulla oli karmeen flunssa tällä viikkoon eikä päässyt töihin ennenko nyt viikonloppuna. Täytyy sanoa että onneks olen oppinut varautumaan tässä yksinäistaloudessa hätähetkiin ettei kuole nälkään ja janoon sairauden sattuessa. J on kyllä sankari jo mun ajatuksissani kun oppinut noin hyvin asioimaan sun puolesta:) Onnentyttö.

Lovviisa kirjoitti...

Hei minullakin tommottinen metallilankamuna, lainaanpa söpöstä ideaasi ja laitan sinne sammalet...Ilosta palmusunnuntaita sinulle :)

Kirsi kirjoitti...

Tuo sammalmuna vei kyllä mun sydämen,se on varmaan alettava vaatia talviajaksi sammalta myyntiin täälläkin,en ole ainakaan missään nähnyt:)
Kauniita,kauniita keväisiä kuvia!
Postausripuli onkin ainut miellyttävä ripulimuoto,antaa tulla lisää vaan;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sammalmunat ! ..ja niin kaunista muutenkin :)

-ä-

nieinda kirjoitti...

Ihanaa viherrystä teillä! Tulee niin keväinen fiilsi kun näitä kuvia katsoo. :) Mukavaa sunnuntaita!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne ihanat naiset :-) Meillä vietetään tänään kylmintä maaliskuun 24. päivää IKINÄ! Eli ennätyksiä tahkotaan tämän "kevään" kanssa... Myrskytuuli puhkuu aika mojovasti. Onneksi sisällä on lämmin & kevät ;-)

Bonjade kirjoitti...

Almost spring...I feel it...!!!
Certainly spring in your home, love it!

Fine sunday

ani kirjoitti...

Hei Katja! Taas löytyi tällainen ihana blogi!
Serkkuni asuu myös Hollannissa ja on perhe hollantilaisen miehen kanssa :)
Kiva päästä näkemään enemmän kuvia sieltä.Joko siellä on kevät?

Katja - Bag End kirjoitti...

@Bonjade: ALMOST spring, but not quite. What a freezing cold weekend it has been...bbrrrr. I hope this wind dies down soon.

@Ani: Kiitos kommentista ja kun jäit lukijaksikin :-) Ja kevät ei ole vielä kunnolla saapunut, tosin lunta ei enää ole (ainakaan tällä hetkellä). Kaamean kylmä, mutta jospa se tästä...

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Minusta on vaan ihanaa kun tulee paljon tarinaa ja ihania kuvia! ja kiva lukea suomenkielellä blogia ulkomailla asuvasta sisustajasta.. =)

Hanne kirjoitti...

Kyllä kukat tuovat viihtyvyyttä kotiin.
Teillä, kun kevät on jo pitkällä, niin saat laitettua sipulit kukinnan jälkeen maahan:)
Tuo sinun kirjoituskonevanhus on niin ihana!♥
Kaikki näyttää niin kesäiseltä sinulla, sammalmunat ja kaikki.
Mukavaa Hiljaista viikkoa sinulle!

Minttu kirjoitti...

Ihanat nuo munat jotka voi täyttää sammaleella!
Kyllä kukat on niin ihania ettei niitä voi koskaan olla liikaa... :)
Mukavaa pääsiäisviikkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mari: Tarinaa tulee joskus siihen malliin että alkaa ihan nolottamaan ;-)

@Hanne: No onhan se kevät juu sen verran pitkällä että ei tuo maa jäässä ole, joten sipulien istutus onnistuu :-) Ja kiitos!

@Minttu: Siinä vaiheessa kun ruukut/maljakot ja pöytä/hyllytasot loppuvat kesken, on jonkinlainen kukkakiintiö täytetty ;-)