lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kukkavillitys

Pikapostaus. Kuten näkyy, kevään innoittama kukkavillitykseni jatkuu. Kävelymatka työpaikalta Haagin keskusasemalle kestää sellaiset 4-5 minuuttia, mutta sen lyhyen matkan varrelle mahtuu sekä kukkakauppa että kukkamyyjän koju ja on siellä itse asemallakin kukkakauppa, eli houkutuksia riittää. Tällä kertaa mukaan tarttui tumman pinkin/marjapuuron värisiä tulppaaneja. Ovat tosi kauniita ja antavat kivasti hieman väriä.


Me lähdemme nyt tuonne Haarlemin suuntaan shoppailemaan ja ajattelin ottaa kameran mukaan, sillä Haarlemista saa aina kauniita kuvia ja pitäähän tätä uutta kameraa testailla. Ja kun nyt kerran pinkillä linjalla mennään... Saanko esitellä: elämäni ensimmäinen järjestelmäkamera, suorastaan naisellinen (ja mieheni mukaan idioottivarma) Olympus PEN E-PM1. Juu, minä ostaa räväytin PINKIN kameran ;-)


Toivottelen teille kaikille oikein hyvää viikonlopun jatkoa.
Terkuin, Katja

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tulppaanit!
Oikein ihanaa pidennttyä viikonloppua :)
-ä-

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea, uudesta hienosta kamerasta!
Odottelen kuvia...:)

SisustEllen kirjoitti...

Wou, mitä värejä sekä tulppaaneissa että kamerassa!!!Kylläpä tuo kamera näyttää näppärältä muutenkin. Haaveilen itsekin omasta järkkäristä...
Ihania kuvaushetkiä<3

Eeviregina kirjoitti...

Upeita kukkia ja kamera!
Meillekin ostettiin syksyllä järkkäri, mutta en ole siihen vielä oikein perehtynyt. Mies sitä käyttää enemmän, ammattilaisena.
Minä ostin muutama vuosi sitten PUNAISEN kännykän ja PUNAISEN pikkukameran, mutta väri ei ole kaikki! Kamera on toiminut kohtalaisesti, mutta kännykkä oli ihan susi. Kahdesti ollut jo korjauksillakin.
Hyvää viikonloppua ja reissua Haarlemiin!

Koti preciosa! kirjoitti...

Minullakin on tuo sama malli Olympuksen PEN Mini E-PM1 jarjestelmakamera ja olen ollut niin tyytyvainen :) Ihan loistavia kuvia jo automaattitoiminnolla saati sitten josko ton hienouksia viela oppisi kayttamaan saisi kamerasta varmasti irti vaikka mita! Ja niin kateva napata mukaan kun on napparan kokoinenkin... Itse ostin valkoisena mutta voi on tuo pinkkikin aivan ihana! Ihania kuvia myos!

Aurinkoista viikonloppua sinne :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ aah,mitä kukkia, oo, mitä kuvia, oi,mikä kamera! :)

Piia Ingervo kirjoitti...

Iihanat kukat!!! Ja vielä mahti kamerakin samaan sävyyn,
mulla on vaan semmonen iso musta mötikkä. Pitäsköhän sekin tuunata sisustukseen sopivaks..? hih.
Ihanat shoppailut sinne,
Piia Sandyhillshome -blogista.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne ihanaiset naiset :-) Shoppausreissu Haarlemiin suoritettu ja melko menestyksekkäästi, eli sain ostettua kaiken mitä halusinkin. Kuvia en saanut otettu niin kovin paljoa. Ostoskassien & kameran samanaikainen käsittely ei olekaan oikein ideaali yhdistelmä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kummallista, minne mun kommentti on hävinnyt?
-ä-

SariW kirjoitti...

Aivan mahtavan värinen kamera ! Minulla on ihan tavallisen musta ; )
Ja nuo tulppaanit on sitten tosi upeita, niin runsaan kerrottuja ja aivan huikean värisiä ! Katselin tänään marketista tulppaaninippuja ja olivat makuuni liian tavallisia. Eli nyt on ihan pakko päästä jonnekin kukkakauppaan, missä on runsaampi valikoima. Nuo tulppaanisi on niin kauniita, että minuun iski ihan tulppaanihimo ; )
Ihanaa viikonloppua !

Unknown kirjoitti...

Ompa kauniit kukat noissa tulppaaneissa <3 Olet selkeästi ajatellut (ainakin alitajunnassa) kukkia ostaessa tuota kameraa ;)

Hauskaa viikonloppua!

Minttu kirjoitti...

Minä katsoin ensin että mitähän kukkia nuo ovat, en ihan heti niitä tulppaaneiksi tunnistanut, upeita!
Ja pinkki kamera, vau! Minä odottelen täällä pinkkiä puhelintani postista saapuvaksi, ;D
Aurinkoista sunnuntaita!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Sari, Niina & Minttu. Tällaiset kerrotut tulppaanit ovat minusta todella ihania ja pysyvät mielestäni pidempään kauniimpinakin kuin ihan tavalliset.