keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Päänsärkyprojekti

Eli rullaverhojen asennus. Halusin yläkerran tasanteen ikkunaan rullaverhot (aikainen aamuaurinko tuppasi heijastumaan valkoisesta seinästä suoraan silmilleni), joten ostimme paikallisesta remonttikaupasta rullaverhon jota piti hieman kaventaa. Homma ei kuitenkaan mennyt IHAN niin nopeasti & näppärästi kuin olimme ajatelleet. Mittaamista, ruuvaamista, kiroilua, sahaamista, lisää mittaamista, tajuamista että "eihän tämä hiiskatin paketista tullut kangas ole edes SUORA", voimakasta kiroilua, vielä lisää mittaamista, leikkaamista jne.

Muruni ähelsi projektin parissa posket punaisina ja tasaisin väliajoin kuului huuto "HEADACHE material!". Uhkaili myös aikovansa juoda kaiken oluen mitä jääkapista löytää kunhan projekti on valmis. Käsitteet "mittatilaustyö" ja "paikalleen asennettuna" alkoivat kuulostamaan entistä paremmilta mitä pidemmälle tämä projekti eteni ;-) Mutta siellä se rullaverho nyt komeilee, eikä ole edes vinksallaan (mutta tuosta miehestä en voi välttämättä väittää samaa).


Ostimme myös uuden rullaverhon vierashuoneeseen, mutta sitä ei kuulema laiteta paikoilleen piiiiitkään aikaan, ei ennen kuin mies on "toipunut" tästä koetuksesta. Ja mainittakoon vielä että miehelläni on melkein sairaalloinen rannekellofetissi; niitä kelloja löytyy jo pari laatikollista. Kun rullaverho oli lopulta paikoillaan, mies tokaisi "I pizza promise you one thing, by doing this I have earned at least THREE new watches!"

Että näin meillä tällä kertaa. Tähän loppuun vielä hieman seesteisempiä tunnelmia tuolta makuuhuoneesta. Ja toivotaan että se aurinko ei enää herättele kukonlaulun aikaan :-)


Olen muutamat kerrat miettynyt pitäisikö tuo yläkuvan peili maalata, mutta taidan ainakin toistaiseksi jättää tuunaamatta, sillä pidän ihan tuosta puunväristäkin :-)


Meitä on tänään hemmoteltu upealla auringonpaisteella. Kylmä on vieläkin, mutta ainakin se pohjoistuuli hellitti. Oikein mukavaa viikon jatkoa! Ja tervetuloa uudet lukijat ♥
Terveisin, Katja

12 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ei mikään helppo homma tuollainen rullaverhon kaventaminen... eipä ihme, että isännältä meni hermo...:))
Tuo peili on kaunis tummana...
Auringosta on nautittu täälläkin....pientä kulmää viimaa, mutta pitkän lenkin tänäänkin Niilon kanssa tehtiin.
Mukavaa loppuviikkoa sinulle♥

Tarjas Snowland kirjoitti...

Minustakin peili on kaunis tummana. Ja pisteet miehellesi asennuspuuhasta, vaikka hermo olikin koetuksella. Toivottavasti siellä kaapissa oli tarpeeksi olutta hänelle palkinnoksi ;).

Vilhelmiina kirjoitti...

Varmasti ollut päätä särkevää hommaa, mutta ihanaa että saitte valmiiksi! Meillä kaikki muutokset on aina niin ikuisuus projekteja että ohhoh! :D Mäkin tykkään peilistä tuollaisena! :) Ihanaa viikkoa! :)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Niinkui sananlaskussakin sanotaan "loppu hyvin kaikki hyvin"

Peili on mielestäni kaunis juuri tuollaisena AITONA.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Irmastiina, Tarja, Vilhelmiina ja Kruunu Vuokko. Peili tulee ihan selväsi pysymään alkuperäisenä :-) Ja ehkä kuukauden parin päästä voin alkaa ehdottelemaan sitä vierashuoneen rullaverhon asentamista ;-))

Varpunen kirjoitti...

Ääk. Inhoan tuollaisia vastaantappelevia projekteja. :/ No, jospa mies saisi nyt sitten kelloja palkkioksi. Oli kyllä hyvä tokaisu. :D

Lady of the Mess kirjoitti...

Tuo peili on ihana. Kiva kontrasti vaalealle.
Ja tutulta kuulostaa tuo verhon kanssa ähellys - minä olen jo tottunut varaamaan kuulokkeet korville ja nupit kaakkoon pienenkin asennustyön ajaksi. Helpottaa kummasti.
Oikein hyvää loppuviikkoa sinne!

Hilja Maaria kirjoitti...

Yhdyn edellisiin kommentteihin + vielä kehusananen ihanasta lampun varjostimesta; niin sievä ja näpsäkkä!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Musta peili näyttää hyvältä noinkin. Tuo teidän verhoprojekti kuulostaa ihan samanlaiselta kuin meillä, kun tehdään jotain. Tuttu juttu.

Tanja kirjoitti...

Ihana peili..ja oikein hyvä noin puun värisenä. Ihania kuvia sinulla täällä blogissa! Kaunis koti!
Terkuin,
Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset kommenteista ihanaiset naiset. Se on nyt sitten aivan sata varma, peili pysyy tuollaisena kuin on :-)

Ja taloon on palannut kohtalaisen seesteinen tunnelma. Näyttää tuo mies toipuvan koettelemuksesta yllättävän nopeasti. Pian voi jo jotain ehdotella, mutta ei sitä vierashuoneen rullaverhoa ;-)

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Joo rullaverho on kyllä hermoverho! :)
Tuo tumma puu on kyllä kaunis :))
Ihanaa täälläkin on aurinkoista vaikka öisin pakkaset ovatkin -25! Päivällä aurinko onneksi lämmittää mukavasti :)
Hyvää viikonloppua! :)