perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kaappi joka sai miehen pään kääntymään

Ja taas vanhan toistoa. Kuten jo aikaisemmin sanottu, muuttaessani tähän taloon hieman yli 8 vuotta sitten sisustus oli lattiasta kattoon poikamiesboxityyliä; mustaa, tummanruskeata ja tummansinistä, vain kromi puuttui.

Talomme on tosi pieni ja tumma kalustus sai sen näyttämään entistä pienemmältä. Ykkösinhokkini oli huonekalu jota mies kutsui hellällä kutsumanimellä "Baby"; massiivinen melkein koko seinän mittainen MUSTA hyllykkö/laatikostosysteemi, joka oli mieheni itse suunnittelema ja mittatilaustyönä tehty stereoille, TV:lle, sadoille CD-levyille jne.

Ajattelin että en ikinä pääse siitä kamalasta rotiskosta eroon, kunnes eräänä päivänä (vuosia sitten) piipahdimme paikallisessa antiikkiliikkeessä ja... hello uusi rakas.


Vaikka minulla oli alunperin haaveissa jokin talonpoikaiskaapin tapainen, me molemmat ihastuimme tähän tammiseen aasialaistyyliseen kaappiin välittömästi ja kun ilmeni kaapin olevan tarpeeksi suuri kätkemään sisäänsä stereot poikineen ja jumalattoman paljon muuta sekalaista sälää, homma oli selvä. Mies julisti että tämän kaapin vuoksi hän on vihdoinkin valmis hankkiutumaan eroon vanhasta rakkaastaan. Ei muuta kuin myynti-ilmoitus pikavauhtia nettihuutokauppaan ja parin päivän kuluttua "Babyn" uusi omistaja nouti sen pois. Ne olivat mieheni osalta hellät jäähyväiset, hyvä ettei itkeä tirauttanut :-)


Onhan tämä kaappi tullut "esiteltyä" jo lukemattomat kerrat, mutta kerta kiellon päälle. Tyyliltään se on täysin eri maata kuin muu kalustus (ja ei ehkä kaikkien makuun), mutta minua ei haittaa. Minusta voi ihan hyvin miksata eri tyylejä keskenään, kuin myös uutta ja vanhaa; ihan mikä itsestä tuntuu hyvältä. Ja tätä kaappia ei ikinä tulla maalaamaan :-)

PS 1. Oli aluksi tarkoitus laittaa tähän postaukseen kuva myös siitä mustasta rotiskosta (mies onnistui löytämään arkistoistaan muutaman vanhan kuvan), mutta kun olin sitä synkkää kuvaa hetken aikaa katsellut, alkoi moinen rumuus suorastaan ahdistamaan ja ajattelin etten PYSTY sitä tänne laittamaan. Että näin.

PS 2. Tunnustan että kyllä minä vieläkin siitä talonpoikaiskaapista haaveilen...

Minä aloittelen täällä ihkun pidemmän viikonlopun viettoa, eli maanantai olisi vapaa. Hauskaa viikonloppua!
Terkuin, Katja

5 kommenttia:

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

IhQ kaappi, ymmärrän täysin tuskasi yli 2000 vinyylilevyn "äitipuolena"!

Meillä vauvat kiipeili olohuoneessa pitkin Lundian avohyllyjä yli 20 vuotta, lisääntyivätkin pirut vaivihkaa (varmaan öisin).

Kunnes täällä päässä sanoi NAKS ja suunnittelin ja teetin vauvoille ja kaikille elektroniikkapiruille itse uuden kodin.

Nyt on hyvä :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sanna: Kuule jos täällä olisi ollut Lundia odottamassa olisin ollut iloisesti yllättynyt! :-D Tämä monitoimikaappi toimii myös "tietsikkapöytänäni", eli tuossa päällä tämä mun läppäri seisoo kaiket illat.

Lady of the Mess kirjoitti...

Hieno, hieno kaappi. Oikea löytö. Ei haittaa tippaakaan, vaikkei ole samaa tyyliä muun kanssa.
Meillä ei vaan vaihdu kristallikruunu ja muutama muu hirvitys - meidän Isännän mieltä ei muuteta edes viekkaudella, huoh;)

Irmastiina kirjoitti...

Aivan ihana kaappi....onneksi löysitte...:)
Oikein mukaa pitkää viikonloppua sinulle KAtja!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Lady of the Mess: Voi mulle kelpaisi kristallikruunu ihan koska vain! :-)

@Irmastiina: Juu, onneksi löysimme että pääsin siitä rotiskosta eroon. Ja vaikka en sitä talonpoikaiskaappia saanutkaan, mikä tahansa kaappi on parempi kuin se "alkuperäinen" ;-)