perjantai 22. helmikuuta 2013

Auringonpaistetta

Kimppu keltaisia ruusuja tuo hieman keväistä tunnelmaa ja auringonpaistetta sisätiloihin. Pakko tunnustaa että en yleensä osta keltaisia kukkia, mutta nämä olivat niin pirtsakat ja kun sai niiiiin halvalla; 20 ruusun kimppu vain 4 euroa. Ei sellaisen tarjouksen ohi voi kävellä. Tuoksuvat suloisen raikkailta ja onhan tuo keltainen sellainen kevään väri :-)


Tuli uutta kameraakin vähän testailtua. Alku hieman takkuaa (eli en saanut yhtään täysin tarkkaa kuvaa) mutta kait me vielä löydämme sen yhteisen sävelen. Voisi aloittaa noista ohjeiden lukemisesta ;-)

Ostin tuossa yhtenä päivänä kotimatkalla ruukullisen narsissejakin (alla oikealla). Nimen jo unohdin ja nimilappu on roskiksessa, mutta sen muistan että tämä narsissilaji on minulle ihan uusi tuttu ja siinä nimilapussa olleen kuvan perusteella kukat ovat kauniin valkoisia. Odotellaan ja katsellaan mitä näistä nupuista "kuoriutuu".


Kiitos ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. Ja muutama uusi lukijakin on ilmaantunut. Toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi! :-)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Minä viettelen tämän perjantai-illan ihan omassa rauhassa; mies jätti minut "heitteille" ja lähti setänsä seurassa Pink Floyd tribute bändin keikalle tuonne Haarlemiin.

13 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Sain mieheltäni tänään 40 ruusua.....kaksi nippua ja hinta 20 2.99 euroa Lidlistä...:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Siis yksi nippu 2.99...:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Okei, Lidl vei voiton Haagin keskusaseman nurkalla olevasta kukkakojusta! Ja minä kun olen aina ajatellut että täältä saa kukat halvemmalla... Pisteet saksalaisille ;-) 3 euroa on jo ihan ilmainen!

Vilhelmiina kirjoitti...

Kukat niin tuo piristyksen kotiin! Nappasin kaupasta pinkkejä tulppaaneita tänään (ois pitäny käydä Lidlissä, koska toi hinta on uskomaton!) :)

Mulle tulee aina niin lämmin tunne kun luen sun kirjotuksista Hollannista. Ihana maa!! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Vilhelmiina: Kiitos! Ja oikeassa olet, kukat aina piristävät ja olen ostellut niitä melko ahkeraan viime aikoina. Alkaa pian pöytätila loppumaan kun noita ruukkuja & maljakkoja ilmestyy lisää ja lisää :-)

Susanne kirjoitti...

Oi miten kauniita ruusuja ja tosi edullisia on kukat siellä!
Minäkin ostin viimeksi eka kerran keltaisia ruusuja ja tuntui että ne piristi koko olohuoneen:) Ovat kuin aurinko itse:)
Kaunis on narsissiruukkusikin!
Mukavaa viikonloppua!

SariW kirjoitti...

Ihanan aurinkoisia ruusuja ! Keltaiset kukat eivät ole minun lemppareitani, mutta noista ruusuistasi täytyy kyllä sanoa, että ovat aivan ihania : ) Ja tosi halpoja...
Mukavaa viikonloppua !

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Rita. Ja oikeassa olet sen piristävän vaikutuksen suhteen :-)

@Sari: Juu, yleensä vältän keltaista eikä meidän puutarhastakaan keltaista löydy (muuta kuin yksi keltainen ruusu jonka ostimme pinkkinä, nimilapun mukaan, mutta alkoikin sitten yllättäen puskemaan keltaista kukkaa), mutta kuten sanottu, nämä piristävät :-)

pikkunuttuja kirjoitti...

Heissan, ihmettelen miksen ole aiemmin käynyt blogissasi, nyt korjasin asian ja lukijaksi liityin! Kivoja juttuja sinulla täällä, ruusutkin♥ samoin minulla, kukkia pitää olla jokaviikko kotona, varmaan niin kova kevään kaipuu jo, että kukat lohduttaa siinä :) Narsisseja kaipaan myös jo kovasti !
Mukavaa viikonloppua:)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Hilma: Kiitos paljon :-) Lisää kukkia saapui tänään taloon kun mies toi kauppamatkalta tulppaaneita ja syklaamin. Kohta loppuu tila täysin kesken :-)

Piia Ingervo kirjoitti...

Heippa,
laitoin blogisivuilleni http://sandyhillshome.blogspot.fi/
sinulle New Blog Love -tunnustuksen.
Mukavaa lauantai iltaa,
Piia Sandyhillshome blogista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kukat, kevään väriset :)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Piia: Kiitos kovasti visiitistä ja tunnustuksesta :-)

@äiti: Kyllä tuo keltainen piristää, vaikkei lempivärejäni olekaan :-)