perjantai 8. helmikuuta 2013

Rauhallisemmat värimaailmat

Tuon ferrarinpunaisen keittiön jälkeen hieman rauhallisempiin värimaailmoihin. Eipä täällä makuuhuoneessa mikään ole muuttunut sen jälkeen kun sieltä viimeksi kuvia laittelin; en ole edes uutta päiväpeittoa saanut hankittua vaan edelleen on tyytyminen tuohon vanhaan beigeen joka joskus tarttui mukaan tuolta Ikeasta. Valkoista havittelisin, kuinkas muuten :-) Ajattelin että voisi hieman raikastaa tuota tunnelmaa. Pari projektia odottelevat täälläkin toteuttamista (alan kuulostamaan rikkinäiseltä LP-levyltä), mutta esitellään ne sitten kun jotain edistystä on tapahtunut (ensi vuosikymmenellä?!).


Tällä hetkellä iltalukemisena on kirja joka kertoo Lady Jane Greysta ja hänen siskoistaan (The sisters who would be Queen). Olen täydellisesti koukussa historialliseen kirjallisuuteen ja historiallisiin romaaneihin, ollut jo vuosia. Erityisenä intohimona on koko kiehtova Tudoreiden aikakausi, Henry VIII ja hänen kuusi vaimoaan, Elisabeth I ja myös 1400-luvulla käyty ns. ruusujen sota, Richard III ja Towerin pikkuprinssit. Ostan melkein pakkomielteenomaisesti kaiken Tudoreihin liittyvän kirjallisuuden mitä saan käsiini. Ja olen sen verran nörtti että olin ihan oikeasti täpinöissäni kun aikaisemmin tällä viikolla vahvistettiin että yli 500 vuoden jälkeen Richard III:n luuranko & hautapaikka on vihdoinkin löydetty :-)


Että tällaista tällä kertaa. Tämä nörtti heittäytyy hetkeksi sohvalle ja toivottelee kaikille oikein hyvää viikonloppua :-)

15 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Todella levollinen makuuhuone...

Oikein ihanaa viikonloppua sinulle Katja!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Irmastiina! Mukavaa viikonloppua sinullekin. Minä aion viettää leijonanosan tästä viikonlopusta nukkumalla univelkoja pois :-)

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ihana uuden blogituttavuuden täältä löysin ja klikkasin itseni lukijaksi :-)

Katja - Bag End kirjoitti...

Lämmin kiitos Rouva Kivitikalle. Sellainen tunne että pitäisi poksauttaa kuovuviinipullo auki joka kerta kun uusi lukija ilmestyy listoille :-)

Merja K kirjoitti...

Ihana tunnelma, tykkään!

Iloista viikonloppua :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit ja rauhalliset värit, oikein ihana makkari !
Äitiis oot tullut kun historia kiinnostaa. Olin myös innoissani kun saivat tunnistettua luurangon :)

-ä-

Niina Valkonen kirjoitti...

Hih, suvussa ilmeisesti kulkee tuo historian kiinnostus. :)

Kauniit verhot teillä makkarissa. <3

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista Merja, äiti ja Niina :-)

@ Niina: Jo kouluaikoina historia oli lempiaiheeni ja siltä polulta en ole vieläkään poikennut. Haaveammatti oli joskus arkeologi, mutta meni loppupeleissä "hieman" toisin :-)

Mari kirjoitti...

Ihana rauhallinen tunnelma makkarissa. Ja tuo teidän keittiö on muuten herkku, tykkään kovasti :)

Rita kirjoitti...

Kauniille näyttää makuuhuoneessa! Ihana värimaailma!

Minttu kirjoitti...

Kaunis makuuhuone!
Minäkin haaveilen valkoisesta muhkeasta päiväpeitteestä... :)
Mukavaa sunnuntaita!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Mari, Rita ja Minttu :-) Makuuhuoneen maalien värivalinnan on mies tehnyt aikoinaan (ennen kuin minä astuin kuvaan) ja hyvin on vaaleansiniset tunnelmat :-)

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Sauvakävely on niin hölmön näköistä hommaa vaikka nyt sitä koitankin tehdä että ei sitä voi muuksi kutsua ku kävelyä huitoen ja neitsytmatka on aina neitsytmatka:)
Relaa sunnuntainjatkoa sinne, mä koitan taas päästä tohon imurinvarteen kiinni, tulin vaan hieman lepäileen yläkerran jälkeen....hitaasti tehtynä ei niin kettumaista hommaa.

Nonna kirjoitti...

Ihanat värisävyt makuuhuoneessa!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Nonna: Kiitos kommentista & visiitistä. Tarkoitus olisi sävyjä hieman raikastaa, eli valkoista kaipaan hieman lisää. Aloitetaan siitä valkoisesta päiväpeitosta...