sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ruokailuhuoneen sekamelskaa

Hyvää huomenta! Muutama räpsäys pienestä ruokailuhuoneestamme. En edelleenkään oikein osaa käyttää mieheni järjestelmäkameraa, joten suonette anteeksi kuvien laadun (= kaikki säädöt väärin). Mutta hyvin pian on PAKKO opetella järjestelmän käyttö, sillä ostin itselleni tällä viikolla uuden kameran ja jonkinasteinen hulluuskohtaus sai minut ostamaan nimenomaan JÄRJESTELMÄkameran (paketin pitäisi saapua maanantaina). Katsotaan kuinka nopeasti minulta palaa pinna opetellessa kun en ole noiden järjestelmä- kameroiden kanssa oikein samalla aaltopituudella. Mutta siteraaten miestäni "this one's got settings for morons", eli on kuin tehty minulle ;-)


Ja kuten kuvista näkyy, sain minä lopulta sen valkoisen orkideankin :-)


Meidän ruokailuhuone on hieman rauhattoman oloinen, sillä siellä on tällä hetkellä liian montaa eri puunsävyä (ja okei, on tuota tavaraakin sinne kertynyt). Oikea sekamelskasoppa. Tulee jonkin verran rauhoittumaan kun sisäovet, ovenkarmit ja lattialistat maalataan vaaleammalla sävyllä. Haikailen tuon pöytälevyn maalaamista tai vahaamista valkoiseksi, mutta mies ei ole vielä lämmennyt ajatukselle. Tällä pöydällä on aika pitkä tarina, jonka kerron joku toinen kerta (kuvien kera). Ehkä sitten ymmärrätte miestänikin hieman paremmin ;-) Mutta tällä hetkellä tuo pöytälevyn sävy tappelee niin pahasti lattian sävyn kanssa että jotain tarttis tehdä. Jatketaan miehen pehmittämistä... pehmittämisvinkkejä otetaan vastaan tässä osoitteessa ;-)


Ja vanhan toistoa. Tuon mustan metallikuvun alle pitäisi kehittää jotain kivaa, mutta en ole keksinyt mitä. Pientä kasvia jo kokeilin mutta ei oikein toiminut. Tämänkin suhteen ehdotuksia otetaan vastaan. Mutta nyt toivottelen teille aurinkoista sunnuntain jatkoa! :-)

11 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Kaunista on teidän ruokailuhuoneessakin!
Tuo valkoinen lipasto on hieno ja meillä pidetään kupujen sisällä köyhäinhopeisia sydämiä. Ne on oikeesti joulukoristeita, mutta mitä väliä?
Minkä värinen lattia siellä on? Tuo lokerikon ja kehyksien tumma väri on ainakin kaunis.

It's me kirjoitti...

Gezellig hoor!!!...fijne zondag !!..liefs van mij...xxx...

Mari kirjoitti...

Ai että teillä on ihana tunnelma! Kaunis on ruokailuhuoneenne. Minäkin ihastelin tuota tummaa lokerikkoa... Minulla on samantyylinen pienempi kupusysteemi ja minäkään en keksi mitä sinne laittaisin :)
Mukavaa sunnuntaita ja samalla alkavaa viikkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Eeviregina: On minullakin muutama ns. joulukoriste esillä ympäri vuoden, eli ei tosiaankaan ole väliä :-) Lattia on sellainen punertavaan vivahtava tummanruskea (puun nimi on JATOBA). En itse tykkää, mutta lattiavalinta on tehty ennen kuin minä astuin kuvioihin ja sen kanssa on nyt vain elettävä :-) Vaikea väri minun mielestäni. Jossain vaiheessa laitan kuvaa josta paremmin näkee.

@Ria: Dank je wel :-)

@Mari: Tumma lokerikko ja peili saavat pysyä, sillä en tahdo ihan kokonaan valkoista huonetta. Lokerikko oli aluksi tarkoitus pitää tyhjänä, mutta kummasti sinne on hiipinyt noita pikkuesineitä?! Pitänee jälleen karsia...

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis ruokailuhuone!
Minustaa pöytä on kaunis, vanhaa puuta...eikös?
Mukavaa sunnintaita sinulle!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: Kiitos. Pöytä on vanhaa (tai ainakin vanhahkoa) tiikkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä huone on oikein kaunis, eisiellä kukaan riitele kenenkään kanssa :)
Yritän muuten saada K:n putsaamaan meidän pöydän maalista..sitten keväämmällä kun homman voi tehdä ulkona.
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@äiti: No kyllä riitelee. Näistä kuvista ei vain tuo lattian sävy näy. Ruoka- vai kahvipöydän? Molemmat on minusta ihanat maalattuina...

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Minustakin huone on ERITTÄIN kaunis! <3
Pöytä on ihana! Ja voin kyllä kuvitella, että olis ihan mahtava myös valkoisena!
Hassua meillä onkin valkoinen pöytä, mutta kovasti olen halunnut samantyylistä kuin teille näyttääkin olevan, vaihdetaanko?? :)
Eilen löysin ihanat löydöt Keltakallion Ollin Onnesta, vanhat kalalaatikot, ja ovat kuin suuret tarjottimet :) Ja nyt kun katselin tuota valkoista tarjotinta, mietin, että jospa sittenkin maalaisein ne....hmmm vaikeata :)
Tulipas tässä taas tekstiä :)
Ihanaa alkavaa viikkoa!! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Aino-Kaisa: Tekstin määrällä ei ole ylärajaa ;-) Ehkä tuo pöytä olisi parempi jos väri ei olisi niin kellertävän/punertavan ruskea?!

En ole ikinä käynyt siellä Ollin Onnessa. Seuraavalla kerralla kun olemme Suomessa on varmasti pakko?! Tosin mahdollisten ostosten koolla on väliä kun matkalaukussa tila on rajallinen...

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

No hyvä, välillä tuppaa kirjoitella romaaneja... :)
Ollin Onni on kyllä ihana paikka, aina sunnuntaisin käymme siellä,(auki vain su)ja ihastellaan ja aika paljon aarteita onkin jo löytynyt. Teen jutun blogiin jossakin vaiheessa paikasta :)
Voi olla, että kilorajat ylittyvät....