sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lumivalkoinen / Snow-white

Vihdoinkin sain ostettua rakastamiani valkoisia tulppaaneja. Yleensä lähden töistä niin viime tingassa että en muuta ehdi kuin kipittää juoksujalkaa Haagin keskusasemalle, mutta torstaina ennätin pysähtyä kukkamyyjän kojulla. Pakkohan se oli kun silmäni osuivat näihin. Valkoiset tulppaanit tuppaavat olemaan Alankomaissa hieman kalliimpia kuin muut värit ja melkein hammasta kiristellen maksoin mielestäni kaamean kiskurihinnan, eli 4 EUR kymmennestä tulppaanista. Mieskin päivitteli että wow, olipa kallista. Meitä hemmotellaan täällä niin edullisilla kukkien ja kasvien hinnoilla, että se "kalliin" käsite helposti hieman vääristyy :-)


Muistatteko miten keväisiä kuvia postailin maanantaina 4. helmikuuta? Noh, ilmat heittivät taas kuperkeikkaa ja tänä aamuna heräsimme tällaisiin lumivalkoisiin talvimaisemiin. Minä kun niin luulin ja toivoin että kevät on jo saapunut Alankomaihin, mutta talvi päätti vielä kerran näyttää kuka on POMO.


Aurinkoista alkavaa viikkoa ja oikein hauskaa Laskiaista! Nyt kun saisi laskiaispullia kermavaahdolla ja mantelimassalla... ah nam. Kyllä ne hilloversiotkin kelpaavat, mutta mantelimassalla täytetyt ovat ehdottomia suosikkejani :-)

11 kommenttia:

Vilhelmiina kirjoitti...

Oi miten kauniita kuvia! Ja ihanan hempeitä ja keveitä talvikuvia! :) Olisipa täälläkin talvi tuollainen ♡

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Vilhelmiina :-) Tosin tuntuu hieman vähemmän hempeältä ja keveältä kun itse tuonne ulos katselen. Mutta yritän ainakin tänään nauttia tästä kauneudesta ja upeasta auringonpaisteesta :-)

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat valkoiset tulppaanit...ja maisemat...:)
Täällä tulee lunta tälläkin hetkellä. Ei paljon, mutta kuitenkin. Saisi jo riittää...
Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

Niina Valkonen kirjoitti...

Noniin, meillä jotain tarjouskimppuja saa juuri ja juuri 5e ;) Eikä valkoisista tietoakaan!!

Kävimpä tänään siskon luona, joka taitaa olla sinun hyvä ystävä vuosien takaa ;)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: Sanos muuta, saisi jo riittää. Minullakin oli jo niin kevättä rinnassa, mutta saa taas asennoitua uudestaan :-)

@Niina: Juu, minua on jo muutamaltakin taholta informoitu että 4 EUR on itse asiassa todella halpa. Niinhän minä ajattelinkin että käsitteet hieman vääristyneet ;-) Ja tuo toinen asia jonka mainitsit... Kuka ihme sun sisko on?!? :-O

Anonyymi kirjoitti...

Valkoiset tulppaanit ovat niin kauniita!
Enää en voi ostaa niitä(kään), Lennu on heti läpsimässä tassullaan...

-ä-

Nonna kirjoitti...

Ihania valkoisia tulppaaneja! Ja kauniita kuvia!

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Kauniita!!
Hassua miten ilmat ovat vaihdelleet näin :) Vanhempani asuvat Puolassa, ja siellä on ollut samanlaisia käänteitä kun teilläkin.
Hauskaa alkanutta viikkoa! :D

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos äiti ja Nonna :-)

@Aino-Kaisa: Ilmat vaihtelevat niin ettei perässä tahdo pysyä! Aamulla oli niiin kylmä kun pakkasen lisäksi pohjoistuuli puhkui täysillä. Tahtoisi jo sen kevään :-)

Minttu kirjoitti...

On ne vaan niin kauniita! Siis nuo tulppaanit ja kuvasi myös!
Ihanan keväiset sellaiset, molemmat. :)
Kivaa viikonjatkoa!

Tuija kirjoitti...

On tainnut nämä meidänkin lumisateet sieltä etelästä tulla....:)