tiistai 12. helmikuuta 2013

Tukka putkella

Pikapostaus. Töissä on tällä viikolla sen verran kiire että joutuu menemään melkein tukka putkella, mutta eipä käy ainakaan aika pitkäksi :-) Ei sen puoleen, tukka putkella ja pörrössä mennään tuolla ulkonakin sillä pakkasen lisäksi on kova pohjoistuuli puhkunut jo pari päivää ja on niin brrrrr kylmä. Hampaat kalisevat sellaiseen tahtiin että pian tippuvat paikatkin suusta. Tahtoisi sen kevään just NYT. Ei enää lunta ja pakkasta kiitos.


Olohuoneen puolelta vanhan toistoa tähän hätään. Jotain "edistystä" on kuitenkin tapahtunut; saimme meinaan hankittua maalit yhteen projektiin (ne alakerran sisäovet ja lattialistat). Saattaapi olla että sitä maalipurkkia ei avata vielä muutamaan kuukauteen, mutta ensimmäinen askel on ainakin otettu. Mikäli "hiljaa hyvä tulee" pitää paikkansa, lopputulos ei tule olemaan ainoastaan hyvä vaan kerrassaan loistava; on tämä meidän tahti niin harvinaisen hiljainen ;-)


Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille ja kiitos kommenteista edelliseen postaukseen! ♥

11 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Mun on pitänyt tulla monta kertaa moikkaamaan sua, mutta aina on tullut jotain estettä.Onneksi nyt pääsin pitkästä aikaa ihanaa blogiasi tutkimaan.täytyy lukea monta postausta, mutta mikäs sen mukavampaa kun sulla on aina niin kauniita kuvia.
Vai on teillä siellä niin kylmää....täällä vaan on satanut lunta niin että kaikki paikat on sitä täynnä.Mäkin tahtoisin jo että kevät koittaisi, mutta aika heikolta näyttää vielä ensi viikonkin sääennusteissa ei juuri aurinkoa näy.Pöh...
Mutta onneksi sentään kun allakkaan katsoo, niin kohta on maaliskuu, ja silloin voi kyllä ihan hyvin jo alkaa hankkimaan vähän taimia kasvatettavaksi.Ja kohta toivon mukaan ilmestyvät ensimmäiset orvokit, niitä hellästi kyllä tervehdin.
Mukavaa viikon jatkoa ja hyvää tulevaa huomista ystävänpäivää Katja.

Irmastiina kirjoitti...

Niin kauniita kuvia taas!
Vastasin sinulle tuolla omassa blogissani, että kunhan sauna ja makkari ovat valmiit, pistän mieheni pakettiin ja lähetän sinne teille... jeesaamaan...:D

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Kiitos taas ihanista kuvista :)
Aina vaan yhtä kauniita otoksia kodistanne :) Herkkua silmille :)
Koita nyt löytää hetken tauko kiireisen viikon keskellä :)
Hauskaa viikon jatkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia, mie tykkään kovasti !
Yllätin muuten äsken itseni suunnittelemasta kevätjuttuja terasseille...

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Tuija :-) Ilmeisesti huomiselle on taas luvattu lunta, joten kevät antaa vielä odottaa itseään. Mutta kyllä se sieltä vielä tulee! Hieman olen huolissani pienistä krookuksenaluista tuolla puutarhan puolella, mutta kait ne selviävät...

@Irmastiina: Juu kiitos, paketti postiin ja täällä tuodaan paketit onneksi kotiovelle, joten kyllä se apupaketti perille löytää ;-)

@Aino-Kaisa: Kiitos! Pari päivää vielä ja sitten on taas viikonloppu. Kyllä se tästä :-)

@äiti: Jos meillä olisi terassi, niin olisin pakkasesta ja lumesta huolimatta varmasti jo tekemässä niitä kevätjuttuja...

Minttu kirjoitti...

Mihin se teidän alkava kevät oikein katosi??
Meillä kaivellaan kanssa maalipurkit esiin viikonloppuna, toivottavasti...
Hiljaa hyvä tulee, sekä meillä että teillä... ;D
Niin kauniit kuvat!

Eeviregina kirjoitti...

No ompa teillä lumiset maisemat, ihan kuin täälläkin!
Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle!

Rita kirjoitti...

Kaunista on teillä ja niin kauniita kuvakollaasejakin!
Hyvää ystävänpäivää!

sariw kirjoitti...

Nämä kuvasi on kyllä aina niin ihania : )
Aiemman postauksen valkeat tulppaanit ovat tosi kauniita... melkeinpä tekisi mieli seuraavaksi ostaa kotiin juuri sellaisia.
Hyvää ystävänpäivää !

Nonna kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kuvia!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Minttu, Eeviregina, Rita, Sari ja Nonna! :-)) Tänään ovat lumet taas sulaneet pois, puh huh. Jospa se talvi oli tässä?! Mutta en ala ihan heti uudestaan hehkuttamaan kevättä, jottei "lumitanssiksi" tulkittaisi :-)