maanantai 4. helmikuuta 2013

Lieviä kommunikointiongelmia

Vapaapäivän vietossa. Ette muuten usko mutta tänään huomasimme että pienet krookuksenalut kurkkivat tuolta mullan seasta, joten voin kenties turvallisesti todeta että kevät ♥ on saapunut Alankomaihin! :-) Tämä päivä alkoi ankeissa sateisissa tunnelmissa, mutta puolesta päivästä lähtien aurinko on porotellut kirkkaansiniseltä taivaalta, kerrankin kävi flaksi.

Pieni kaveri johon törmäsin kävelylenkillä / Little fellow I encountered during a walk

Tuossa hieman yli viikko sitten kertoilin kuinka mies oma-aloitteisesti piipahti puutarhakeskuksessa ostoksilla, tuoden mukanaan muun muassa alla olevat kasvit kun oli niihin niin kovasti tykästynyt. En tietenkään pistänyt hanttiin ja nyt ne komeilevat tuolla olohuoneen erkkeri-ikkunalla. Mutta tällä tarinalla on jatko-osa...


Viime lauantaina mies oli menossa käymään paikallisessa DIY myymälässä ja varmaankin tuon edellisen menestyksen huumaamana annoin hänelle ohjeistukset piipahtaa matkan varrella siinä samaisessa puutarhakeskuksessa. Halusin uuden kukan/kasvin ruokapöydällä olevaan ruukkuun ja pyysin häntä tuomaan joko:
a) pienen oliivipuun (juu, edellinen on jo vainaa)
b) valkoisen orkidean
c) kodinonnen

Ja mitä hän toi tullessaan? No tämän... melkein metrin korkuisen palmun (tarkkaa nimeä/laatua en tiedä). Eli ei menny niinku Strömsössä :-D Sanomattakin selvää että kasvi EI päätynyt ruokapöydälle. Muistuu jotenkin mieleen se joulun alla sattunut episodi kun lähetin miehen ostamaan lanttuja ja hän palasi kotiin mukanaan pussillinen kyssäkaaleja. Herää kysymys pitäisikö noita kommunikointitaitoja hieman parannella? ;-)


Mutta kyllä tämäkin kasvi löysi paikkansa, tuolta yläkerran tasanteelta. Oikein aurinkoista viikon jatkoa ja paljon kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseen :-)

13 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Kevät, mikä ihana sana ja vuodenaika, voi teitä onnellisia!

Kommunikointi on (usein) vaikeaa... Etenkin vastakkaisen sukupuolen kanssa. ;)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Elsa: Tänään on tosiaan ollut ihanan keväiset tunnelmat. Ja mies (jolla on myös tänään vapaapäivä) tuli juuri kotiin valkoisen orkidean kanssa, joten loppu hyvin kaikki hyvin ;-)

Rita kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Ihana pikkuinen kaveri kuvassasi:)
Hauska tuo kukkajuttu:) Luinkin jo edellisestä kommentista että olet saanut myös valkoisen orkidean:)

Irmastiina kirjoitti...

Hih..tyypillinen mieshän hän vain on...:D
Ihana tuo pieni poni...Niilo taitaisi olla korkeampi....no ei olisi.
Voi ei...koskahan täällä krookukset pääsevät maanpinnalle.

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuo poni oli todella pikkiriikkinen ja ihan ypönä sellaisessa isossa aitauksessa, ihan kävi sääliksi kun sieltä portin takaa tuolla lailla katseli...

En taida enää lähettää tuota miestä asioille, vaikkakin aina lopulta olemme päässeet samalle aaltopituudelle ;-)

Vilhelmiina kirjoitti...

Ihana ihana kevät!! Voi miten piristikään nähdä nuo kuvat!! :) Voi kun saataisiin äkkiä tännekin.

Ja ihana mies! :D Aina ei voi onnistua, ei ainakaan ekalla kerralla ;D Itse laitoin mieheni joskus kaupoille ostamaan vaniljasokeria, ja isosta marketista saan puhelun mieheltäni ettei koko kaupassa ole vaniljasokeria!! Niin ei, sokerihyllyllä, vaan maustehyllyjen luona. ♡ ihania arjen kommelluksia. :)

Mervi kirjoitti...

Miehet! :D

Niina Valkonen kirjoitti...

Haha :D Miehet!!

Ihana tuo pieni otus <3 Täällä jos tuollainen kävelisi vastaan - saattaisin ottaa pikaisen takavasemman kylläkin!

Anonyymi kirjoitti...

Palmu on myös kaunis :)
Pkku poni on HURMAAVA <3

-ä-

Eeviregina kirjoitti...

Huoh, teilläkö alkaa jo tuntua keväältä! Meillä ei mielikuvitus edes saa krookuksia lumen alta...
Niin on vielä talvista ja lunta sataa lisää vaan.
Minä en edes uskalla laittaa miestä kukkakauppaan! Tulppaaneita ja ruusuja tulee kyllä joskus ruokakaupasta, mutta ruukkukukat on täyttä hebreaa!
Aurinkoisia helmikuun päiviä sinulle!

littleB kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia ja mikä ihana KEVÄT <3

Katja - Bag End kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteista! :-) Taisin kehua tuota keväistä ilmaa hieman liikaa, sillä tänä aamuna tuli jo rakeita ja jossain vaiheessa hieman räntääkin. Mutta pääasia että sulavat heti pois. En sitten millään suostu päästämään irti tuosta kevään tunteesta :-)

Lovviisa kirjoitti...

Oikein hyvvää huomenta kammarista ! Oi tuota vihreyttä ja aurinkoa. Hauskat kukkaostokset miehelläsi, vaan niin kauniit :)