maanantai 9. joulukuuta 2013

Seitinohuet joulufiilikset

Oho, melkein viikko on taas vierähtänyt. Näiden kuvien perusteella meillä vallitsee vielä seitinohuet joulufiilikset, mutta todellisuus on jo vallan toista. Punainen lähti melkein käsistä, mutta enhän minä vielä kehtaa ihan joulunpunaisia tunnelmia postailla ;-) Revin sen edellisen postauksen minikuusen pois mullan seasta ja iskin sen tuohon lasipurkkiin. Ihan kiva se on noinkin.

Mutta APUA! Miten tämä joulu pääsi minut taas yllättämään? Lahjat ostamatta, joulukortit lähettämättä ja joulupakettikaan ei ole vielä matkalla Suomeen... Ei voi olla totta! Joka vuosi sama tarina. Tuntuu että on kamala kiire ja mitään ei ehdi. Sunnuntaina sain sentään joulukuusen koristeltua; josta myöhemmin lisää :-) En ole ehtinyt teidänkään blogeissa vierailemaan enkä edes oikein reagoimaan edellisen postauksen kommentteihin... nyt on taas pakko pyydellä kovasti anteeksi.

Viime lauantaina pääsimme taas nauttimaan keikkatunnelmista Amsterdamissa; tällä kertaa Depeche Moden siivittämänä ja keikka oli aivan mahtava, kuten aina (tämä oli 7. kerta kun näin heidät livenä). Ja jos musiikista puhutaan niin Depeche Mode on kyllä elämäni rakkaus. Olen heitä fanittanut jo 30 vuotta (kylläpä aika rientää). Ja ilman Modea en olisi muuten ikinä tavannut miestäni (tapasimme faniympyröiden kautta) joten Modea on myös kiittäminen siitä :-) En minä nyt liian runolliseksi halua heittäytyä, mutta Depeche Moden keikat nostavat aina tunteet hieman pintaan, hups.


Hyvää viikon jatkoa teille kaikille! Meillä kiireet jatkuvat sekä töissä että kotona... perjantaina olisi työpaikan pikkujoulut ja viikonloppuna jos ehtisi vihdoinkin jouluostoksille (sanotaanko että olisi vähän niin kuin PAKKO ehtiä).
Terkuin, Katja

14 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Minä olen melkein kaikki lahjat hommaillut ja Israelin paketit veimme perille jo lokakuussa.
Viimeiset lahjat ostin Tallinnasta ja etelä-Suomesta samalla matkalla.
Tykkään kyllä kierrellä joulutoreja ja tunnelmoida, kun ei ole pakko enää ostella mitään.
Joululeipiä aion kyllä ostaa lauantain markkinoilta ja omia leipomuksia on tehtävä kun kaikki tähän astiset ollaan jo syöty kaksilla synttäreillä!
Joulukortit postitan loppuviikolla.
Ota rennosti, älä ressaa, kyllä sinä ehdit tehdä kaiken jouluksi!

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Ihanat tunnelmat ja kuvat!! :) Täälläkin niin joulustressi kolkuttaa, mutta en aio avata oveani sille - tai ainakin vakuuttelen itteäni niin. Kotona ei joulusta tietoa, yksi lahja valmiina :D jaiks!! :D Mutta ihanaa nähdä millainen kuusi teillä koristaa!!! ❤ Ihanaa viikkoa!! :)

Lovviisa kirjoitti...

Kauniita kuvia ja hauskoja juttuja...Ja ressit romukoppaan ja vauhti puoliksi :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Kauniita, tunnelmallisia kuvia! Ja jouluhommat on täällä vielä aloittamatta - mutta se ei ole mitenkään uusi juttu - aina minä niissä olen myöhässä - ja aina on joulu tullut♥

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Onneksi en ole ainut, huh! :) kovasti tänäkin vuonna odottelin joulua hyvä etten jo syksystä asti, ja kappas: tässä sitä ollaan. Joulukortit aloin väkertämään eilen ja lahjat hankkimatta..Silti ihmeekseni ei ole tressiä, mahtavaa!

Mutta, kaikesta huolimatta ihanan jouluista teillä :) Ja pienesti kade Moden keikasta...

Mari kirjoitti...

Kauniita jouluisia kuvia! Piparit on minullakin leipomatta, lahjat osin vielä kaupassa... Mutta ei hätää, vielä on aikaa ;) Depeche Modea minäkin fanitin silloin joskus!

Annukka kirjoitti...

No ei oo kuule täällä yhtään sen kummoisemmat joulutunnelmat, vaikka täällä joulupukin kotikonnuilla ollaankin.
Mitään en oo tehny, eikä oikein siltä näytä, että aikoisin tehdäkään.
Mutta joulu on siitä hyvä, että se tulee jokatapauksessa :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Minulla kaikki lahjat paketointi vaille valmiit...:)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Eeviregina: Jestas! Just noin minunkin piti tänä vuonna toimia mutta toisin kävi... Kyllä minä ehdin, mutta joululahjat eivät vain ehdi Suomeen ennen joulua. Onneksi veljenlapset eivät enää usko joulupukkiin ;-)

@Jenni: Ei vielä yhtään lahjaa valmiina, uh. Tänä vuonna meidän kuusi on melkein räjähtävän punainen...

@Lovviisa: Kiitos ja yritetään karkoittaa ressit. Tänään kävin ainakin hieronnassa :-)

@Lady of the mess: Joulu tulee juu ja kyllähän meillä joulu on jo melkein kondiksessa, mutta kun ne Suomen lahjat...

@Sirpa: Minä aloitin korttien väsäämisen jo AIKOJA sitten, mutta sitten homma jäi kesken ja nyt pitää tukka putkella sormet liimassa niitä väsätä :-D

@Mari: Mä olen Modea fanittanut melkein koko pienen ikäni. Sanoisin että vain paranevat vanhetessaan :-)

@Annukka: Minuun aina iskee se "joulunlaittohulluus" vaikka se joulu tulisi ilman hulluuttakin :-)

@Irmastiina: Oi että mä olen kateellinen. Mutta jos huomenna saisi ensimmäiset lahjat ostettua...

Tiippana kirjoitti...

Eksyin blogiisi toisen blogin kautta ja piti heti liittyä lukijaksesi... Kauniita kuvia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat <3
Stressit huitsinnevadaan,tulee se sieltä hermoilemattakin...se joulu :)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Tiippana: Kiitos paljon ja vielä isompi kiitos että jäit lukijaksikin :-)

@Äiti: Tulee se joulu juu, mutta eri asia tulevatko meidän lahjat ajoissa...

Krisse kirjoitti...

Meidän kortit ovat lähteneet jo aikoja sitten ja kuusikin on koristeltu. MUTTA minunpa ei tarvitsekaan tänä vuonna suunnitella joulun tarjoiluja, kun olemme poissa aattoiltana ja sitten olen töissä kaksi muuta joulupäivää. Pidän peukkuja että saat pakettisi ajoissa postiin!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: Peukut juu pystyyn että paketti ehtii ajoissa :-) Me olemme aaton ja joulupäivän kotona ihan kaksistaan joten tarvitsee vain huolehtia meidän kahden tarjoiluista :-) Tapaninpäivänä suuntaamme mieheni siskon luo syömään :-)