sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Punaisia pilkahduksia

Tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap... Hei taas ja ihanaa 3. adventin iltaa teille kaikille! Pikkujoulut on vietetty (eikä lauantaina ollut edes pää kipiä, väsytti vain) ja nyt voidaan alkaa valmistautumaan siihen isompaan jouluun :-)  Miesrukkani on jo hulluuden partaalla näiden minun joulukoristelujeni suhteen. Ei kuulema tiedä ketään jolla olisi ullakon kätköissä yhtä paljon joulukoristeita kuin meillä, mutta eihän kolme muuttolaatikollista koristeita ole NIIN paljon, eihän?! Enkä minä tietenkään niitä kaikkia käytä joka joulu (jouluhulluudellakin on rajansa). Tänään hän jälleen julisti "You're not normal!" kun minä töpsöttelin ympäri alakertaa joulupallojen, käpyjen ym. rekvisiitan kera. Mutta kuten me kaikki tiedämme, joulupukki tulee Suomesta ja niin tulen minäkin, joten ei kait se ole ihme että nämä jouluhöpsötykset ovat jo siellä DNA:ssa. Niih! :-)


Punaista pilkahtelee hieman joka puolella olohuonettamme. Tällä hetkellä ruokailuhuoneemme on alakerrassa ainoa punaisesta vapaa huone, toisin sanoen "red-free zone", ja tulee sellaisena pysymääkin ettei tule ihan täydellistä yliannostusta.Eipä tässä muuta tällä kertaa. Minä siirryn nyt keittiön puolelle glöginlämmityspuuhiin. Sekä joulukortit että joulupaketti Suomeen on postitettu, joten voi taas ottaa rennommin :-) Hyvää alkavaa viikkoa ja tunnelmallista joulun odotusta!

Terkuin, yks jouluhullu

22 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mukavaa 3. adventtia. :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Tiina: Kiitos, sitä samaa sinne päähän :-)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Hyvää adventtia sinulle!
Niin ja eihän tuossa nyt vielä paljon koristeita ole...:)

Kirsi kirjoitti...

Ihan sopivalta määrältä joulukoristeita tuo minusta kuulostaa,mä vähän luulen että miehet ei vaan aina tajuu:)Kivaa alkavaa viikkoa sinnekin!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: Kiitos! En ole yksin ajatusteni kanssa ;-)

@Kirsi: Ja pitäähän niitä koristeita olla eri värimaailmoihin; yhtenä vuonna valkoista, toisena punaista ja kolmantena kultaan vivahtavaa. Lilakin taitaa löytyä ;-)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kaunista. Jouluna tykkään punaisesta ja muulloinkin itse ssiassa.. Ihan normimäärä koristeita sulla on! Miehet vaan ei ymmärrä..

Katja - Bag End kirjoitti...

@Satu: No hyvä että saan miehelle todistettua etten ole kahju, ainoastaan suomalainen :-D Meillä tämä taitaa olla 2. joulu kun on punaista. Muuten on ollut hyvin valkovoittoista :-)

Hyvä Mieli kirjoitti...

Hillityn kaunista, eikä yhtään liikaa;) Ja Joulupukin maasta kun ollaan, niin kuuluu tietenkin koristella!! Mukavaa joulunodottelua Sinulle.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Hyvä Mieli: Kiito, mutta nämä kuvat eivät vieläkään kerro koko totuutta meidän punaisesta jouluvallankumouksesta :-)) Ihanaa joulunalusaikaa sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat punaiset piipahdukset..kuten ed. bloggauksessa <3

..ja ihanaa kun teillä on kaunis koti <3

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Äiti: Kiitos, vaikka et punaisesta oikein tykkääkään ;-) Juu juu, tiedän että sujuvasti ihailet punaista TOISTEN kodeissa ;-))

Tuija Karlsson kirjoitti...

Katja, nuo sun puuhat kuulostavat ihan normaaleilta.Mullakin on ainakin kolme isoa laatikollista joulukoristeita, tosin ainakin yhden laatikollisen myin jo kirpparilla. Mä auon kanssa niitä laatikoita kaiken aikaa, ja hiippailen milloin mikäkin koriste käsissä. Mutta kun ei voi kaikkia laittaa mitenkään, vaikka kuinka haluaisi.Tänään kyllä ajattelin, että mulla on ihan liikaa kynttiläjuttuja, joten yhden poistin ja laitoin tilalle hyasinttiasetelman.....Voi, voi...
Ihanaista viikkoa sinulle sinne ja toivottavasti miehesi kestää vielä pari viikkoa...:)

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

I feel you! ;) Ihanat nuo joulupallot viime postauksessa!

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Kaunista! Kyllä toi pieni pilkahdus punaista vaan aina tekee joulun. Ihanaa adventtisunnuntaita!

Krisse kirjoitti...

Kolme laatikollista joulukoristeita ei todellakaan ole liikaa! Mukavaa 3. adventtia!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Tuija: Meilläkin on kynttilöitä niin paljon että valkoinen katto on pian nokinen :-) Ensimmäiset hyasinttini alkavat juuri kukkimaan, mutta niissä ei ole sitä kaivattua tuoksua ihan niin paljon kuin haluaisin... Yritän nyt jättää hiippailut ja antaa miehen hermojen levätä ;-)

@Mari: Kiitos paljon! :-)

@Pia: Joulun jälkeen sitä punaista ei sitten viitsikään enää hetkeen paljoa katsella, muuta kuin meidän punaisessa keittiössä ;-)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: Sitä minäkin ja kiitos vahvistuksesta! Mies ei ole lapsuudessaan & nuoruudessaan oikein oppinut tätä joulua viettämään kun on tottunut siihen hollantilaiseen Sinterklaasiin :-)

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Ei niitä koristuksia voi millään olla liikaa!!! :) Ja aivan ihana tuo pieni kupu kukkineen - kaunis!! :) Punainen tuo kyllä jouluntuntua ♥

Tiippana kirjoitti...

Ihan mukavasti joulkoristeita minusta. Ei yhtään liikaa. :) Miehet nyt vaan on miehä, ne ei aina ymmärrä näitä sisustustouhuja. ;) Kauniita kuvia taas! Ja oikein mukavaa 3. adventtia!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Jenni: No meillä niitä koristuksia on aika roimalla (omalla) kädelle levitelty, tosin ei kaikkien laatikoiden sisältöä ;-)

@Tiippana: Pääasia etten yritä laittaa kaikkia koristeita yhdellä kertaa. Mutta tuntuu että joka vuosi esillä olevat koristeet jotenkin kummasti lisääntyvät... :-O

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Ihanan piristävä tuo joulunpunainen :) Jokohan sitä itsekin tällä viikolla rykäsis joulun viimeistelyt käyntiin..Mites siellä päin maailmaa, onko lunta ja pakkasta? Täällä on välillä ollut jopa +13 sisällä (pihalla -25), kun ei olla "keretty" lämmittää uuneja.. :D

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sirpa: Meillä mennään sellaisissa +10 asteen tunnelmissa, joten lumesta voi vain haaveilla. Tuntuu enempi keväältä tuolla ulkona :-O