sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Raivauspuuhissa

Minä täällä taas. Koko päivä mennyt joulunraivauspuuhissa ja punainen on (joulukuusta lukuunottamatta) hävitetty kokonaan kaappien kätköhin. Repisin minä jo niitä punaisia koristeita pois siitä kuusestakin, mutta miehen mukaan kuuseen ei saa vielä kajota. Näitä "minikuusia" tuli jouluhuumassa hankittua useampikin ja niitä riittää melkein joka pöydälle ja kaapinpäälliselle. Näitä nyt vielä kestää katsellakin. Jos niissä on vielä eloa vuodenvaihteen jälkeen, niin siirrämme ne ruukkuihin tuonne pation puolelle; kenties voimme nauttia niistä jälleen ensi jouluna. Katsotaan kuis käy.
Nämä kanaalitalolyhdyt on niin kivoja


Mukavia vuoden viimeisiä päiviä! Pitäisikö niitä uudenvuodenlupauksia jo alkaa miettimään vai jätänkö kokonaan väliin? Ovat yleensä menneet rikki parin ensimmäisen viikon aikana ;-)

Terkuin, Katja

19 kommenttia:

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniita jouluisia kuvia:)
Täälläkin koristeet alkoivat tökkimään. Joulukuusi jäi vielä, muut koristeet ovat kaapin perukoilla. Miten ihana onkaan laitella kotia joulukuntoon, mutta heti joulun jälkeen ne rupeavat ahdistamaan...

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ellen: Kiitos kun piipahdit ja jäit lukijaksikin :-) Täällä Alankomaissa koristellaan kuusi yleensä jo siinä 6. joulukuuta kieppeillä, joten on sitä tultu katseltua jo melko tarpeeksi. Muutenkin koristelin kodin jo melko ajoissa ja HYVIN punaiseksi, joten ei ihme että alkoi tökkimään :-)

Tiippana kirjoitti...

Kyllä näitä sinun kuvia jaksaa aina vaan ihastella! :) Kivoja nuo minikuuset, menee vielä joulun jälkeenkin. Meillä vielä punaiset rippeet jäljellä. Ajattelin korjata ne sitten samalla, kun kuusikin lähtee.. Eli heti uuden vuoden jälkeen.

Krisse kirjoitti...

Kauniit minikuuset pitää ehdottomasti vielä pitää esillä. Meiltä lähti tänään kaikki jouluinen, paitsi juuri yksi minikuusi joka saa olla vielä toistaiseksi.

Lovviisa kirjoitti...

Ihanata kuulla että muillakin joulutavara tökkii...Siispä saavatkin meillä vielä hetkisen :)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Meillä vielä saa kuusi ja kaikki koristeet olla ainakin Loppiaiseen saakka. Laitan kaikki joulukoristeet ja kuusen juuri ennen joulua,joten jouluisuus ei vielä tässä vaiheessa yhtään haittaa. Päin vastoin.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Tiippana: Kiitos :-) Kuusi lähtee meillä ensi viikonloppuna, jos mies antaa luvan ;-D

@Krisse: Juu, minusta nämä minikuuset on enempi talvisia kuin jouluisia :-)

@Lovviisa: Kuten sanottu, minä koristelin kaiken niin ajoissa että nyt alkaa jo hieman riittämään :-)

@Kruunu Vuokko: Ei minuakaan olisi varmaan haitannut jollen olisi käyttänyt niin paljon punaista; jota en ole jouluna tai muutenkaan (keittiötä lukuunottamatta) oikein tottunut käyttämään :-)

Villa Brickyard kirjoitti...

Minä jätin punaisen pois koko joulukoristelusta, mutta tuo huumaava hyasinttien tuoksu alkaa jo tökkimään. Ihania pikku kuusia ja muutenkin niin kauniita kuvia sinulla! Sama täällä noiden uuden vuoden lupausten kanssa, tointaako luvata kun ei ne pidä kuitenkaan. ;D Mukavaa loppu vuotta!

Hanne kirjoitti...

Meillä on niin todella vähän punaista esillä, että kuusi ja koristeet saavat ilahduttaa lämmöllään ja valollaan näinä sateisina ja pimeinä päivinä.
Tosiasiassa joulunaika loppuu virallisesti vasta nuutinpäivänä eli 13.1. "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi"

Ihanaa tulevaa vuotta 2014!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Villa Brickyard: Ensi jouluna pidän sen punaisen minimissä, jospa sitten jaksaisi pidemmälle :-) Meillä on tänä jouluna ollut niin tuoksuköyhät hyasintit että saa tunkea nenän kiinni kukkaan ennen kuin mitään haistaa. Viime jouluna oli aivan päinvastoin. Ja kiitos :-)

@Hanne: Kiitokset! Meillä on kynttilöitä melkein enemmän kuin laki sallii tuomassa sitä lämpöä ja niiden lisäksi minikuusia ja käpyjä, joten tunnelmaa vielä riittää :-) En olekaan tiennyt tuota nuutinpäiväjuttua; olen tottunut Loppiaisena kaiken korjaamaan pois ja sama tapa on näillä hollantilaisilla.

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kauniita kuvia. Ihana tuo talolyhty. Joo, pari viikkoa noita härpäkkeitä jaksoin minäkin katsella ja sitten: "Kiitti riitti!". Mieluummin koristelen ajoissa ja korjaan ajoissa. Mikä lie mielenoikku tuokin on, mutta niin se vaan on. Nuo havut onkin kivoja terassilla. Meilläkin oli viime vuoden joulusypressi kuistilla syksyyn asti.

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Mä niin fiilistelen tuota hollantilaistalolyhtyä - IHANA! :) Sun kuvista välittyy ihana rauha ♥ Täällä ainakin kaikki uuden vuoden lupaukset liittyy hyvään mieleen, enemmän valintoja sen puolesta kuin stressin :)

Eeviregina kirjoitti...

Meillä on ihan sama kuin Kruunu Vuokolla, laitan joulun juuri ennen aattoa ja nautin siitä ainakin loppiaiseen saakka. Onneksi kuusikaan ei ole varistanut neulasiaan.
Täällä on niin sateista, pimeää ja joki tulvii kuin keväällä. Ulkona ei ole ollenkaan jouluista.
Tuosta kanaalitalolyhdystä tulee mieleen meidän yöpyminen tuollaisessa joskus kauan sitten, paikka oli patotien pohjoispuolella Harlingenissa. Tosi tunnelmallinen ja romanttinen majapaikka, juuri häämatkalaisille sopiva!
Nautinnollista vuodenvaihdetta ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Kauniita kuvia. Minäkin niin tykkään noista pikkukuusista :)
Oikein hyvää loppuvuotta sinne!! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Satu: Meillä on näitä nyt katseltu 3 viikkoa. Meidän joulu kestää yleensä kuukauden verran :-) Toivotaan että saan pidettyä minikuuset hengissä.

@Jenni: Kiitos! Hyvän mielen lupaukset olisikin oivia; ei niitä saa niin helposti rikottuakaan :-)

@Eeviregina: Pimeätä on täälläkin ja ulkona näyttää melkein keväiseltä. Meidän kuusi varistaa jo aika paljon, mutta kyllä se ensi viikonloppuun jaksaa :-) Oi, olitteko te Alankomaissa häämatkalla? :-))

@Aino-Kaisa: Kiitos! Tiedä vaikka ensi jouluna meillä olisi vain ja ainoastaan pienempiä kuusia. Tosin ei tuo meidän ns. iso kuusikaan mikään iso ole :-)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Meilläkin lähti joulu eilen...tähdet vielä ikkunoissa, muutan kaikki korjattu pois...:)

Eeviregina kirjoitti...

Olimme kolmen viikon automatkalla Euroopassa ja samalla häämatkalla. Menimme viimeisellä laivavuorolla Helsingistä Gdanskiin ja siitä autolla ajoa Puola - Tsekki, Unkari - Itävalta, Italia - Ranska -Sveitsi ja Hollannin kautta Saksaan, Tanskaan ja Ruotsiin!
Ihan liian iso annos kerralla, mutta oli pakko nähdä niin paljon!
Oikein ihanaa Uutta Vuotta teille!

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Valoisaa Uutta Vuotta 2014! T: Sanna

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: Kuusi vielä seisoo olohuoneessa, kuin myös minikuuset, kävyt ja pari hyasinttia :-)

@Eeviregina: Aikamoinen automatka. Mutta on teillä ainakin jotain mitä muistella :-) Ja ihanaa uutta vuotta!

@Sanna: Kiitos! Sitä samaa teille! :-)