keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Hiipivät joulutunnelmat

Hyvää keskiviikkoiltaa! Joulutunnelmat alkavat pikkuhiljaa hiipimään kotiimme, vai olisiko jo pienoinen turbovaihde päällä? Tänään oikeasti meinasi lähteä mopo käsistä näiden joulukoristelujen suhteen. Mies sai melkein slaagin kun tuli töistä kotiin tyyliin "No way! Are you crazy?! Christmas is still WEEKS away!", mutta minkäs teet kun olet tällainen hardcore jouluihminen... Ja sanottakoon vielä että se koko hullu totuus ei (tietenkään) paljastu näistä kuvista ;-)

Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen ja uudet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita. Ihanaa tunnelmallista viikon jatkoa teille kaikille!

Terkuin, Joulutonttu

15 kommenttia:

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Niin kaunista :). Ei ollenkaan "yliampuvan" jouluista, vaan seesteistä, rauhallista ja talvimaista

Katja - Bag End kirjoitti...

@Katja: Kiitos, mutta kyllä minä vielä ehdin yliampua monen monta kertaa ennen kuin jouluaatto tänne ennättää ;-) Ja miehen mielestä yliammunta on jo tapahtunut ;-))

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Kauniin harmoonista!
Minäkin yritän himmailla, ettei menisi heti överiksi ja sitten kun aatto on ohi, niin olen aivan kyllästynyt koko jouluun :-D joka vuosi sama homma :-D

Eeviregina kirjoitti...

Kotona en ole vielä niin joulua laittanut, mutta tänään olin isällä siivoamassa ja kaapeista kaivoin kynttilöitä, joulukoristeita ja -liinoja esille. Hiljalleen se joulu alkaa aina vaan enemmän tulle esille.
Huomenna on perinteinen leivontapäivä ja illalla rauhoitutaan tv:n äärelle.
Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Oi! Niin kauniita kuvia! ♥
Ja ihanaa poroilua edellisessä päivityksessä. Talja on kaunis :)

Oikeine mukavaa itsenäisyyspäivää sinne!! :))

Krisse kirjoitti...

Kaunista, rauhallisen näköistä joulujuttua sinulla on siellä kotonasi.

Lady of The Mess kirjoitti...

Kaunista ja harmoonista! Itsellä ei vielä jouluinnostus ole ollenkaan iskenyt päälle, joten pitää käydä täällä kurkkimassa muiden ihanuuksia - josko se tarttuisi?
Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ihanan jouluisia kuvia :) Miten kaunis tuo musta ruukkukin on!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sulla on taito hyppysissä, osaat luoda kaunista tunnelmaa <3

-ä-

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Tulipahan luettua viimeisen parin vikon postauksesi ja typistän yhteen lauseeseen: SULLA ON SIELLÄ NIIIIN KAUNISTA ETTÄ MEINAAN PYÖRTYÄ!

Ah, ne keltaiset & muotokuva! Mä niin komppaan kun joulu on ohi! Ja ihana se pötterö jossa havut / pikkukuusi! Onks se sellainen jäädykemuotti jossa on töötti keskellä? Mulla on muutama jossain, kaivankin esiin...

Ihanaa itsenäisyyspäivää sinne :) Muista pistä 2 kynttilää ikkunalle jos olet kotona klo 18-20!

Tuija Karlsson kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä siellä on! Ja allekirjoitan kyllä itsekin ton ..lapasesta lähtemisen..joulujuttuja olisi kiva laittaa esille...paljon...mutta kun ei ole tilaa..ja sitten mä siirtelen niitä ees taas ja välillä vien takaisin laatikkoon..ääääh...ei vaan saa esille kaikkia mitä haluaisi ja sitten vielä tulee se kiirekin, kun eihän tässä ole enää kovin pitkä aika jouluun..:)

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Ihanat joulutunnelmat :) Mä kanssa haluan että munkin lapasesta lähtee. Ihan hirveetä vedota kiireeseen ettei ole ehtinyt laittaa yhtään joulua, koska mäkin oon niiiin henkeen ja vereen jouluihminen. Yritän rauhottaa itteäni, vielä mä ehdin… :D Ihanaa uutta viikkoa!! ♥

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Näytä, näytä NÄYTÄ!!! Ne loputkin ihanuudet joita ei ole koskaan liikaa, eikä miehet koskaan tiedä mistään mitään! =D

Tiina kirjoitti...

Kyllä nyt voi jo laskea sen mopon käsistä, anna mennä vaan. ;)

Ihana tuo edelisen postauksen Petteri ja noi kynttilänjalat, mielettömän hienot! :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuhannet kiitokset kommenteistanne ihanaiset naiset :-)) Hitsit kun en ole viimeisen viikon aikana ehtinyt kunnolla bloggailemaan ja hakemaan joulufiilareita teidän blogeistanne...

@Sanna: Vastauksena kysymykseesi. Se on jonkinlainen jäädykemuotti, mutta keskellä ei ole mitään, joten sopii vallan loistavasti kukkapurkiksi :-)