lauantai 19. tammikuuta 2013

Pakkasen pauloissa

Meillä pakkaset jatkuvat, joten tästähän taisi tulla ihan oikea talvi. Huomiselle sekä maanantaille on luvattu lisää lunta & pakkasta, joten työmatkapainajaiset jatkuvat ensi viikolla sillä ne muutamat junat jotka kulkevat ovat täysiä kuin sardiinipurkit. Mutta se nyt vain on pakko kestää. Olen hieman huolissani muutamasta ikivihreästä pensaasta tuolla puutarhan puolella. Katsotaan selviävätkö hengissä näistä pakkasista, vai pitääkö (saako) keväällä taasen vierailla puutarhakeskuksessa. Jos näistä Alankomaiden talvista alkaa tulla säännöllisesti näin kylmiä, pitänee jatkossa kasvitkin valita sen perusteella miten hyvin ne kestävät pakkasia. Mutta sisällä on onneksi lämmin ja kaakaota (sekä kermavaahtoa) on viime päivinä kulunut valtavat määrät :-)


Sellaisia 11 kysymyksen haasteita on viime viikon aikana sadellut useammaltakin taholta. Jos ette pane kovasti pahaksenne jätän tämän haasteen väliin, sillä 33 kysymykseen vastaaminen tuntuu juuri tällä hetkellä liian isolta urakalta ;-)


Oikein hyvää viikonlopuna jatkoa. Suomessakin on ilmeisesti tällä hetkellä aika kireät pakkaset, joten pysykää lämpiminä!

8 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Nämä vanhat kauneudet ovat super ihania!
Toivotaan, että pensaasi säilyvät, lumi kyllä jonkin verran lämmittää ja on hyvä suoja niille. Toivotaan kuitenkin parasta.
Kuulostaa hyvälle lämmin kaakao höystettynä kermavaahdolla lämpimässä viihtyisässä sisätiloissa.
Meillä täällä Suomessa pakkasasteet vaihtelavat kovinkin suuresti eri puolella Suomea.
Kaikesta huolimatta pidetään mielemme lämpiminä.

Mari kirjoitti...

Voi vitsit että ihastelen aina kauniita vanhoja tavaroitasi! Lämmin kaakao kermavaahdolla on poikaa pakkassäässä :)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

Vanhoja tavaroita on juu kertynyt niin paljon että pursuavat yli äyräiden :-) Tänne voisi pian perustaa jonkin sortin museon... Pitää alkaa toppuuttelemaan tuota ostovimmaa :-)

Minttu kirjoitti...

Kauniita vanhoja tavaroita! ♥
Kaakaota ja kermavaahtoa, nam!
Toivotaan että kasvisi kestävät nämä talviset koettelemukset. Kohta se kevät jo koittaa!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo Buddhataulu, wau !
Toivottavasti teidän työmatkat sujuvat hyvin talvesta huolimatta..sardiinipurkkijuna kuulostaa aika kauhealta :(

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@äiti: J on onneksi saanut tehdä töitä kotoa käsin. Minä vältin tänään pahimman ruuhka-ajan kaaoksen menemällä töihin tuntia myöhemmin.

Niina Valkonen kirjoitti...

Taasen niin kauniita kuvia - meilläkin tuossa pihalla kököttää kaksi (tai no enään yksi, kun toisen kynin kranssiksi) puksipuu. En tosissaan käsitä miten se vaan on vihreä, kai se on kirjaimellisesti jäätynyt pystyyn. Ehkäpä sekin kranssiksi päätyy ;)

Mukavaa viikonjatkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

Puksipuut kestävät yllättävän paljon, tosin eivät ihan Suomen pakkasia. Täällä Alankomaissa ovat onneksi ikivihreitä, mutta katsotaan miten meidän puksipuiden käy näiden pakkasten aikana; toistaiseksi näyttävät vielä olevan hengissä :-)