torstai 10. tammikuuta 2013

Aika kortilla

Kyllä taas tietää että arki on koittanut kun ei aika ainakaan näin viikolla tahdo riittää bloggailuun. Tuhannet kiitokset kommenteistanne edelliseen postaukseen. Kiva tietää etten ole yksin tällaisten unohtuneiden ostosten kanssa, vaan kanssasisaria näyttää riittävän ;-) Ja vaikka valittelin sitä tavarapaljoutta, niin lisää on taas tullut haalittua, mutta siitä lisää joskus myöhemmin.


Meillekin on luvattu pakkasta ja lunta tästä viikonlopusta lähtien. Pitänee jo perjantaina tuoda työläppäri kotiin sen varalta että maanantaina junat eivät kulje niiden muutaman lumihiutaleen vuoksi. Voi tätä talven riemua täällä Alankomaissa ;-) Minä rakastan lunta, mutta täällä edes niistä muutamasta satunnaisesta senttimetristä ei pysty kunnolla nauttimaan sillä koko maa on heti kaaoksessa ja työmatkoihinkin kuluu helposti tuntitolkulla aikaa. Katsotaan kuis käy ensi viikolla.


Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille! Minä taidan muuntautua nyt sohvaperunaksi.

9 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Tällä hetkellä meilläkin on tosi kaunista, kuurakuorrutusta puissa ja pensaissa. Ja maassakin.
Sataako teillä joka talvi jonkin verran lunta?
Jerusalemissakin satoi lunta ja koko kaupunki meni ihan sekaisin. Asukkaat jäivät pois töistä ja kouluista ja tekivät lumiukkoja pihalla... Siskojeni lapset olivat innoissaan siitä harvinaisesta herkusta.
Ihanaa viikonloppua ja lumen leijailua sinullekin!

Bonjade kirjoitti...

Such lovely atmosphere.....

Fine weekend

Sirkka kirjoitti...

Ei hätiä mitiä katselemme kauniita mielenkiintoisia ja niistä hyvää mieltä saanneina luemme kauniita kirjoituksia hyvin mielin. Kiitos!<3
Minä laiton vaihteeksi hivenen sinistä jaa a saapi nähdä kuinka kauan pidän kun jo taas tekee mieli vaihtaa toisiin sävyihin.
Voimia Sinulle jaksamiseen ja nyt tulee viikonloppu, jolloin vain relataan:)
Halaus<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat taas :)

Annele kirjoitti...

Minulla olisi sinulle viesti blogissani :).
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Eeviregina: Juu, joka talvi sataa ainakin kerran lunta, mutta ei se kovin kauaa maassa kestä; sen verran kuitenkin että saa joka kerta täyden kaaoksen aikaiseksi ;-)

@Sirkka: Kiitos! Onneksi töissä on tällä hetkellä ihan normaali tahti päällä, eli nou hätä. Saimme yhden ison projektin päätökseen joulun alla ja heti helpotti :-)

Mari kirjoitti...

Meillä oli tänään niin ihana ja jotenkin keväinen ilma.
Hyvää viikonloppua!

sariw kirjoitti...

Lumessa on se ihana puoli, että pimeällä on silloin paljon valoisampaa. Mutta toivotaan, ettei teillä nyt ihan lumikaaokseksi mene ; )
Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin !

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mari & Sari: Meilläkin oli tänään upea aurinkoinen ja kylmä päivä; vielä ei siis lunta. Ja yksi syy jonka vuoksi rakastan lunta on se valoisuus, ja pehmeys :-)