sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ei ihan ruusuja, mutta kukkia kuitenkin

Miten tässä nyt pukkaakin postausta melkein joka toinen päivä, vaikka ei mitään tähdellistä kerrottavaa tai näytettävää olekaan. Miehellä oli viikolla vapaapäivä ja oli oma-aloitteisesti käynyt puutarhakeskuksessa ostoksilla. Tuliaisina muutama viherkasvi ja minulle tämä alakuvien ruukkukrysanteemi; eihän nämä ihan ruusuja ole, mutta kukkia kuitenkin ja herttainen ajatus joka tapauksessa. Ja on ne ihan kivan keväisiä :-)


Meillä on tänä viikonloppuna säät heittäneet ihan kuperkeikkaa. Perjantaina oli kipakka pakkanen, lauantaina heräsimme lumisateeseen ja sitä lunta tuprutti melkein koko päivän. Tänään sunnuntaina heräsimme sitten vesisateeseen ja vettä lotkotti puoli päivää. Melkein kaikki lumet ovat nyt sulaneet ja linnutkin aloittivat tänään sellaisen vienon kevätsirkutuksen. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.


Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kukat piristävät aina mieltä :)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihan samaa mieltä olen! Kukat ovat aina tervetulleita, ovat ne sitten minkälaisia tahansa :-)

Minttu kirjoitti...

Kauniit kukat olet saanut!
Meille ostettiin krysanteemi myös, mutta kukat oli vähän isommat.
Vai että teillä jo kevät kolkuttelee? Täällä pakkasta ja lunta riittää. :)
Kivaa viikkoa sinulle myös!

Irmastiina kirjoitti...

On aina ihana saada kukkia. Minä sain ennen lomalle lähtöä ruusuja, joka viikko...parhaimpina kaksi kertaa...oli meinaan paikallisessa K-kaupassa, joku tarjous juttu ja ruusut todella halpoja....:))
Pääasia oli, että mies toi kukkia♥
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

It's me kirjoitti...

Lovely week....xxx!!!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: No on sinua hemmoteltu :-) Ja juu, en tohdinnut kritisoida kukkien laadulla kun mies niin ylpeänä hymyillen ojensi krysanteemiruukun sanoen "tämä olisi sinulle". Kukka on kukka, olisi se sitten vaikka se horsmanruusu :-))

@Ria: Dank je wel, jij ook :-)