tiistai 15. tammikuuta 2013

Lunta / Snow

Meillä on tuprutellut lunta eilisestä lähtien; nyt lumisade on tosin jo lakannut. Maisemat ovat kauniit kuin postikortti ja on niin ihanan valoisaa, mutta muuten maa on enemmän tai vähemmän kaaoksen vallassa. Voi kun tästä voisi nauttia täysin rinnoin eikä tarvitsisi huolehtia pääseekö aamulla töihin ja iltasella takaisin kotiin; suurin osa junista kun on peruttu (kuin myös lennot takkuavat ja autoteillä on satojen kilometrien jonot). Lisää olisi ilmeisesti luvassa viikonloppuna, sitten annan kyllä itselleni luvan nauttia :-)


Tämä oli tällainen ilmoitusluontoinen pikapostaus. Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen. Hyvää viikon jatkoa teille kaikille! Me jatkamme lumessa porskuttelua :-)

9 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Voi kun ihanaa että saitte lunta!
Ihania kuvia!
Mikähän keli täällä tarvitsis olla ettei tarvitsis mennä töihin/kouluun??? ;D

Katja - Bag End kirjoitti...

Kyllähän täälläkin tarvitsis mutta eri asia on pääseekö jos juna ei kulje tai on niin täynnä ettei mahdu sisään. Oma autokaan ei paljoa auttaisi jos/kun tiet ovat kirjaimellisesti tukossa. Minulla ei onneksi ollut suurempaa hätää sillä mahduin junaan mennen tullen enkä jäänyt laiturille soittelemaan. Joillakin kollegoilla meni aamulla 2-3 tuntia työmatkaan...

Irmastiina kirjoitti...

Täälläkin sataa lunta, mutta taidetaan täällä jo olla totuttu tälläiseen ilmaan...siis liikenteekin kannalta...:)
Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Eeviregina kirjoitti...

Hauskaa, että tekin saatte hiukan nauttia lumesta!

Lovviisa kirjoitti...

Näin se luonto meille eri elementtejä järjestellee. Justiisa eilettäin sannoin miehelle kun ajeltiin meijän lemppariterassin ohi että aatteles , kolomen ja puolen kuukauven päästä saatetaan istuskella tuolla, on vappu :)

Mari kirjoitti...

Oi, teilläkin lunta! Sulle olis haaste blogisssani :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Lunta on vieläkin sillä pakkasen puolella olemme olleet koko viikon ja lisää lunta olisi luvassa tänä viikonloppuna. Tästähän tuli kunnon talvi...

Minttu kirjoitti...

Hei Katja, blogissani on sinulle jotain... :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä oli aamulla -20...brrr!

-ä-