perjantai 25. tammikuuta 2013

Kuin pölkyllä päähän

Olo on ollut jo muutaman päivän kuin olisi lyöty pölkyllä päähän; ettei vain olisi joku pöpö jylläämässä. Toivottavasti menee ohi muutaman hyvin nukutun yön jälkeen, eli onneksi on viikonloppu. Ajattelin vain lekotella ja ottaa iisisti. Muutamat uudet sisäkasvit pitäisi istuttaa ruukkuihin, mutta jospa tuo mies hoitaisi sen homman :-)


Alakuvassa meidän pikkukaupungin talvisia maisemia. Ensi viikoksi on luvattu lämpöasteita ja vesisateita, eli nämä lumet tulevat sulamaan pikavauhtia. Tänä aamuna luonto oli aivan henkeäsalpaavan kaunis kun aurinko oli kipakan pakkasen kera juuri nousemassa; taivaanranta oli punaisen, oranssin ja sinisen kirjava, kaikki puut ja kasvit olivat upean paksun kuuran kuorruttamat ja lumipeitteisillä pelloilla kohosi melkein taianomainen usva. Ja minä istuin junassa matkalla töihin, sen sijaan että olisin ollut kameran kanssa ulkona kuvailemassa. Jos vain suinkin jaksaisin nousta huomenaamulla ennen klo 8 ja jos vain suinkin olisi samanlaiset olosuhteet tuolla ulkona...


Ihanaa viikonloppua! Nautitaan ja ladataan akkuja :-)

6 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Kaunis talvimaisema!
Samalta näyttää täälläkin, varmaan hiukan kauemmin kuin teillä.
Mulla on ihana viikonloppu edessä, messuilua, kyläilyä ja ostoksia.
Lepäilehän siellä ja kerää voimia ensi viikkoon!

Elsa kirjoitti...

Kaunis maisema, tosin minä jo odottelen niitä sateita, jotta päästäisiin tästä vuodenajasta pois.

Leppoisaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana maisema !!!
Yritä pitää pöpöt loitolla :)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Ja en sitten saanut otettua niitä maagisen kauniita auringonnousukuvia tänäänkään. Aamulla heräsimme pilviseen taivaaseen ja lumisateeseen ja se lumisade ei ole vieläkään lakannut. Tuli hieman yllärinä :-)

Sirkka kirjoitti...

Kaunista ja kuulasta, molemmista kuvistasi pidän. Toivottavasti olosi on jo parempi. Kuulostaa hyvälle jos miehesi hoitaa sisäkasvit ruukkuihin. Ties vaikka siitä innostuisi ja tästä lähtien omisi sen homman kokonaan itselleen:)
Hyvää viikonloppua ja äidillesi lämpimät terveiset:)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sirkka: Kiitos kovasti. Ja nuo kasvien istutushommat ovat kuuluneet enemmän tai vähemmän tuolle miehelle ja minä yleensä vain sanelen vieressä ohjeita ;-) Olo on vieläkin tosi väsynyt ja melkein tokkurainen, mutta jospa se tästä...