sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Finland in black & white

Hieman mustavalkotunnelmia Suomesta; mielestäni mustavalkoiset kuvat toimivat niin hyvin Suomen kesässä. Lomat on siis pidetty ja nyt on edessä satojen lomakuvien prosessointi, eli pienoinen urakka. Meillä molemmilla tulivat kaikki muistikortit täyteen loman aikana; meitä kun on siunattu hieman liian herkillä liipasinsormilla :-) Vajaat kolme viikkoa meni ihan hujauksessa, mutta niinhän se aina käy lomalla ollessa. Vietimme lomamme kotikaupungissani Kotkassa ja Helsingissä, kuten yleensä, ystäviä ja sukulaisia tavaten.


Helsingin Tuomiokirkko / Helsinki Cathedral


Kotka (Mansikkalahti/Kierikkala) and Helsinki (Seurasaari)

Mukavia heinäkuun viimeisiä päiviä teille kaikille! Vielä on kesää jäljellä :-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia!

-ä-

Irmastiina kirjoitti...

Todella hienot kuvat...ja juuri mustavalkoisena....:)

Elsa kirjoitti...

Ihan totta, mustavalkoisuus toimii kuvissasi! Täytyykin laittaa korvan taakse, josko joskus käyttäisi mustavalkoisuutta tehokeinona.

Terkuin,
Elsa

Tuija kirjoitti...

Ihania kuvia Helsingistä ja hei ihan sama kirkontori, jonka minäkin Seurasaaressa kuvasin. Oli muuten tosi kiva kävellä siellä ja kuvata ihania wanhoja rakennuksia.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista :-))

@Tuija: Oli kiva käydä pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta n. 8 vuotta! Ja mieheni ei ollut sielä vielä koskaan käynyt, joten jo oli aikakin näyttää tämäkin paikka. Ainut harmi oli että tämän kuvan jälkeen multa loppui muistikortti kesken, eli kuvaukset tyssähtivät siihen...