maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sateisia lomapäiviä

Hieman sateisia lomapäiviä on jouduttu viettämään. Tänään olimme kovasti matkalla Kotkan keskustaan ostoksille ja hilpaisimme tuonne linja-autopysäkille, mutta meidät yllätti aivan järkky kaatosade. Vettä tuli kirjaimellisesti kuin saavista kaatamalla ja olimme alta minuutissa sen näköisiä kuin olisimme käyneet vaatteet päällä Kymijoessa uimassa. Pakko oli kääntyä takaisin; likomärkiä housuja kannatellen. Yritimme sitten uusin kuivin vaattein & kengin seuraavan linja-auton kyytiin, mutta kun olimme (vesisateessa) odotelleet 20 minuuttia eikä sitä linja-autoa kuulunut päätimme luovuttaa ja kääntyä takaisin, toistamiseen. Sitten selvisi että minä onneton olin katsonut aikataulut väärin... Huomenna uusi yritys paremmalla onnella! :-) Ja mikäli sääennusteisiin on uskomista sateet tulevat jatkumaan. Noh... joka vuosi ei voi olla yhtä hyvä tuuri säiden suhteen.

Few pics from my mother's living room / Muutama kuva äitini olohuoneesta

My mother's veranda / Äitini verantaa

6 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Oho, olipa teillä vetinen koettelemus! Parempaa onnea huomenna! Ehkä uikkarit ja snorkkeli olisi paremmat varusteet :) Nättiä äitisi luona!

Mari kirjoitti...

Parempi onni huomenna! Nyt onkin ollut kylmä ja sateinen kesä...

Katja - Bag End kirjoitti...

Helsingissa meita viimein hemmoteltiin ihanilla kesailmoilla! Joten loppu hyvin kaikki hyvin :-)

Sirkka kirjoitti...

No mutta sateista viis kun sisällä on kaunista ja lämmintä ai että kun tykkään näistäkin kuvista, alati niin ihanaa!<3
terveisiä kissamammallesi<3

Tuija kirjoitti...

Minä nyt vaan ihan huokailen täällä, onko käsitykseni oikea, että nämä kuvat ovat äitisi mökiltä/kotoa...aivan mahtavan näkistä.
Huoh...

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Tuija, juu kuvat ovat äitini kotoa. Hän on kova sisustamaan ;-)