sunnuntai 12. elokuuta 2012

Saamaton vätys

Olen ollut viime aikoina hieman saamaton vätys. Lomakuvat on vielä käsittelemättä, mikä tarkoittaa sitä että kameran muistikortit ovat vielä täynnä, joten uusien kuvien ottaminen on hitusen hankalaa. Alla olevat kuvatkin ovat jo parisen viikkoa vanhat, eli puutarhamme illansuussa heinäkuun lopulla. Täällä oli lomamme aikana "onneksi" satanut sen verran paljon että puutarhamme selvisi hengissä; appivanhemmat (jotka pitivät kasveistamme huolta lomamme ajan) kun ovat hieman laiskemman puoleisia kastelijoita ;-)

Puutarha illansuussa / Garden in the evening

Muutaman pienen maalaushomman olemme saaneet aikaiseksi ja alakerran WC on viimeinkin täysin valmis, eli ihan harakoille ei kaikki aika ole mennyt :-)

Yksityiskohtia / Details

Mutta oikein loistavaa elokuun jatkoa teille kaikille! Meitä on tänä viikonloppuna hemmoteltu ihanilla aurinkoisilla päivillä, toivotaan että tämä auringonpaiste jatkuu ensi viikolla...

5 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

kaunis vehreä puutarha!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että teidän piha on i h a n a !!
Täällä alkaa olla jo ankean näköistä kun melkein kaikki kesäkukat(ruukkusellaiset) ovat jo kukkineet. JOtain syysjuttuja täytyisi löytää vielä tilalle.
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

En ole muistanut kysyä, että joko pyykkilauta on löytänyt paikkansa?
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Irmastiina :-)

Ja äiti nyt hieman liioittelee. Teidän pihasta saisi vaikka mitä aikaiseksi! Vaihtaisin koska vain :-) Ja pyykkilaudalle ei ole vielä lopullista sijoituspaikkaa, pyörii tuolla patiolla...

Anonyymi kirjoitti...

En liioittele!! :)
-ä-