keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Lomakuume / Holiday fever

Vaikkakin loma alkaa vasta ensi viikon perjantaina, lomakuume alkaa olla jo melko huipussaan. Edellisestä Suomen lomasta on kulunut jo vuosi, joten ei ihme. Mutta kyllä tässä tekemistä riittää, sekä kotona että työpaikalla, ennen kuin voi kunnolla heittää sen lomavaihteen päälle.

Alakuvan pöytälamppu löytyi Haarlemista yhden lamppukaupan loppuunmyynnistä erittäin edullisesti. Olinkin jo kyllästynyt vanhaan Ikean metallijalkaiseen lamppuun joka tuolla paikalla aikaisemmin nökötti. Varjostin tosin pääsi uusiokäyttöön kun ei tähän hätään löytynyt sopivan väristä & mallista uutta varjostinta. Menee se näinkin :-)

Though holiday starts only on a Friday next week, holiday fever is already starting to reach its peak. It has been a year since the last time I was in Finland, so no wonder. But there is still plenty to do, both at home and at work, before I can properly switch the holiday gear on.

A bargain purchase from a lamp shop closing down sale in Haarlem

Löytöjä Dreeftin Antiikkimarkkinoilta / Findings from the Dreeft Antique Market

Loistavaa loppuviikkoa teille kaikille! Toivottavasti kesäsäät hemmottelevat. Minä siirryn takaisin jalkapallon ja Portugali-Espanja matsin pariin. Vamos Espana! :-)

6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Voi ihanuus näitä sinun kuviasi,todella kauniita!
Mukavaa lomanodotusta sinulle,itse kun asuu synnyinmaassaan niin ei osaa ajatellakaan miten iso se kaipuu varmasti välillä tänne kotosuomeen on:)

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti odotellaan lomaanne täälläkin :)
-ä-

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis lamppu. Jalka ihanasti kulunut...:)
Mukavaa koman odotusta sinulle!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kova on kaipuu Suomeen juu, mutta onneksi ensi viikon perjantaina hetkeksi hellittaa :-)

@Irmastiina: Olisikin aidosti kulunut niin olisi viela parempi, mutta tassa on kylla ollut jonkinlainen hiekkapaperi osallisena ;-) Mutta ei se minua haittaa :-)

Tanaan lamminta, kosteaa ja painostavaa ilmaa... puh kun on melkein tuskan hiki paalla

Tiitiskä kirjoitti...

Mukavaa lomaa=) Kiva blogi sinulla.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Tiitiskä. Pitääpi käydä vastavisiitillä! :-)