tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kuravettä ja hammaslääkäreitä

Tämä viikko alkoi vähemmän mukavasti kun piti maanantaina aamutuimaan jumalattomassa kaatosateessa ja ukkosen ryskeessä raahautua hammaslääkärin pakeille. Viiden minuutin kävelymatkan jälkeen olin jo likomärkä (sadetakista huolimatta) ja homman kruunasi ystävällinen autoilija joka roiskaisi lätäköllisen kuravettä päälleni. Kyllä siinä tilanteessa päästyi muutama ärräpää. Kun viimein istahdin siihen hammaslääkärin tuoliin olin siis kuran peitossa ja muutenkin sen näköinen kuin olisin käynyt vaatteet päällä uimassa. Onneksi puudutuspiikki auttoi kestämään hammaslääkärin katuporakäsittelyn ja säästyin enemmiltä kärsimyksiltä. Loppupäivän paistoikin sitten aurinko ja kuivuivat ne vaatteetkin lopulta ;-) Tänäänkin meitä on hemmoteltu harvinaisella auringonpaisteella.


Tämä ranskalainen liemikulho tarttui matkaan Dreeftin Antiikkimarkkinoilta. Mies tosin hieman ihmetteli mitä minä moisella teen, kun en tunnetusti ole mikään kodinhengetär tuolla keittiön puolella. Ilmoitin vain että se tulee toimikaan kukkavaasina ;-)

This French tureen was found from the Dreeft Antique Market in Haarlem. My husband was wondering a bit what am I going to do with it as I am not known to be a homely kitchen princess. I just declared it will act as a flower vase ;-)


Tässäpä kaikki tällä kertaa. Oikein hyvää viikon jatkoa ja Juhannuksen odotusta teille kaikille! :-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää viikon jatkoa teille myös :)
-ä-

Lovviisa kirjoitti...

Riemullista juhannusta sinulle :)

Marjo kirjoitti...

Kaunis on liemikulho kera kukkasien! Hyvää juhannusta!

sariw kirjoitti...

Ihana kulho... aivan mahtava kukille : )
Hauskaa juhannusta !

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos! Oikein hyvää Juhannusta sinne Suomen päähän! Täällä Alankomaissa ko. juhlaa ei tunneta laisinkaan, joten meillä on edessä ihan normaali viikonloppu...

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Aina ne ukot epäilee meidän ajattelukykyä:)