sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Auringonpaistetta muistellen

Postausta pukkaa jälleen. Eilinen auringonpaiste on muisto vaan ja tänään on sataa lotkottanut melkein koko päivän. Kaiken lisäksi tämä päivä on ollut kylmin kesäpäivä sitten vuoden 1975! Lämpötila oli kuulema tänään sama kuin joulupäivänä viime vuonna. Revi siitä sitten kesäfiilareita...


Mutta sitkeästi yritän viljellä kesäfiilistä ainakin tämän yllä olevan kuvan välityksellä; pinkkien aurinkolasien läpi :-) Me istutimme viime kesänä matalaa Phloxia mansikoille tarkoitettuun ruukkuun ja hyvin viihtyy; näin upeasti kukkii tänä vuonna. Oikealla kirsikkapuun kukkaa.


Ja vastapainona enempi musta-valkotunnelmaa keittiöstämme. Alkuperäinen 20-luvun laatoitettu pesuallas kaipaisi kipeästi korjausta, sillä osa laatoista on vuosikymmenten aikana vahingoittuneet. Pitäisi ensin selvittää onko tällaisen pesualtaan korjaus edes mahdollista. Toivotaan että on, sillä haluaisimme todella säilyttää tämän. 20-luvun graniittinen työtaso on myös kolhujen ja lommojen täyttämä, mutta se ei meitä niin paljoa haittaa :-)

Oikein hyvää alkavaa viikkoa! Jospa se aurinkokin jaksaisi jossain välissä taas pilkahtaa.

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Saisihan sitä lämmintä jo tulla, tämä kylmyys ei ole yhtään kivaa, saati vesisade.
Ihania kuvia olet napsinut!
Kivaa alkavaa viikkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä se aurinko sieltä kohta taas pilkahtaa...täällä ei kylläkään ainakaan tänään...koko viikoksi luvataa sateita ja kylmää..:)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti pesualtaan korjaus onnistuu..se on ihana!
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Tänään saatu sadetta & kylmää. Huomenna pitäisi olla hiukan kuivempaa, mutta loppuviikko taitaakin olla sitten aikas kamalaa sadetta. On se kun kesäkuussa ihmiset vielä kulkevat talvisaapikkaissa ja paksuissa palttoissa... Brrrr