sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Time After Time

Eilen oli ihana aurinkoinen päivä ja me piipahdimme Haarlemissa ostoksilla. Aika kului pääasiassa Dreeftin Antiikkimarkkinoilla ja käväisimme myös Verrassend Goed -putiikissa. Emme tietystikään tulleet kotiin tyhjin käsin. Nämä vanhat kellotaulut löytyivät antiikkimarkkinoilta ja lähti sieltä mukaan muutakin kivaa :-)

Yesterday was a beautiful sunny day and we popped in Haarlem. Our time was mostly spent at the Dreeft Antique Market and we also visited Verrassend Goed, as usual when in Haarlem. Of course we did not come home empty handed. These old watch faces were found from the antique market, amongst some other nice things :-)


Olen muuten vakaasti päättänyt alkaa soveltamaan käytäntöä "yksi uusi esine sisään, yksi vanha esine ulos". Muuten talo on pian niin täynnä tavaraa että emme enää itse mahdu sekaan ja seuraava etappi on pääosa "World's Worst Hoarders" ohjelmassa! Eilen onnistuinkin hankkiutumaan eroon muutamasta vanhasta jutusta ja tänään ajattelin jatkaa kaappien penkomista.


Oikein aurinkoista sunnuntain jatkoa teille kaikille! Ja mukavaa juhannuksen odotusta. Minä pyrhällän taasen tuonne puutarhan puolelle :-) 

9 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Samaa periaatetta minäkin pyrin noudattamaan. Joskus (lue: useinmiten) vaikeaa. ;)

Kivat löydöt!

Katja - Bag End kirjoitti...

Elsa sinultahan minä tämän vinkin sainkin! Joten kiitos vain :-)

Mari kirjoitti...

Kauniit löydöt teit markkinoilta!

Sirkka kirjoitti...

Antiikkimarkkinoilla on paljon kaikkea mielekästä katsottavaa ja seurattavaa ja ei varmaan sieltä koskaan tyhjin käsin pois lähdetäkkään.
Kellotaulut ovat kauniita just kun ne ovat vanhoja, kuvittelehan jos ne ois uusvanhoja niin ei niissä olisi sitä samaa tunnelmaa, kyllä aika näyttää ajan:)

Tunnelmallista illanjatkoa!

Minttu kirjoitti...

Upeat löydöt!
Pitäisi minunkin alkaa samaa periaatetta käyttämään... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana löytö nuo kellotaulut, vau!
Minä en enää osta mitään tavaraa taloon, ainoastaan tekstiilejä, jos niitäkään. Tavaraa on liikaa, ihan liikaa..
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sirkka: Juu, juuri tällaiset vanhat kellotaulut on niitä kivoimpia. Vielä kun onnistuisi löytämään sellaisen isomman version :-)

@äiti: Mitä jos sulle tuo tavaraa tuliaisena? Vai onko tuliaisetkin pannassa? ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne pannassa ole, en vaan tarvitse enää mitään. Mulla on niin paljon kauniita juttuja mitä olet tuonut, kakki ei mahdu edes esille!
Kunhan tuotte itsenne, se on paras juttu :)
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

No stroopwafeleita sitten pakettikaupalla! :-)