lauantai 5. helmikuuta 2011

Myrskyä pukkaa

Meillä on myrskytuulen tapainen puhkunut jo torstai-illasta lähtien eikä vielä osoita mitään laantumisen merkkejä. Kävelimme tänään kaupunkiin ja takaisin ja sai ihan todella melkein hiki hatussa puskea eteenpäin; sivutuulen iskiessä pienten sivuaskelien saattelemana. Takinhelmat liehuivat melkein korvissa, hiukset meinasivat lähteä päästä ja muutaman kerran puhuri iski sellaisella voimalla kasvoihin että sai posket kihelmöimään ihan kuin olisi kämmenellä livaistu. Ja voisin vaikka vannoa että kerran tunsin poskieni lepattavan tuulessa (jonkinlainen painonpudotusohjelma olisi paikallaan). Toivottavasti se puhuri tuosta piakkoin laantuu.


Kevättä kohti kuitenkin porskutetaan, tasaisen varmasti. Ihanaa kun päivät alkavat jo pitenemään eikä ole enää aivan pilkkopimeää kun aamuisin lähtee kotoa ja kun tulee illansuussa takaisin. Tuntuu että oma energiatasokin on hieman kohonnut ja olen alkanut taas puuhailemaan kotona. Kenties viimeisin Jeanne d'Arc Living -lehti on myös hieman innoittanut tätä sohvaperunaa :-)


Olen hieman ajatellut että muuttaisin blogini kielen kokonaan suomeksi. Taisin aloittaa pelkällä englannilla ja sitten kirjoittelin postaukset sekä englanniksi että suomeksi. Viime aikoina on ollut enempi joko tai, riippuen fiilareista ja siitä kuinka kiireinen olen. Mutta tosiasia on että suurin osa kommentoijista ja vierailijoista on suomalaisia ja muut voivat halutessaan käyttää tuota Googlen käännösohjelmaa... Että näin.


Hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille!

As most of my visitors and especially commentators are Finnish, I have decided to start posting only in Finnish. I will add the Google translator for those whose Finnish is not so fluent :-) Admittedly it has its shortcomings, but at least it will give you some kind of idea of what I am writing about. Who knows, I just might post few lines in English here and there but that remains to be seen. Obviously you can keep on commenting in English or in Dutch. Wishing you all a lovely weekend!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Onneksi ei siellä ei ole hurrikaaneja:))
Kivat kuvat taas !

-ä-

Elsa kirjoitti...

Voi harmistus, tuo myrsky! Toivottavasti ei kuitenkaan lunta...

Täälläkin on energiataso alhaalla, mutta eiköhän se lisääntyvän valon myötä nouse. No, niin, nyt taas sohvalla loikoilleen...

Terkkuja sinne!

Elsa

Mari kirjoitti...

Ikäviä nuo myrskykelit... Meillä taas pakastui, taitaa olla -15 pakkasta... Kauniita kuvia jälleen, nuo sifonpullot on ihania!

Katja - Bag End kirjoitti...

Jaksoi myrskytä koko viikonlopun, mutta onneksi tänään on laantunut. Hieman tuulista on vieläkin, muttei enää hameenhelmat liehu korvissa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä riehuu pikkuinen "myrsky" :))
Matot ovat kaiken aikaa kasassa, tyynyt lentelevät sohvilta ja koristetupsut saavat kyytiä, ja kaiken takana on kissa :))Hirveä jytinä kuuluu just tällä(kin) hetkellä :))
-ä-

Olivieno kirjoitti...

Ihanat kuvat, mietin hetken onko ne JDL lehdestä... upea rukousnauha!

Suomen talvi on ollut hyvin yksitotinen tänä vuonna. Joka toinen viikko sataa puoli metriä lunta ja joka toinen viikko on pakkasta kolkyt astetta. No en sitä myrskyä tänne toivo. Vaikka hauskaa oli ajatella kuinka posket lepattais...

Miia kirjoitti...

Heippa

Kiva oli löytää kauniiseen blogiisi :) Huomasin, että inspiroiduit JDL:n kuvasta, jossa näkyy vanha ranskalainen pumppupullo, joten ajattelin vinkata sinulle, että minun nettikaupassani on nuo pullot nyt todella edulliseen poistohintaan.
Löydät kauppani täältä:
www.niittylahome.com

Postitus ulkomaillekin onnistuu, jos innostut ostamaan :)
Hyvää kevään jatkoa sinulle!
Ja tervetuloa myös blogiini vierailulle..paljon höpisen ja täpisen myös sielä JDL:stä :)