sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Hiljaiseloa

Taitaa olla se aika vuodesta jolloin oikein mitään ei tapahdu, ei ainakaan meidän elämässämme. Päivät kuluvat pitkälti työn, syömisen ja nukkumisen merkeissä. Kotona en ole paljoa töpsötellyt (lainatakseni äitini käyttämää termiä) mutta ainakin joulujutut on saatu korjattua pois. Ovikranssi oli vielä unohtunut paikoilleen, mutta tänään sekin lähtee :-) Vettä on satanut melkein joka päivä jo n. 3 viikkoa ja on ollut niin ankean harmaata. Kuviakaan en ole paljoa otellut kun on aina niin armottoman pimeätä. Onneksi päivät alkavat pikkuhiljaa pitenemään, eiköhän se kunnon kevät sieltä vielä saavu. Tällä viikolla ostin 1. kimpun tulppaaneja, ne ovat aina varma kevään merkki ja ihana piristysruiske! :-)

I think it is that time of the year when nothing much is happening, at least not in our lives. Work, eat, sleep... that is pretty much it. Have not taken many photos or done anything exciting at home, but at least managed to get rid of all Christmas stuff ;-) It has been raining almost every day for about 3 weeks now and it has been so gray and dull. Gladly days are slowly getting longer and spring is on its way :-)


There is nothing much happening in our garden at the moment. Everything looks pretty wet and dead, but at least our Viburnum is making buds.


And look what blackbirds have done to our lawn while looking for food! The whole lawn area is filled with same kind of bald spots and holes. My partner is not too amused as last year he spent some money and time repairing the lawn and now it is all ruined again ;-) But we still like our blackbirds...

Katsokaapas mitä mustarastaat ovat tehneet nurmikollemme etsiessään ruokaa! Koko nurmikkoalue on täynnä samanlaisia kaljuja kohtia ja kuoppia. Mieheni ei ole kovin huvittunut asiasta sillä viime vuonna hän käytti jonkin verran rahaa ja aikaa korjatessaan nurmikkoa ja nyt se on taas piloilla ;-) Mutta kyllä me silti tykkäämme mustarastaistamme...


Amsterdam is a vibrant colourful city, but it also looks great in black & white (I just wish I had a better camera!).

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tavaroita ja kuvia!
Täällä on ihan jouluinen maisema, puut ja pensaat lumen peitossa ja on kaunista.
Ja linnut, ne linnut..meidän pihalla repivät viime syksynä suodatinkankaat hiekkojen alta. Iso työ taas tehdä hommat uudestaan, huh!

-ä-

Mari kirjoitti...

Kauniita kuvia. Näyttäisi aivan keväälle jo siellä. (Täällä ei)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

sariw kirjoitti...

Oih, nuo Viburnumin nuput enteilevät jo niin kevättä : )
Nurmikon joka keväinen korjailu ei ole kyllä kivaa... mutta minkäs teet, puutarha on osa luontoa...
Ihana kello!
Mukavaa alkanutta viikkoa !

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna mennään katsomaan kisua! Bruno on jo saanut kodin, mutta siellä on kuulemma paljon kissoja, tekisi tietysti mieli ottaa kaikki,joten reissu tulee olemaan vaikea :((

-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on tällä hetkellä kunnon hiljaiseloa..olen yksin kotona, jääkaappi hurisee ja kello raksuttaa, muita ääniä ei kuulu!
Kisu pitäisi saada pian kotiin seuraksi :))

-ä-

Tuija kirjoitti...

Kelloa minäkin kerkesin jo ihailemaan, kruunuhulluna tietenkin ihastuin siihen oitis.

Kevät keikkuen tulevi, niin varmaan sielläkin, välillä paistaa, välillä sataa vettä ja välillä jotain muuta..Mutta kyllä se kevät teille edistyy nopeammin kuin tänne.Lunta on vielä ihan älyttömästi ja kerkeää sataakin vielä vaikka kuinka paljon.
Mustarastaat ovat kyllä aika ihania, mutta tuo on tietenkin harmillista, kun ne tonkivat joka paikassa.Mutta toivottavasti tuo nurmikon korjaus käy vaivattomasti.joskus olen huomannut, että kaljuihin kohtiin tulee kuin varkain jostian kuitenkin sitä nurmea.

Oikein mukavaa helmikuun alkua sinne teille.