lauantai 1. tammikuuta 2011

Happy New Year! / Hyvää Uutta Vuotta!

We will open the book.
Its pages are blank.
We are going to put words on them ourselves.
The book is called "Opportunity"
and its first chapter is New Year's Day.
Edith Lovejoy Pierce


Toivottavasti uuden vuoden aloitus on sujunut teillä kaikilla loistavasti. Me vietimme aaton ystävien seurassa nauttien hyvästä seurasta, notkuvasta herkkupöydästä ja makoisista viineistä. Tuli valvottua pikkutunneille asti, joten nyt hieman väsyttää, mutta mukavaa oli :-)

Postauksen kuvissa mennään vielä melko jouluisissa tunnelmissa, mutta pitäähän näistä tunnelmista nauttia nyt kun vielä voi. Melkein surettaa että vajaan viikon kuluttua kuusesta pitäisi jo hankkiutua eroon...

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta! Minä mietiskelen, että nakkaanko kuusen kartanolle vai annanko vielä olla... :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos! Anna kuusen vielä olla. Loppiaisena sitten nakkaat ;-)

Sirkka kirjoitti...

Oikein kun toista ajattelee,,,,niin hän tulee luokseni,,kiitos sinä ihanainen...olet ollut mielessä, kuin myös äitisi..kerrohan
Marjalle lämpimät terveiset!

Minillakin on kuusi vielä kaunistamassa ja en millään kanssa hennoisi sitä komerooni nakata..mutta yksi lohtu siinä on,,voinhan aina käydä sitä kurkkimassa!D

Ihanat kuvat taas sinulla...ei niitäkään raaskisi pois laittaa..voi kun tää joulun aika täytyy niin pian purata...onneksi se säilyy sydämessä ja onhan nuo valkeat hangetkin vielä..ehkäpä aika pitkään..!

Oikein hyvää alkavaa Uutta Vuotta teille ja Marjalle myöskin!

It's me kirjoitti...

Lieve Katja .........op naar een heel gezellig blogjaar met veel gezellige en mooie momenten...bedankt voor het afgelopen jaar ik vond het reuze gezellig !! liefs Ria...xxxx....

sariw kirjoitti...

Kyllä näitä kauniita jouluisia kuviasi on vielä niin ihana katsella : )
Aion purkaa joulukoristeet pois vasta loppiaisen jälkeen. Tosin osa valoista taitaa taas jäädä ilahduttamaan tammikuun lopulle : )
Oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin !

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta teille myös :))))
-ä-

Krisse kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta Katja ja Jeroen....

Henrietta kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta. Itse olin töissä aattona ja koko viikonlopun ja ihan omasta halusta, en oikein jaksa näitä pakkopullajuhlia:)
Nuin ihania koristeluita voi pitää vaikka loppiaisen ylikin, kuka sen määrää että ne pois pitää ottaa, ihan jos tykkään ni antaa olla vaikka juhannukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Minäkin luovun kuusesta pitkin hampain mutta pakko kun alkavat havut olla enemmän imurin uumenissa kuin kuusen oksilla:) Kuusi taitaa lähteä samaan aikaan kun pojat palaavat Suomeen...

Henrietta kirjoitti...

En minä ole koskaan enne luvannut yhtään mitään kun ne aina rikotaan mutta tämä tämänvuotinen on ihan kiva lupaus itselleni koska se on aika lavea. En tee itsemurhaa jos en "taitele" joka päivä, itselläni luen luomisen siivoamisesta lähtien ( luon viihtyisää kotia).
Teen lyhyempää työaikaa tän vuoden niin 20% mikä jää enemmän vapaa-aikaa olen ajatellut tehdä jotain kivaa itseni kannalta:)
Hyvä jos siellä paistaa meillä muuttu vesisateeksi, ajttele mikä määrä lumisössöö jos tää sade jatkuu, lunta kun on eniten koko suomesta täällä pääkaupunkiseudulla.
Siellä alkaa varmaan jo kohta tulppaanit kukkiin:)