lauantai 19. helmikuuta 2011

Viikonlopun höpinöitä

Ajattelin että olisi tänä viikonloppuna ollut jotain kivoja kuvia näytettävänä, sillä ajatuksena oli tänään mennä joko Delftiin tai Utrechtiin käymään, mutta mies ei oikein suostunut yhteistyöhön. Meillä molemmilla on onneksi ensi maanantai vapaana, silloin viimeistään raahaan hänet jonnekin. Ensin pitää tietysti katsoa mitä Murphyn laki sanoo ilmojen suhteen... Vaikka olen asunut Alankomaissa jo tammikuusta 2005, niin silti on vielä hävyttömän paljon paikkoja näkemättä täällä. Pitäisi leikkiä hieman useammin turistia :-)

Minulla oli tänään vain sellainen olo että jotain tarttis tehdä. Ja koska en päässyt kaupunkikierrokselle historialliseen Delftiin, niin töpsöttelin hieman kotona. Kun kynttilänjalat ja muut esineet olivat vaihtaneet paikkaa jo sen viidennen kerran, mies alkoi pyörittelemään silmiään. Tokaisin vain että hänen on nyt kärsittävä seuraukset suunnitelmien muuttamisesta ja jotenkinhan minun on tämä extra energia purettava.

Leveä pitsinauha tarttui mukaan viimeisellä Haarlemin reissulla, kun sai halvalla, kuinkas muutenkaan. Se on se Sulo Vilen syndrooma; jos muistatte 80-luvun Tankki Täyteen TV-sarjan :-) Alakuvassa on vaarini (äidin isä) sota-ajan henkilöllisyystodistus.

Loistavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille! Toivottavasti pakkaset siellä Suomen päässä laantuvat pian.

7 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Kauniita kuvia...niinkuin sulla aina...ei tarvi töpsötellä mitään...varmaan kuukausi menee ennenkuin kaikki suht kunnossa.
Mukavaa sunnuntaita..pakkanen paukkuu..enää -17
-K-

sariw kirjoitti...

Onpas hienoa pitsiä !
Ja aivan ihana hortensia.... ne onkin aina niin hurmaavia...
Mukavaa sunnuntain jatkoa sinullekin !

Anonyymi kirjoitti...

Ihkut numerorasiat!!
Sitten jos/kun minä tulen joskus sinne, niin haluan ehdottomasti käydä Anne Frankin Salaisessa siivessä:)
-ä-

Mari kirjoitti...

Kaunista pitsiä <3 Ja muutenkin kauniit kuvat!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Sirkka kirjoitti...

Tulin Sarin blogista luoksesi katsomaan puutarhaasi, hih..kaunista olet taas väkertänyt ja nuo miehet nene jaksaa pyöritellä silmiään, kuin myös meillä nykyisin..noh onpahan silmillä jumppaa..:)
Onneksi sinulla on sitä energiaa:)
Kaunista katseltavaa ja mukavaa luettavaa!

Oikein hyvää jatkoa sinnekin ja toivottavasti toivomuksesi toteutuu täällä meillä, ainakin hiukan pienempiin pakkas lukemiin:)

ps. MarjaMimosalle lämpöiset terveiset.

Olivieno kirjoitti...

Sulovilen syndrooma on ihan tuttu oire täällä! Subtrooppinen ilma on yllättänyt nyt kaikki, yöpakkasta tälläkertaa vain 10. Bikinien sovitukseen!

Katja - Bag End kirjoitti...

Sirkka: Puutarha on valitettavasti vielä siinä talvikunnossa ettei kuvia kärsi otella. Olisi edes kaunis lumipeitto mutta ei...

Meilläkin ilmat heiluvat miten sattuu. Yhtenä päivänä aurinkoista ja pakkasta ja seuraavana lämpöä +10C ja vettä sataa lotkottaa taivaan täydeltä. Luonto ei kohta tiedä mitä tehdä :-O

Mutta kevät tulla porskuttaa joka tapauksessa :-)