maanantai 14. helmikuuta 2011

Tyylien sekamelskaa

Piti niin postata jo viikonloppuna, mutta aika loppui kesken. Lauantai-ilta sujui rattoisasti ystävien ja hyvien viinien seurassa ja maailmaa tuli parannettua oikein urakalla pikkutunneille asti. Sunnuntaina olinkin sitten niin väsynyt että hyvä kun jaksoin silmäluomia liikuttaa. Alkaa se ikä pikkuhiljaa painamaan ;-)

Olohuoneessamme vallitsee hieman tyylien sekamelska, mutta minua se ei pahemmin haittaa. Aasialaiset kaapit, modernit lamput ja Madonna-patsaat kohtalaisen sulassa sovussa. Kaappi kätkee sisälleen mm. elektroniikkaa stereoiden ja DVD-soittimen muodossa. Vielä kun saisi TV:n ja kaiuttimet katseilta piiloon... se on kyllä turha toivo, mies jo haaveilee isommasta TV:stä mutta minä laitan vielä hieman hanttiin. Mikä ihme siinä viihde-elektroniikassa oikein noita miehiä kiehtoo? :-)

Ei sen puoleen, samaa mies varmaan ihmettelee minusta ja noista Madonna-patsaista. Samalla kun hän haaveilee isommasta TV:stä, minä haaveilen isommasta Madonna-patsaasta... Onneksi olen viime aikoina pystynyt hieman toppuuttelemaan "ostovimmaani".

Mutta nyt on aika mennä nukkumaan, uni painaa jo kovasti silmiä. Lopuksi toivottelen kaikille oikein hyvää alkanutta viikkoa ja hyvää ystävänpäivää!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo miltään sekamelskalta näytä, kaunista on:)
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Tänä aamuna mittarissa -29 !! Taitaa olla tämän talven ennätys meillä päin!
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Tänään täällä paistoi aurinko ja lämpöä oli sellaiset (suunnilleen) +7C. Mä tokaisin ecuadorilaiselle kolleegalle että onpas niin keväistä. Hän hekotteli ihmetellen että onpa mulla erikoinen käsitys keväästä. Sanoin että on tämä huomattavasti keväisempää kuin Suomessa jossa parhaillaan paukkuu 30-40 asteen pakkaset. Hänellä hieman silmät levisivät :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tulis vaan kevät, alkaa jo kyllästyttämään tää talvi ja noi lumikinokset sekä pakkaset!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mie taas :)
Kerron vaan (jos koti-ikävä sattuu vaivaamaan) että mittari näyttää -25!
Ja tuosta se vielä laskee..viime yönä taisi mennä -30 rikki, ihan karseeta!
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Nykyään on markkinoilla taulutelevisioita, jotka näyttävät suljettuina ollessaan peileiltä..! ;)

Olivieno kirjoitti...

Tuo viimeinen oli nähnyt (Marja?) varmaankin saman suomalaisen sisustusohjelman kuin minä. Se antoi toivoa näille miehisen maailman kotiteatteri-illuusioille turhautuneille. Mutta pakkohan sitä on miehen kanssa tehdä kompromisseja jos haluaa saman katon alla asua.