sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Home again

Christmas and our holiday passed quick and we arrived back home yesterday evening, safe and sound. As usual the first thing I did was to unpack. Call me crazy (my boyfriend does) but I can not relax until that is done. Today we have been busy doing laundry, tucking away suitcases, finding places for our new "treasures" etc. No time to sit still. I will return with more pictures and holiday stories next week. Have a nice evening!

15 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Siis olette jo kotiutuneet, hyvä!
Onko siellä pakkasta?

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta 2009 !

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mimosamamma: Olemme kotiutuneet, tosin vielä riittää hommaa. Täällä on ollut pakkasta tällä viikolla. En ole varma oliko tänään kun en kunnolla vilkaissut mittaria ulkona, mutta kylmää on! Pikku kanavakin tien toisella puolen on niin jäässä että lapset siellä tänään luistelivat.

@Krisse: Hyvää uutta vuotta sinnekin päähän, sitten kun sen aika tulee :-)

mimosamamma kirjoitti...

Täällä on tänään aste lämmintä mutta silti pienet pensaat ja havut ovat kauniisti kuurassa.
Menikö J. jo tänään töihin?

Katja - Bag End kirjoitti...

Juu J meni tänään töihin, vastahakoisesti tosin... Taisi aikainen herätys aamulla olla aika tyly. Täällä on edelleen tosi kylmä ilma. Lähden kohta fysioon, joten pitää pukeutua lämpimästi.

Sirkka kirjoitti...

Suuremmoisesti Tervetuloa kotiin Onnellisesti!
Vieläkin muistelen sitä kun tulin lunta luvanneeksi teille ja se toteutui...minulle kun nimittäin tulee niitä tuntemuksia..niin silloin voin olla aivan varma asiasta...sitä on vaikea selittää...no mutta ihanaa, että olet taas lämpöisessä kotipesässäsi ja sait tavata ihania rakkaita suurenmoisia ystäviäsi ja he sinua! Mahtavaa!

Mari kirjoitti...

Oli varmaan mukava palata kotiin? Hyvää Uutta vuotta!

Something White kirjoitti...

Hello Katja, I wish you and your man all the best for the coming new year! May it be filled with many happy and sacred moments!
I´m sure you had a great trip to your hometown, didn´t you?
Greetings from a very cold Belgium, Marjolijn

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sirkka: Kiitoksia! Ja niinhän sitä lunta tuli loppujen lopuksi, eli et turhia lupaillut. Mies retuutti minut ulos kävelylle klo 1 yöllä kun huomasi maan olevan valkoinen! Oli innoissaan kuin pikkulapset :-)

@Mari: Tavallaan oli ihan kiva tulla kotiin, mutta ikinä ei ole kiva lähteä Suomesta... Mieluummin asuisimme molemmat siellä (miehenikin pitää Suomesta niin paljon), mutta tällä hetkellä vähän niin kuin olosuhteiden pakosta asustelemme täällä Alankomaissa. Hyvää uutta vuotta sinullekin!

@Marjolijn: Thank you very much! Our holiday in Finland was great, as usual, and too short, as usual ;-) All the best for the year 2009! It is absolutely freezing in The Netherlands too, bbbrrrrr

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Täällä toivottamassa hyvää uutta vuotta ja ihana kun pääsitte käymään suomen kamaralla.
Ilona

mimosamamma kirjoitti...

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA teille molemmille!
HAPPY NEW YEAR!

elina kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinne maailmalle, mukavaa että lomanne ilo onnistunut.

jaana kirjoitti...

Oikein hyvää ja iloista uutta vuotta!!!!!

- jaana

Katja - Bag End kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta teille kaikille! Täällä Alankomaissa uusi vuosi otettiin vastaan kovalla paukkeella, kuten maan tapoihin kuuluu. Vieläkin ryskyy siellä täällä. Mutta kohta nukkumaan, uni painaa jo pahasti silmiä.

mimosamamma kirjoitti...

Täällä on 10 astetta PAKKASTA! Vielä kun saataisiin enemmän lunta niin talvi alkaa olla niin kuin sen pitääkin!