perjantai 19. joulukuuta 2008

Holiday updates / Lomajuttuja

So far our holiday in Finland has gone ok. No snow though and I am afraid they are not promising any snow for Christmas either. What a bummer I say. We were so hoping to have a proper white Christmas this time, instead of just dreaming of one. But there is still some hope!

First couple of days we spent in Helsinki, seeing relatives, shopping at Christmas markets etc. We arrived to my hometown Kotka yesterday evening and were so knackered we slept over ten hours last night! Mind you, it is so dark outside we feel we could hybernate like bears for couple of weeks. But I better start wrapping Christmas presents now as I do not want to leave it to the last moment...

Ja sitten sillä paremmalla kotimaisella. Toistaiseksi loma Suomessa on sujunut ok. Lunta ei tosin ole ja näyttää siltä ettei sitä tule jouluksikaan. Harmi juttu sillä toivoimme niin paljon kunnon valkoista joulua. Katsotaan miten käy. Vielä on hieman toivoa.
Loman alussa vietimme pari päivää Helsingissä sukulaisia tavaten, joulumarkkinoita kierrellen jne. Kotkaan saavuimme eilen illalla ja olimme niin väsyksissä että nukuimme yli 10 tuntia viime yönä. Ulkona on niin pimeää että voisimme nukkua talviunta kuin karhut konsanaan. Mutta nyt pitää alkaa paketoimaan joululahjoja, sillä en halua jättää sitä hommaa viime hetkeen. Oikein hyvää viikon jatkoa teille kaikille! :-)

8 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Tervetuloa Kotkaan ja lomailemaan. Täällä todella toivottiin peukut pystyssä lunta, mutta ei auttanut peukut eikä varpaat.
Hyvää lomaa ja varmasti nähdään..

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Krisse! Ja äsken kun kurkkasin ulos oli ainakin maa hieman valkoisena. Jos edes tuon verran olisi jouluaattona... Katsellaan ja toivotaan :-)

rosabeer kirjoitti...

Hi Katja, I hope you will have nice days in Finland.
I hope you will have a white christmas.
greetings Marja

Mari kirjoitti...

Toivotaan että saatte lunta sinne! Oikein rauhallista 4.adventtia.

olivieno kirjoitti...

Kauniita tunnelmallisia kuvia! Tampereella on tänään pikkaisen lennellyt jotain lumihiutaleen tapaisia, puhaltelen niitä vähän Kotkaankin päin...

elina kirjoitti...

Jouluista tunnelmaa ja rauhaa toivotan sinulle. Ikävää,kun ette ole saaneet sinne lunta, mutta toivotaan että sataa edes vähän, vaikkapa muutama sentti, niin olisi maa valkoinen ja valoisa.

Sari kirjoitti...

On varmasti ihanaa viettää joulua Suomessa, oli lunta tai ei. Meidän budjetti ei sallinut Suomeen jouluksi tuloa, joten lähdemme roadtripille länsirannikolle seikkailemaan... Onhan sekin vähän erilainen joulu. Toivottavasti ei kuitenkaan liian puuduttava pienelle neitokaisellemme. Autossa varmaan istutaan aika paljon...

Katja - Bag End kirjoitti...

@Marja: Dank je wel! We have at least a little bit snow, so that is good. But snow or no snow, it is always nice to be here :-)

Mari, Olivieno, Elina ja Sari... Kiitos ihanaiset naiset! Hieman on saatu lunta täälläkin päässä, maa ei ole ihan mustana. Pari päivää sitten hollantilainen mieheni raahasi minut klo 1 yöllä ulos pienelle kävelylle, sillä illan aikana oli yllättäen satanut aika paljon lunta. Hän oli innoissaan kuin pienet lapset. Hyppi ja hihkui riemuissaan valokuvia ottaen :-) Tosin iso osa lumesta on sen jälkeen sulanut, mutta oli sitä ainakin hetken pienen :-) Mutta aina täällä on kiva olla, lunta tai ei!

Joulurauhaa kaikille!