torstai 13. marraskuuta 2008

Mietiskelyä ja odottelua

Olen viime aikoina miettinyt alkaisinko kirjoittamaan blogiani suomeksi, kuluuhan aikanikin tätä nykyä pääasiassa suomalaisia blogeja lukiessa ja kommentoidessa. En ole vielä tehnyt lopullista päätöstä, tämä postaus on sellaista pientä "tunnustelua". Jospa se tästä lähtisi :-) Ohessa muutama kuva sinisävytteisestä makuuhuoneestamme, joka on kyllä jo aikaisemminkin esitelty. Kesällä Suomesta ostamamme pieni herttainen taulu löysi viimeinkin paikkansa makuuhuoneen seinältä. Kyllä se hakikin paikkaansa kauan. Sen siitä saa kun haalii liikaa tavaraa... jossain vaiheessa tila loppuu kesken.

Odottelen kovasti huomista perjantaita jolloin yksi parhaimmista ystävistäni saapuu luoksemme melkein viikon vierailulle. Tämä on hänen 1. kertansa Alankomaissa, joten näytettävää riittää. Toivottavasti säät suosivat meitä, mutta tuli mitä tuli (vaikka pikku-ukkoja taivaalta), emme anna sen haitata menoa. Odotettavissa on todella kiva viikko :-)
Few pictures from our blue hued bedroom. The small pretty artwork we bought from Finland last summer finally found its spot from the bedroom wall. Finding a spot for it took some time. That is what you get when you hoard too much stuff... at some point you run out of space. I might not be the worst hoarder in town, but I have to admit I am pretty good at it.

16 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Kaunis on makkarinne ja uusien tekstiilien myötä ikään kuin raikastunut lisää! Nuo nurkkapalkit ovat upeat, aina vaan:)
Mukavaa viikkoa teille P:n seurassa!

Katja - Bag End kirjoitti...

Olitpas sinä nopea kommenttisi kanssa. Etkös muuten yhtään yllättynyt kielen vaihdosta, vai huomasitko edes? :-)

Marianne kirjoitti...

Ha I´d recognize that language anywhere now, all those aaaa uuuuuu and little dots above the letters that must be finish.
I am not used to you writing in your mother language. Glad that you gave us a little translation. Otherwise I might have thought it was someone elses bedroom. But it is yours and very peacefull, must be nice to retreat to that room.
Greetings, M

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kiva oli lukea suomeksi. Heti ei meinannut tajutakkaan vaikka olit kirjoittanut mahdollisesta kieli muutoksesta.
Pitäkäähän hauskaa vieraanne kanssa ja toivottelen teille oikein kaunista ilmaa siellä Puukenkämaassa.

mimosamamma kirjoitti...

No en minäkään tajunnut kielenvaihtoa, luin kuin ennekin ja jälkeenpäin mietin että mikäs täällä on muuttunut....

Katja - Bag End kirjoitti...

@Marianne: Oh yes, we Finns like our double vowels, consonants and umlauts ;-) I have to admit this post looked very strange to me at first. I just wanted to see how it would feel like to write in Finnish for a change. Unfortunately I was too lazy to translate the whole post. I'll try to behave the next time ;-)

@Krisse: Kiitos! Illansuussa kipaisen hakemassa vieraan Schipholin kentältä ja huomisesta alkaa tutustuminen (sateiseen) puukenkämaahan.

@Mimosamamma: Ajattelinkin ettet varmaan heti huomannut että kieli oli muuttunut :-)

olivieno kirjoitti...

Kerrankin tuli täysin ymmärrettyä tekstisi -no mutta sehän olikin selkeetä äidinkieltä, no se selittääkin ;-)

Voi kun tuo teidän asunto on magee, niin ihania yksityiskohtia kuten nuo "nurkkapalikat" ja puulattia!

jaana kirjoitti...

Hih, minun piti tarkistaa kenen blogissa oikein olen, kun kieli olikin niin helppoa ymmärtää ;)

Ihanan viileän oloinen makkari teillä - ja nuo edellisen postauksesi punaiset jutut on aivan ehdottoman upeita!

Mukavaa viikkoa sinulle ja ystävällesi!

elina kirjoitti...

Olipa kiva kun kerrankin ymmärsin joka sanan, vaikka hyvää kielen kertaustahan nämä sinun juttusi ovat olleet. En tosin kaikkea ole ymmärtänyt, mutta enimmät ainakin, vai olenko kirjoittanut jotain hölmöä,josta olet nähnyt heti, etten ole tajunnut mitään?
Ymmärryksen puute ei välttämättä johdu kielitaidottomuudestani, voihan olla että pääkopallakin on osuutensa.
Tuo pieni taulusi on kiva. Se muistuttaa vähän Neuvosen töitä, mutta taitaa olla kollaasi, eikä grafiikkaa, vai onko?
Nautinnollista aikaa ystäväsi kanssa.

elina kirjoitti...

Jos haluat, minulla on sinulle jotain blogissani.

Maikki kirjoitti...

Heips!
Ihan ensikertaa olen täällä. Kaunis blogi sinulla ja kai maar se on sama millä kielellä sitä kirjoittaa. Tee kombinatio ja kirjoita vuorotellen:)
Upeita kuvia ja kaunis on kotinne. Siellä on varmaan mahdollisuus löytää ihania ja erilaisia tuotteita mitä meillä täällä pohjolassa?:)
Lämpimin terkuin Maikki

mimosamamma kirjoitti...

Huomaatko Katja, suomenkieli sai aika mukavan vastaaoton joten kannattaa harkita jos vaikka siirtyisit siihen:) Ainahan voi muutaman lauseen englantiakin tietysti ujuttaa mukaan:)
P:lle ja J.lle paljon terveisiä!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Olivieno: No ei tuo meidän äitikään heti tajunnut että teksti on suomeksi. Sujuvasti on näköjään alkanut tuota lontoota lukemaan :-)

@Jaana: Juu meillä on punaista ja vaaleansinistä sulassa sovussa, ei tosin kaikki samassa huoneessa. Vaihtelu virkistää :-) Olohuone on nyt mennyt vieläkin vaaleammaksi kun tummanruskea nahkainen nojatuoli vaihtui kokonaan valkoiseen...

Katja - Bag End kirjoitti...

@Elina: Et ole kommentoinnut mitään hölmöä! Ihan hyvin olet kaiken ymmärtänyt ja kuten itsekin sanoit, hyvää harjoitusta. Onhan tuolla sivun alaosassa sellainen Google Translate juttu, mutta se kääntää englannin suomeksi niin tönkösti että ei voi muuta kuin nauraa.

Tuo pieni työ on tosiaankin jonkin sortin kollaasi. Paperia käytetty paljon, jopa nuo pienet mekossa olevat pallerot on paperistä pyöritetty. Ja kiitos Elina tunnustuksesta! :-)

Ja meillä on ollut todella mukavaa ystäväni kanssa. Tosin eilen illalla hän kaatui sänkyyn klo 23 ja tänään jo klo 22.30. Taidamme väsyttää hänet melkein henkihieveriin...

Katja - Bag End kirjoitti...

Ja vielä...

@Maikki: Kiitos visiitistäsi. Kiva saada uusia vierailijoita :-) Jonkinlaista kombinaatiota kielten suhteen olen ajatellut. Kenties vähän sen mukaan miltä tuntuu. Kivoja juttuja täältä löytyy, mutta aina on ihana tulla Suomeen koluamaan Pentikin ym liikkeet. Matkalaukut täynnä palaamme aina kotiin :-)

@Mimosamamma: Terveiset menevät perille, jälleen kerran ;-) Suomea & englantia aion miksailla jatkossakin.

Kohta nukkumaan. Huomenna sightseeing jatkuu jälleen ja illalla menemme Amsterdamiin islantilaisbändi Sigur Rosin keikalle.

mimosamamma kirjoitti...

Jonnekin taas on kommentti kadonnut...P.lle hyvää kotimatkaa eilen toivottelin. Täällä häntä odottaa valkoinen luonto:)