maanantai 3. marraskuuta 2008

Autumn glory?

It has been such a dark, dull and depressing weather today. In general I do not mind Autumn, but on a day like this... eugh. After I got up this morning I was sitting in semi darkness with a cup of tea and feeling quite blaah. But then I decided to make the most of it and lit few candles indoors and on the patio (candles always cheer me up).
Weirdly enough it felt almost like Christmas. I got the urge to dig out some Christmas decorations, but then got back to my senses and realised it is WAY too early. Anyway, not so much Autumn glory today, but perhaps tomorrow the sun will make an appearance again and if not, I will just lit the candles again.

16 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Kaunis syysasetelma lyhtyineen!
Alakuva on myös ihana, oi,kynttilä, nuo värit ja kauniit ovet ovat yhtä kuin harmoninen tunnelma:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Lyhdyt on ostettu viime vuonna, mutta nyt näin samassa kaupassa ihania isoja valkoisia lyhtyjä ja tekisi mieli ostaa niitä muutama, mutta sitten en tiedä minne tunkisin nämä vanhat... Ja tiedä nyt tuosta harmonisesta tunnelmasta meidän torpassa, mutta kiitos kuitenkin :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hi, I just found your blog. You have such a beautiful home. Thanks for sharing it with us.

Have a nice day,
Sharon

Riikka kirjoitti...

Kiitos visiitistäsi! :)
Oikein mukavalta näyttää täälläkin! Ihania tunnelmakuvia.
Mukavaa keskiviikkoa!

Terkuin, Riikka.

jaana kirjoitti...

Kaunista, kaunista ja niin tunnelmallista!!!

Ja nuo ovet ovat aivan valtavan kauniit! Taidatte asua melko vanhassa talossa?

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sharon: Thank you very much for your kind words :-)

@Riikka: Kiitos vastavierailustasi. Mukavaa viikon jatkoa!

@Jaana: Kiitos paljon :-) Talo on rakennettu 20-luvulla, joten kohtalaisen vanha on. Nuo alkuperäiset ovet löytyivät kun niitä peittäneet 70-luvun ruskeat vanerilevyt poistettiin. Miehellä on ollut kova urakka niitä entisöidessä, mutta oli sen arvoista :-)

mimosamamma kirjoitti...

Hyvä että kauniit ovet olivat tallella vanerilevyjen alla eivätkä kaatsilla.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mimosamamma: Silloin 70-luvulla tällaisia ovia peiteltiin oikein urakalla niillä kamalilla (usein) tummanruskeilla vanerilevyillä. Halvempaa kuin uusien ovien ostaminen, onneksi!

Täällä on taas ankea sateinen ilma, onneksi eilen aurinko hieman pilkahteli piristämässä päivää.

elina kirjoitti...

Hei.
Nuo ovet ovat upeita ja varmasti niiden laittamisessa on ollut kova homma. Sisareni torpalla oli ovet myös päälystetty vanerilla ja alta löytyivät puupinnalla olevat vanhat ovet. Mikä ihme on saanut tekemään moista, tai sitten vanerit muka estivät vetoa. Meillä on tosi vanha talo ja suuri osa ovista on hävinnyt aikojen saatossa, vain muutama on tallella. On meillä yksi pariovi, mutta siihenkin on pitänyt, jonkun valopään, laittaa uudenaikaiset saranat.
Hei, muuten oli pakko kuunnella niitä Marjan laittamia kurkkulauluja ja niin hauskaa ei ole ollut pitkään aikaan.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Elina: 70-luvulla tehtiin erinäisiä "moderneja" sisustusratkaisuja. Onneksi kaikkea ei sentäs kokonaan hävitetty uusien tuulien myötä. Saisiko ne saranat vaihdettua teidän parioviin (jotka ovat varmasti kauniit, kuten kaikki vanhat ovet)?

Juu me hirnuimme kilpaa sen kurkkulaulajan kanssa. Ihan vedet valui silmistä (sori äiti). Mies sanoi että voi sielunsa silmin kuvitella kyseisen kurkkulaulajan viuhtovan Mongolian aroja pitkin hevosensa selässä...

mimosamamma kirjoitti...

Siellä nämä muusikot ovat varmasti joskus viuhtoneetkin, aroilla, asuneet jurtassa ja soittaneet hevosenpääviulua:) Nykyään taitavat viuhtoa keikkailemassa ympäri maailmaa, suosittua musiikkia nääs:)

mimosamamma kirjoitti...

Eikä tarvitse ajatella että äippä tykkää huonoa jos nauratte, huumorintajuni on hyvin kehittynyt:))

Katja - Bag End kirjoitti...

Hevosenpääviulua??! Oijoi....
Enkä ajatellut että huonoa tykkäät, nou hätä. Just tulin kotiin. Nyt syömään, nälkä kurnii vatsassa.

elina kirjoitti...

Heippa Katja,
vanhat saranat on jo löydetty. Hämeenlinnassa on Metsäkylän navetta niminen paikka ja sieltähän ne tarttuivat mukaan. Nyt pitäisi vaan laittaa ne paikoilleen ja on tässä ollut vähän muitakin keskeneräisiä juttuja, niinkuin yksi keskeneräinen vanha talonröttelö.

Sirkka kirjoitti...

Kaunista etten sanoisi hyvon kaunista...

Katjalle tunnelmallista iltaa sekä lämpöä sydämeen.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Elina: Metsäkylän navetta kuulostaa hauskalta paikalta, ainakin nimi on hauska :-) Vanhoissa taloissa on aina keskeneräisiä töitä, ja jos joskus saa työt valmiiksi, pitää todennäköisesti aloittaa kierros uudelleen talon toisesta päästä kunnostustöiden merkeissä...

Kiitos kovasti Sirkka :-)