torstai 4. syyskuuta 2008

Tomato success

Our cherries were eaten by birds, but thankfully they are not into tomatoes. We grew tomatoes for the first time last year, did ok, and this year we decided to try again. What a success! We planted five plants and now we are getting so many tomatoes we are hardly able to eat them all. Homegrown veggies taste so much better than the ones you buy from a grocery store, mmmmh munch munch. We will definitely do this all over again next year. And perhaps next year we will also get few cherries...

And last but not least, I received this nice award from Valloittava Valkoinen. Thank you very much Anu.

I will pass this award to the following two entertaining blogs:
Mijn rondrommel plekje
Talo Metsän Reunassa

8 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Thank you very much!! I consider an award to be a compliment and you can never get enough of those. I'll give it proper attention soon on my blog.
And our tomatoes were not so happy with our long vacation. The ones that lasted though were great.
Greetings, M

mimosamamma kirjoitti...

Kiitos vaan awardista:) Laitan sen seuraavan postauksen yhteydessä blogiini. Jos nuo tomaatit ovat yhtä hyvän makuisia kuin miltä näyttävät niin naminami:)

mimosamamma kirjoitti...

Toivottavasti kukaan ei syytä sinua nepotismista:))

Sirkka kirjoitti...

Linnut ovat syöneet meidänkin kirsikat, yhtään eivät jättäneet, sen sijaan jättivät kyllä jälkeensä...joita täällä letkun kanssa..no nyt ei ole enää mitä syödä:) tomaattisi ovat kauniita ja voin vain kuvitella kuinka ihania, ne ovat suurinta herkkuani!
Mukavaa iltaa sinulle, tuo kello on kyllä kunkku!

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Mukavaa että teitäkin on siunattu runsaalla määrällä omia tomaatteja. Sama meillä, vielä on raakoja runsain määrin kypsymässä.
Ja kesäkurpitsaa pukkaa ettei ehdi millään itse syömään. Onneksi naapurit auttaa.
-Krisse-

Nicky kirjoitti...

I love my homegrown tomatoes to as you could have read on my blog.I like the very old and very special ones.But even if they are very oridinary tomatoes if you grew them yourself they are always very special indeed. Enjoy!

Merja K kirjoitti...

Ihania tomaatteja ja maistuvat varmasti maukkailta. Kampaajani kertoi, että itsekasvatetut tomaatiti maistuvat miljoona jopa ziljoona kertaa paremmilta kuin kaupasta ostetut. Suunnitelmissa onkin kasvattaa omat tomaatit ensi kesänä :) Mukavaa viikonloppua!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mimosamamma: Vaikka syyttäisivätkin nepotismista, ei väliä, sillä oikeaan osoitteeseen palkinto meni!

@Krisse: Mielellämme me kasvattaisimme lisääkin vihanneksia ym. mutta kun tila on kortilla. Kesäkurpitsa olisi kiva, mutta taitaa tarvita aika paljon tilaa...

@Nicky: We started with normal ones. They were suppose to be cherry tomatoes, but most of them grew to be a regular size. Even the actual plants grew huge. Suppose they liked their spot :-)

@Merja K: Kampaajasi on oikeassa! Tomaatit ovat niin helppoja kasvattaa, pakko olla jos mekin niissä onnistuimme ;-) Et varmasti tule katumaan :-)