perjantai 12. syyskuuta 2008

True blue

Oh I am so glad it is Friday and the whole weekend is ahead of me. Time to recharge my batteries, so to speak. And finally time to update my blog.

I was hoping to go shopping with my boyfriend tomorrow, but I do not think that will happen. During the past week he has had a very bad lower back pain, so he has been hovering around the house like a Neanderthal man; grunting (out of pain) and not being able to straighten his back. And of course I am still battling with RSI. So what a couple we make; I am half crippled from the waist up and he is half crippled from the waist down. And we are not even 40 yet! Oh golly. We should get a family discount from our physiotherapist.

Few pictures from our living room. Pink cushions and candles have been tucked away again and only blue remains as an accent colour.

I am quite a big fan of glass paperweights. I like them simple and not too colourful. Here are few examples I have managed to find.
Oh and good news; our heating is working again. Hurray!

13 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Nauratti kun luin, vaikka ei saisi nauraa toisten raihnaisuudelle:) Nauratti, vaikka itse olen kävellyt koko viikon puolikumarassa, naama irveessä selkäkipujen takia. Raivostuttaa nämä jatkuvat kivut..
Mutta turkoosi? sininen? tuo raikkaan tuulahduksen, sopii tosi hyvin teille:) Ovatko paperipainot vanhoja?

Katja - Bag End kirjoitti...

Juu, kehäraakkeja olemme molemmat tällä hetkellä. J:n selkä menee onneksi parempaan suuntaan joka päivä.

Tuo yksi paperipaino on sininen. Pidän erityisesti tuosta valkoisesta. Siinä on niin ihanan kiehtova kuvio. Ovat molemmat ruotsalaisia, eivätkä mitään vanhoja (pohjissa ei naarmuja, mikä yleensä uudehkon merkki). Tuo pienet ilmakuplat omaava on hollantilainen.

Sirkka kirjoitti...

Hei Katja,
Toivotaan että menee parempaan suuntaan...mutta täällähän on näitä minun värejäni...kaunista.
Juu kävin itse hammaslääkärissä, kun oli yksi lohjennut samalla tarkistettiin ja ei ollut muita, joten seuraava tarkistus on kolmen vuoden kuluttua, näin sanoi lekuri:)
Kauniita kuviasi ketselen mielelläni, minulta on jostain kumman syystä hävinnyt kaikki blogit, joita seuraan täytyy odotella niiden palaamista.
Minä toivon teille terveyttä kaikillahan on näköjään jotain remppaa.Tällä hetkellä täälläkin on mahtava auringon paiste ja lämpöä varjossa on + 16 c.
Oikein mukavaa ja iloista tätä päivää ja siitäkin eteenpäin minä toivotan, olet varmaan iloinen ihminen ainakin tuo kuvasi saa minutkin hymyilemään, itse olen aika iloinen:)

olivieno kirjoitti...

Selkäkivut ovat kyllä kamalaa, tiedän kokemuksesta ja koputtelen tässä samalla puuta kun ihmettelen ettei niitä ole vähään aikaan ollutkaan... No mutta kaikista harmillisimmaksi sen tekee jos sen takia pitää luopua shoppailusta! AIJAI!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista Sirkka & Olivieno!

Juu kyllä oli melkein traagista että shoppailureissu peruuntui. Uskokaa tai älkää mutta miestä harmitti melkein enemmän kuin minua. Hän halusi piipahtaa paikallisessa antiikkiliikkeessä, jossa on iskenyt silmänsä kauniiseen englantilaiseen 1800-luvun kirjoituslaatikkoon (writing box taitaa olla englanniksi). Sopisi kuin nakutettu hänen kotitoimistoonsa.

Aamulla kun heräsimme hän sanoi nähneensä unta ko. antiikkiliikkeestä. Kysyin oliko kirjoituslaatikko myös unessa ja hän vastasi unisella kaihoisalla äänellä että juu, olihan se. Kyllä meidän on varmaan ensi lauantaina pakko mennä hakemaan se laatikko kotiin :-)

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Huomenta Katja!
Peli-ilta onnistuneesti vietetty.

Vai selkä vaivaa miestä. Se on kyllä hankala vaiva. Meillä P:llä on spinaalistenoosi selässä eli nikamat siirtyneet että ydinkanava lutussa. Joskus menee jalat alta..
Inho vaiva, häiritsee työtä ja vapaa-aikaa.

Kauniita kuvia, sininen on hyväväri.

Syksyiset terveiset täältä Suomenmaasta!
-Krisse-

I. kirjoitti...

Hi Katja, I really hope that you and your boyfriend are better and that you can go shopping this week. We, woman, need that, once in a while ;-))
Our daughter is better and went to school today. And I went shopping with my dear friend Bieke. So it was such a lovely day, today :-))
Love from Belgium,
Isa

mimosamamma kirjoitti...

No vihdoinkin toimii nettiyhteys...kiduttavat 15 tuntia on odotettu!

Joulun satu kirjoitti...

täällä myös miehen selkä takkuaa, vanhaksi taidetaan tulla aikaisemmin ja aikaisemmin
syysaamusta
ilona

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: hui, tuo P:n vaiva kuulostaa tosi kipeältä. Onneksi meidän selkävaivainen on jo hyvää vauhtia toipumassa. Tiedä sitten mikä sen aiheutti.

@Isabel: Oh yes, we women definitely need some retail therapy every now and then. I have tomorrow off and if the weather is ok, I might go to Leiden (a town nearby us) to do some shopping. We'll see :-)

@Ilona: Kiitos vastavierailusta :-) Tuota joulublogiasi alankin seuraamaan, eihän siihen hetkeen ole enää kuin hieman yli 3 kk ja minä olen niin jouluihminen :-)

Something White kirjoitti...

Great blue-s and great pictures! Blue is the most spiritual of all colours (I read this in a book)... I like it as well and we do have a lot of blue accessories in our house, though my husband doesn´t like it too much; he prefers warmer colours or a deep purple. Those paperweights are elegant!

marga kirjoitti...

Great pictures..........looks beautifull those bleu accessories.

Katja - Bag End kirjoitti...

@M: Ah I did not know that about blue. I did not used to like blue that much, but over the years I have grown to like it more and more, especially paler blues. Perhaps years have made me more spiritual, though not much wiser :-)