sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Impulse purchases

What a gorgeous sunny weekend it has been, and so warm. Yesterday we hopped on a train and went to Leiden for a walk. We popped at t'Gemakje and did not leave empty handed, but more of that later. On one of the intriguing pretty side streets we encountered a small art gallery. We liked what we saw through the window, so went in to check it out. Everything was by the same artist, Rien van der Nat, and he was there himself. A real character. We ended up leaving with two etchings (talking about impulse purchases).

I said to my boyfriend we better go home now before our wee walk gets even more expensive... But no regrets, we really like what we got and I have a feeling we will visit his gallery again.

Some autumn colour from our garden. The plant on the left is called Firethorn, especially blackbirds love its berries. I have no idea what the other one is called, it was planted by the previous owner, but it has pretty red berries.

12 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Kauniit työt, todella kauniit!!!
Täytyykin tsekata onko van der Natilla kotisivuja.
Täällä alkavat pihlajanmarjat jo nahistua ja ruskistua...

Katja - Bag End kirjoitti...

Juu itsekin tykkäämme niistä kovasti. Ensi sunnuntaina on Leidenissa useiden taiteilijoiden yhteisnäyttely, van der Nat mukaanlukien. Pakko varmaan piipahtaa.

Täällä on edelleenkin uskomattoman kaunis lämmin ilma. Ihan hiki tuli kun hyörin hieman puutarhassa napsien lehtiä ja kukkia pientä syysasetelmaa varten.

mimosamamma kirjoitti...

Tein juuri tunnin pyrähdyksen metsässä ja hiki tuli minullekin, vaikka ei ollut edes takkia päällä..aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja lämpöä riittää:)

elina kirjoitti...

Kauniita kuvia. Voi, kumpa vain ymmärtäisin tekstinkin kokonaan. Koulusta on aikaa yli kolmekymmentä vuotta ja silloinkin olin huono kielissä. Koulun jälkeen en ole puhunut yhtään englantia, vaan nytpä tulee harjoitusta.
Kauniita syyspäiviä.
Elina

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Elina, kiitos vierailustasi. Hieman alempana blogini sivupaneelista löytyy käännösohjelma jolla tekstin voi kääntää suomeksi, tosin aika hilpeän kuuloiseksi tönkkösuomeksi, mutta parempi kuin ei mitään :-)

marga kirjoitti...

Love the etchings you bought.....there are verry pretty.
Do you to just love those autumncolors.

olivieno kirjoitti...

Kauniita töitä. Jäin miettimään millaisella tekniikalla ne on tehty..?

Katja - Bag End kirjoitti...

Hi Marga, thanks for popping by :-)

@Olivieno: Niissä on yhdistetty etsausta ja piirtämistä ja taitaa olla hieman vesiväriäkin tai sen suuntaista. Kaikki tämä on tehty ohuen ohuelle riisipaperille.

olivieno kirjoitti...

Kiitos Katja vastauksesta. Se sana etsaus pomppasi alkuperäisestäkin tekstistä, ei ole aavistustakaan mitä se on mutta pitänee ottaa selvää. Jokatapauksessa aivan ihanat, näin taiteesta mitääntietävänä voisin itsellekkin ottaa.

Marianne kirjoitti...

Impulse buys are the best!
I really like the artwork and now of course I am eagerly awaiting to hear what you bought at your favourite antique store.
Greetings, M

jaana kirjoitti...

Upeat, upeat työt!!!
Juuri tuollaisista minäkin pidän. Vaikka muutoin olenkin vanhan ja perinteisen ystävä, niin taiteessa PITÄÄ olla rajattomuutta ja luovuutta - ja ripaus kummallisuutta!!!!
Mahtavat ostokset teitte!

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.