maanantai 29. syyskuuta 2008

Korean delight

And so another week has started. I had a fun Friday evening with few other Finns who live in The Netherlands. We had a "Korean evening", including Korean food (cooked by a Japanese lady, funny that), drinks and music. Even got to try on a Korean national costume, which was beautiful. I have to admit Korean food was a complete mystery to me before last Friday, but it was a delicious surprise. If you like Asian food, I can fully recommend it. I felt quite fragile the next day, but I reckon that was due to too much Korean rice wine... oops.

I forgot to take my camera with me, so I can not share any pictures with you, sorry. But here are couple of snapshots from our dinning room. We found the old English typecase from our local antique shop (we must be one of their best customers!).

12 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Jaksan aina vaan ihailla tuota kirjasinkastia, se on kaunis ja kun tietää että se on vanha, aito, oi!
Tuollaiset teemaillat ruokineen, juomineen, pukuineen ovat mukavia, ja varsinkin kun sitä viettävät suomalaiset Hollannissa niin siinä on eksotiikkaa ja kansainvälisyyttä kerrakseen:))Vahinko ettet muistanut ottaa kameraa mukaan.

Marianne kirjoitti...

I never had Korean food, must check it out sometime.
Nice letterhead. And yes your antique shop is turning into your private dealer...
Have a nice week! M

Sirkka kirjoitti...

Tulin kurkistamaan mitä Katjalle kuuluu...Täytyy sanoa että kyllä tuo ruskea värikin on kaunis, vai mikä se minua siinä viehättää se taitaa olla antiikki...joka minua viehättää siis vanha kuluneisuus, ajan patina. Minusta se pääsee oikeuksiinsa juuri tyhjänä, näkyykin takaseinämää sekä tietenkin koko komeus konsanaan.
Tänään olen siivonnut tai no joka päivähän...tai ainakin joka toinen imuroin, mut tämä missä nytkin naputtelen sinulle niin on aivan sekaisin, johtuneekohan se minun sanajärjestykseni tästä:))) täytyis järjestää, mutta kun ei hotsita niin ei . On lippua ja lappua kahvikuppia kaikenlaista tarpeellista. No lohduttaudun sillä että olen tänään vienyt roskat ulos ja leiponnut piirakan, niin ja tietenkin imuroinnut.Täällä aurinko paistaa ja +15c varjossa, mitähän lie auringossa.
Mukavaa päivää sinulle!

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Vierailulla blogissasi. Terveisiä Vaaralasta Sinulle ja Jiille
-Krisse-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mimosamamma: Teemaillat on kivoja. Naureskelimme perjantaina vain että koskas viettäisimme ihan SUOMALAISEN illan :-)

@Marianne: Someone told me on Friday there is (surprisingly) only one Korean restaurant in The Netherlands. Not sure if that is accurate info though...

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sirkka: Kiitokset vierailustasi. Minä tykkään kovasti yhdistellä ruskeata valkoisen ja esim. sinisen kanssa. Mitä kulahtaneempi vanha puupinta, sitä parempi. Vanha on aina kaunista, minun mielestäni :-) Parempi ilma teillä siellä, täällä päässä on vettä sadellut pitkin päivää, välillä ihan kaatamalla ja tuulen ansiosta melkein vaakasuorassa.

@Krisse: Kiva kun piipahdit! Mukavaa illan jatkoa sinne päähän :-)

olivieno kirjoitti...

Kaunis lokerikko tulee hienosti esiin vaalealla taustalla! Mieltäni alkoi hykerryttää tuo suomalainen teemailta... Olen syönyt korealaista ruokaa ja voinen sanoa sitä yhtenä suosikeistani! Tosin ruokapaikka oli ihan täällä tampesterissa että ihan niin eksoottista...

Katja - Bag End kirjoitti...

@ Olivieno: Ilmeisesti noita korealaisia ravintoloita ei ole ihan niin joka nurkassa kuin esim. kiinalaisia. Tuskin Suomesta kovin montaa niitä löytyy, joten onnittelut jos sellainen on omalla paikkakunnalla :-)

Juu, seuraavaksi teemaillaksi alkoivat suunnittelemaan japanilaista sushi-iltaa. Sen minä kyllä jätän väliin, sillä en ole sushin ystävä (tosin ihan kasvis-sushi on hyvää, sellaista söin aikoinani Lontoossa)...

Ei kun hernerokkaa ja HK:n sinistä kehiin ja suomalainen gourmet ilta on melkein valmis ;-)

mimosamamma kirjoitti...

Muutama kuukausi ja sitten: kinkkua, lanttulaatikkoa, herneitä, perunalaatikkoa, silliä, sinappia, glögiä, suklaarasioita, villasukkia, takkatulta, kynttilöitä, piharoihuja ja toivottavasti lunta....

Katja - Bag End kirjoitti...

Aijai... vesi herahtaa kielelle kun vain ajatteleekin suomalaisia jouluherkkuja. Edellisestä kerrasta onkin jo melkein kaksi vuotta. En jaksa uskoa että lunta saamme, mutta olisihan se kiva jos J elämänsä ensimmäisen kerran kokisi valkoisen joulun...

rosabeer kirjoitti...

Hi Katja, I have been a bit behind so I have to read at your blog.
Rien v.d. Nat I have been in his shop also, but didn't buy anything. Typical dutch I think, look, look and don't buy. I love the two etchings you have bought are beautiful. He was born in the village where I live, Leiderdorp a real character he is. Charming man.
The autumn colours in your home are beautiful.
And your local shop has "de koffie klaar" when you are visiting them.
Greetings and have a nice weekend.

Katja - Bag End kirjoitti...

Hi Marja, thanks for your comment. Great to hear you are familiar with van der Nat. He certainly was the epitome of an artist with his long(ish) grey hair and beard, smartly dressed and smoking a pipe. Very friendly too :-) Perhaps next time you'll too will buy something ;-)

And you are also right about our local shop; tea and coffee always ready :-)