lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesäistä väriskaalaa

Hyvää lauantaita! Meillä herättiin sateiseen aamuun, mutta onneksi iltapäivällä sadepilvet antoivat yllättäen tilaa myös auringolle. Koko viikon on ollut kauniit ilmat ja sitten viikonloppu tuo sateet tullessaan, tyypillistä.

Hieman kesäisemmät värit ovat taas vallanneet olohuoneemme, eli pinkkiä ja luumua, harmaalla höystettynä. No juu, kyllähän tuo näyttää aika romanttiselta, mutta kesällä pieni romanttisuus on sallittua, eikös vaan? Tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy hieman kahvipöytämme uutta ilmettä, eli maalasimme pöytälevyn harmaaksi ja se mukavasti rauhoitti koko olohuoneen tunnelmaa.

Eilen oli muuten tarkoitus ottaa 1-2 tuntia töistä vapaaksi, tulla kotiin ajoissa ja nauttia kesästä (ja +30 asteen helteistä!) tuolla puutarhan puolella, mutta toisin kävi... Murphyn laki iski jälleen. Junaliikenne oli eilen tunteja poikki Haag-Leiden-Schiphol-Haarlem akselilla ja perjantain ruuhka-ajan täydellinen kaaoscocktail oli valmis. Minulla oli hieman onneakin matkassa, joten pääsin lopulta linja-autojen avulla kotiin jo klo 19 (kolmen tunnin matkustamisen jälkeen) rättiväsyneenä, nälkäisenä ja pää kolottaen. Puh huh. Jäi siinä sitten postauksetkin tekemättä, mutta nyt mennään taas paremmalla puhdilla :-)Olin lukevinani että lämpöiset kesäilmat olisivat vihdoinkin saapumassa myös sinne Suomeen? Oi kun hienoa! Mukavaa rentouttavaa viikonloppua teille kaikille! Ja muutama uusi lukijakin on ilmaantunut; olette lämpimästi tervetulleita :-)

Terkuin, Katja

14 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Oikein luit...lämmöstä nautitaan jo toista päivää!
KAmalat tuollaiset ruuhkat...ei sopisi minulle alkuunkaan...:) Kauniilta näyttä vähän romanttinenkin koti!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: No ei ne kaaokset sovi minullekaan, mutta tämä Randstad alue menee sekaisin niin helposti jos yksi liikennelenkki pettää ja sitten on kyllä ihan kaameata! Ja romanttista juu, syytän tuota pitsihärpäkkää nojatuolin päällä, mutta muuta valkoiseen vivahtavaa en tähän hätään keksinyt :-))

kristiina kortelahti kirjoitti...

Ruuhkat ei ole kivoja. Täällä on tänään melkein hellekelit, voi olla että mantereella on vieläkin lämpimämpää. Terkkuja sinne!

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Huikkaan pikaiset tsempit illan peliin! Istun puutarhassa ja katson tietokoneelta illan ekaa peliä 😄 keli ei anna myöden mennä sisälle!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: Toivotaan että hyvät kelit jatkuvat elokuulle asti, että mekin saamme kahden vuoden tauon jälkeen taas nauttia Suomen ihanasta kesästä :-)

@Sanna: Kiitos! Minä täällä yritän kannustaa Belgiaa voittoon! Illan peli vähän jänskättää. Ans kattoo kuin käy! Nauti ihanasta kesäillasta! :-)

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Mietinkin että missäköhänpäin Alankomaita asut. Me lomailtiin just Alankomaissa, postailen siitä myöhemmin kun saan kuvasaldoa purettua.Kaunis olohuone, ihanan seesteisen oloista :)

Ansku kirjoitti...

Tänne tuli tosiaan viimein lämpimät ilmat, kerrassaan ihanaa! Sielläpä on ollut hurjat ruuhkat, kyllä taatusti käy hermon päälle!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ihanaa väriskaalaa :-)
Hellettä täällä vihdoin, jee! Selkä palanut tänään.

SariW kirjoitti...

Ihana syyssyrikkä, meillä ne ovat vielä tosi pienellä alulla ja nuppuja saa odottaa kyllä pitkään. Mutta eipä ole vielä perhosiakaan ; )
Olipas ruuhka. Kuulostaa niin uskomattomalta, kun täällä meillä ei sellaisia ole ; )
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

S - Beauty of Life kirjoitti...

Kaunis tuo lila kukka :)! Ihanaaa, kun sai herätä tänään auringonpaisteeseen!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Oliivi: Juu asustelen täällä Randstad alueella, Haagin ja Amsterdamin välimaastossa. Kuviasi odotellen! :-))

@Ansku: Vielä ruuhkatkin menisi, mutta kun siihen päälle laittaa jännityksen että pääsenkö tänään kotiin ennen iltaa (kuljen työmatkat junalla) niin ei ole kivaa. Onneksi yleensä junat kulkee ok. Nyt oli joku isompi sähköhäiriö.

@Sari: Meilläkään ei tällä hetkellä näy niitä perhosia kun ilmat eivät välttämättä ole olleet niille täysin suosiollisia, mutta syrikkä on silti kaunis :-)

@S: Ja meillä herättiin taas vesisateeseen, mutta nyt aurinkokin jälleen paistelee. Ulkona on aika trooppisen kostean lämpimät tunnelmat...

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Tuo luumu on kyllä kaunis väri!
Hellettä on luvattu 10 päiväksi eteenpäin :) Toivottavasti sitä kestää ainakin muutaman päivän ;)

Eeviregina kirjoitti...

No olipa teillä ruuhkaa, pitäisi osata olla tyytyväinen,kun täällä ei sellaisia ole.
Ihana kesä on vihdoinkin täällä, nyt nautitaan! Ja toivotaan että lämpöä jatkuu piiitkälle syksyyn!!!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ellen: Juu, itsekin tykkään luumusta, sekä värinä että hedelmänä :-) Meillä on tänään taas vaihteeksi kylmää ja sateista...

@Eeviregina: täällä kulkee valtava määrä ihmisiä päivittäiset työmatkansa junala ja jos junaliikenne reistaa, kaaos on valmis... Toivotaan että meidän lomalla aurinko jaksaa vielä paistaa :-)