tiistai 29. heinäkuuta 2014

Äitini puutarhasta ja verannalta


Hei taas! Loma kuluu ihan mahdottoman nopeaan, kuten aina. Hellettä, hikisiä hetkiä ja iltaisin hyttysmyrkkyä; siinäpä se pähkinänkuoressa :-) Tänään kävimme ihanassa ja lämpimässä Kaunissaaressa, josta kuvia myöhemmin. Nyt muutama kuva äitini puutarhasta ja myös verannalta. Oikein hyvää viikon jatkoa!

Terveisin, Katja
10 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Oi että, miten kaunista tunnelmaa!
Hikeä pukkaa, totta :-)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Rouva Kivitikka: Kiitos! Tosin sain äidiltäni jo hieman satikutia kun postasin kuvan hänen mielestään kamalista homeisista pikkulaivoista ;-) Minusta ne on kivat! Hieman hirvittää jos ne +35 asteen helteet todellakin saapuvat tänä viikonloppuna :-O

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kivat kuvat. Nyt helteet todella alkavat jo riittää.

Iisa kirjoitti...

Äitien puutarhat ♡ Minäkin olen jo muutamaan otteeseen postannut äidin puutarhasta kuvia. Ja nämä helteet - mulle riittäisi vähemmänkin :)

kristiina kortelahti kirjoitti...

Kauniita paikkoja olet kuvannut, äitisi voi olla ihan rauhassa sen puolesta. Oikein kivoja lomapäiviä teille täällä Suomessa.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Kruunu Vuokko, Iisa ja Krisse. Taidan nyt just mennä juomaan jääaamukahvit tuolle äitini pihalle :-) Loma on ihanaa, mutta ihan pieni väsymyskin alkaa iskemään kun oikeastaan joka päivä on tultu juostua jossakin, mutta niinhän sitä pitääkin kun taas vihdoin on Suomessa; aikaa ei saa "hukata" :-)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Nyt ymmärrän mistä sisustustaitosi olet peerinyt! Ihanaa..:)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: tuo meidän äiti osaa kyllä töpsötellä noiden sisustushommien kanssa, vaikka itse sanonkin. Tosin viime vuosina tahti on hieman laantunut, eli kalusteet eivät vaihda paikkaa joka viikko ;-) Ja näin helteillä ei tietty jaksa mitään sisustella :-))

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Ihana tunnelma.
Lämpimiä terkkuja!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Pia: Kiitos! Ja lämpöä juu riittää. Viime yö oli todella tukalan kuuma, vaikka toistaiseksi yöt ovat pysyneet mukavan viileinä. Pieni sade ei varmasti tekisi pahaa; niin äitini puutarhalle kuin koko luonnolle :-)